Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl nagyon sokat lehetne írni. Sztem elõször olvasd el ezt. Vagy ha pár oldalt visszaolvasol a topicban, akkor sok infót találhatsz.
Új vagyok a topikban.
Jövõ héten kezdek edzeni. Segítséget szeretnék kérni tõletek, fõleg táplálkozás terén.
Tehát kaptam edzéstervet, valószínûleg kezdõ szintû. 😊
Amit tudni kell, 170 centi vagyok, és 58 kg körül mozog a súlyom. Nehezen hízok, sõt. Akkor is leginkább a hasamra, úgy látom. Bár még így sem "hájas". 😊
Szóval milyen kiegészítõket kellene szednem, milyne tápanyagokból mennyit kellene bevinnem, és ezeket mivel tudom megoldani.
Választokokat elõre is köszönöm.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
De ezt találtam:
lnik
sztem jó, nincs benne sok újdonság, de lehet hogy késõbb jó lesz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
én is nézegettem a HST-t amikor még nagyon új dolog volt, de nem gyõzött meg
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a másik, hogy igen csináltam a hst-t aztán annak az átdolgozott verzióját miszerint 1 testrészre komplett edzés a többibõl meg egy gyakorlat
azt vettem észre, hogy feszesebb lettem picit de ennél több nálam nem változott tömegem se nem nõtt se nem csökkent és a testkompozíció is maradt - szóval szálkásításra nálam nem jött be ja és kb fél évig csináltam tehát nem két hétig
szerintem az lehet az oka, hogy nem mûködött nálam mert szerintem hamar túledzettem magam és nem heti 2szer csináltam hanem 4-5ször
ez szerintem a teljesen kezdõknek jó mert ott nem igazán számítanak ezek és úgyse tud 6 gyakorlatot csinálni testrészenként mert nem is ismer esetleg annyit
violence can be used for good - JUSTICE
tudom, hogy nem azt írtad, hogy edzen mindenki úgy. amúgy a hozzáállásuk nekem is nagyon tetszett, azért "kötekedtem" csupán, mert van itt olyan aki még alig kezdte el az egész sportot és ilyenkor az alapokkal kell megbarátkozni. nagyon sok embert látni(gondolom te is találkoztál már ilyennel, sõt, én is ilyen voltam) aki még nagyon az elején jár, de máris a profik edzését követi, mert úgy gondolja, hogy akkor õ is olyan nagy lesz. csupán azt nem tudják, hogy ehhez jó néhány év szükséges, hogy egyáltalán elérje azt a szintet amikor elkezdhet hasonlóképpen edzeni.
te nemrég használtad a HST-t nem? tapasztalat? (azt írtad, hogy nem jött be. bõvebben?)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
a kajálás fontosságáról meg csak annyit, hogy az amerikai és az európai átlagmagasság az elmúlt 100 évben 10-13centivel nõtt - mindez a jobb táplálkozás hatására<#wilting>#wilting>
ja és egy tipp: használd a fejlécen lévõ "Válasz" gombot, hogy tudjuk, kinek a hozzászólására reagálsz
de az a legjobb ha több diéta fajtáról tájékozódik az ember pl: vércsoportdiéta, "kõkorszaki" és még a norbis is olvasható (bár hogy konkrétan tényleg olyan jó-e azt nem tudom)
a lényeget úgyis le lehet vonni ha elolvasod
a tömegnövelést meg tényleg érdemes a szálkásítás elõtt végezni<#taps>#taps><#awink>#awink>
azt hiszem ezt mindenki így csinálja<#wink>#wink><#circling>#circling>
a zabálás számomra azt jelenti, hogy azt csinálja mint a giliszta bátyám.. hazajön éhesen és megesz kb annyi kaját amit én 3 étkezéssel, és mindenfélét válogatás nélkül
mindezt ész nélkül csinálja csak mert éhes
azért éhes mert nem eszik elégszer, meg tömi magát szénhidráttal feleslegesen az befolyásolja az inzulinszintjét és kész az éhség - õ így csinálja... az õ hibája
tanuljunk a giliszta hibájából és figyeljünk az összetételre, minõségre, mennyiségre és gyakoriságra<#pardon1>#pardon1>
tavaly pl: "csirkekúrát" csináltam 3 hétig kb napi 1 bontott csirke 4-5 étkezéssel
a szénhidrátot eléggé visszafogtam csak reggel, edzés elõtt és után ettem
szóval a fehérje egy része energiatermelésre is ment... a szénhidrát helyett ebbõl lett az energia
az egésznek voltak negatívumai is persze: kicsit unalmas lett és egysíkú a táplálékbevitelem ami nem jó ezért is hagytam abba
a látvány azonban jó volt... 4kiló izmot szedtem fel és még szálkásabb is lettem
az erõm is elég jó volt az alacsony szénhidrát ellenére
mindenkinek kell kísérleteznie a saját magának megfelelõt - én ezt most is fogom csinálni de már kiegészítve
olvass, tájékozódj, elemezz a hasznos infók jól jönnek a hülyeséget meg ki lehet egy idõ után szûrni<#hehe>#hehe>
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ésszel kell edzeni - én 3 éve nyomom legtöbbször nem szedtem semmit mint most is
az elején nehéz is meg könnyû is... hamar fejlõdsz az igaz de utána lelassul és a holtponton teljes önelemzést kell végezni...
bicepszezni tényleg nem jó minden nap mert eleve 48óra kell ahhoz hogy kipihenje magát az izom a derékizmaidnál ez már majdnem 4 napot vesz igénybe...ha ezeket nem veszik figyelembe túledzettek lesznek és romlik a teljesítmény - a hst módszert ezért nem tartom hasznosnak
szóval edzésterv és táplálkozásra odafigyelni
ha nem kezd az ember fejlõdni elõször az étkezésen kell változtatni aztán jöhetnek az intenzitásnövelõ edzésmódszerek ... nekem pl edzésmódszertanilag mike és ray mentzer tetszettek mert mindent beleadtak 1 sorozatba többet nem is csináltak és mégis mr america lett mindkettõ<#taps>#taps>
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ez van ha anya fõz és hatan néha heten vagyunk a lakásban és mindenki jól akar lakni ... engem meg leszarnak hogy nem eszek sütikét meg ilyeneket
nem baj leszarom hamarabb fognak meghalni mint én az biztos...és az önhibájukból
de ezt lehet magyarázni annak aki hurkán - kolbászon nõtt fel és 120 kilósan, potrohosan érzi jól magát
szóval az mrp pont a vékonyaknak lett kitalálva, azoknak akik nehezen szednek fel testtömeget... nem is a 110 kilósoknak kell elsõsorban szedni tömegnövelésre...
szóval ha vékony vagy ne azt kérdezd hogyan edzzek hanem hogy hogyan egyek...
ennek az egésznek a táplálkozás a mozgatórugója.. mert edzhetsz nagy súlyokkal de nem fogsz úgy kinézni mintha kihoznád a maximumot a táplálkozásodból...
a tápkiegek ezt segítik, lehet nélkülük is - de nehezebb és több odafigyelést követel ami sokak számára megerõltetõ<#nemtudom>#nemtudom>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
minden nap kell szedni edzésnapon többet- és nem kell sajnálni mert csak így hatásosak - a javasolt adagoknál többet is lehet nyugodtan enni
érdemes mrp-t meg sima fehérjekoncentrátumot is szedni kiegészítik egymást,
a többi kajálást meg figyelni kell különben zsírosodni fogsz eléggé ha túl sok a kalóriabevitel
az alap az 5 kajálás de ennél feljebb is lehet menni, 2 óránként kajálni a legjobb szerintem(nekem ez bevált) de nem hatalmas adagokat kell enni hanem megfelelõ mennyiséget...
az aerob tevékenységeket se hanyagoljuk mert különben tényleg pufik leszünk a legtöbben... a tesztoszteron.hu-n sok infó, diéta, meg minden van ami mostanság divatos vagy érdekes
uff szóltam
és csak ésszel srácok mert ez nem a buták sportja hanem a felkészülteké szellemileg és testileg...legalább mi ne bohóckodjunk<#bohoc>#bohoc>
De igen én irtam a body.builder.hu-ra és a tesztoszteron.hu-ra is váll ügyben.A válasz igen eltérõ volt.Sokkal részletesebben válaszolt a tesztoszteron,akit érdkel nézze meg.ÜDV:Laci
nem kell félni, vegyél egy joint-x-et vagy olyan kiegészítõt amiben kondroitin és glükozamin van. ezek segítik a porcképzõdést. mindig melegíts be rendesen és ne csináld azt aminél nyilaló fájdalmat érzel!
a sportkórházban valószínûleg meg fogják állapítani, hogy halálos beteg vagy<#wink>#wink>, de nem kell vele törõdni
és változtass nevet, mert az utóbbi idõben az Arnie egyre jobban égeti magát (kár érte, én nagyon nagy rajongója vagyok az elmúlt néhány évet leszámítva)
majd írj, hogy mi volt a kórházban!
de ez a 17g nem tudom hogy jött ki. egyél fél kg húst(csirkemell, tonhal, marha) és az már mindjárt 100g fehérje! meg este nyomhatsz a turmixba túrót is