Roman#9175
Amúgy a kezdők miafszér vesznek mindig hipermasszt és miafaszér attól várják a csodát? nem tudnak olvasni, amikor az összetételén látják, hogy nyócvan százalékban cukor? Meg miafaszér zabál mindenki dextróz tabikat edzés közben? Meg miafaszér írja sok hülye azt,hogy "megvettem 1.2 kg volu35-öt, ha edzésnapokon féladagokat iszok, az elég?" .. miért akar mindenki egy vödör hipertől meg egy kis adag volutól két hónap alatt hatszázkiló színszálkarostizmot felépíteni? Miért nem bírja felfogni anyám, hogy nálam nem működik a "reggelire két szelet kenyér egy kis felvágottal" dolog, mert én nem azért eszem, hogy jóllakjak? Miért nem bírja felfogni a sok korlátolt, hogy a jó kaja nem drága, mert ha szemétből kéne bevinnie a szükséges fehérjét, ch-t, akkor bizony igencsak sok kenyeret meg cukrot kéne bezabálnia, mert azokban nincs semmi?
miarákér nem bírják elolvasni az alapismereteket? vagy a teremben megkérdezni a tapasztaltabbakat? vagy mindkettő?
Hjajj, lehet kéne nekünk egy oldal, ahol már ötszázadjára leírnánk a legfontosabb dolgokat -.-
Ja,amúgy tegnap este betoltam egy kis adag extra ch-t, segített a vércukorproblémákon s rosszulléten, de kicsit parázok a zsírtól :) De majd meglátjuk, hogy joggal avagy sem :)