-
Roman #9230 Üdv :)
Szálkásításkor is ragaszkodni kell a lehető legnagyobb súlyokhoz, az izommegtartás végett. Edzés terén max. annyit tudsz változtatni, hogy elkezdel valami kardió jellegű mozgást (meg fognak kövezni ezért :( De őszintén, ki nem szarja le, hogy 40 perc séta alatt hány milligramm zsírt égetnek el, ha egy kiadósabb kardió egész napra felpörgeti az anyagcseréjüket? )
A kaját Neked kell kitapasztalni, valakinek elég, ha pár grammal a szintentartó ch mennyisége alá megy, valakinek meg ciklizálni kell, újratölteni kéthetente, ésatöbbi, hogy hatékony legyen a zsírégetés. De kezdetnek mindenképp fokozatosan csökkenteném a szénhidrátbevitelt, aztán amikor már lassul, vagy megáll a fogyás kezdenék ciklizálni.
Ja, a fehérjét meg meg ke' emelni, a jó zsírokra is oda kell figyelni (lenmagolaj, halolaj, de csak ésszel. ne feledd, 1 gr=9kcal a zsírból)
Elvileg ez segíthet a fogyásban :)
BTW, szülőkre tud valaki valami tanácsot adni? elegem van, hogy minden nap hatvanszor hallom, hogy mekkora idióta vagyok s lehetetlen amit csinálok, s egyek normálisan, minek iszom a "fújtatót" meg ilyenek. Nagyon sokáig türelemmel válaszolgattam nap mint nap ugyanarra, s nyugodtan kezeltem a helyzetet, de kezdem unni..
Ha meg azt mondom nekik, hogy talán azért, mert azok, akik több tíz éve a szakmában vannak, ezt javasolták, s ők csak jobban értenek hozzá tőletek, akik súlyzót életükben nem láttak, akkor meg megkapom, hogy én is egy "hülye nyolcosztályt se végzett felfújt köcsögnek hiszek, nem apámnak, aki orvos" :(