juzosch#9130
Előszöris, mi az h folyamatosan? Egyetlen egy dologba kötöttem csak bele, amivel nem értek teljesen egyet.
Második meg, hogy szerintem meg folyamatosan elbeszélünk egymás mellett. Főleg h el sem olvastad amit írok. Olyat nem írtam, hogy nem szabad csalni. Sőt, ha visszanézed, pont h írtam, h énis csinálom szabályosan amíg tudom, aztán a végén még belecsalok néhányat h sokkoljam az izmot.
Ezt a 10 évet pedig még mindig hanyagolni kéne, soha sehol nem jött még be ez az érv, semmilyen témában sem, nagyon gyenge. Ilyen erőltetett önigazolás szaga van. Az évek száma csak egy faktor a sok közül, önmagában semmi jelentősége nincs szinte. Inkább kérkedj az eredményeiddel, az már jelent valamit.
Nem azt mondom h nem értesz hozzá, mert igen értesz, de nem az évek száma miatt, hanem mert komolyan vetted és megtanultad, foglalkoztál vele.
Az meg egy dolog, hogy neked személyesen mi a jó, de itt most általánosságról beszélünk, mert az az, amit van értelme megosztani. Az egyéni dolgokra egyénileg vagy kénytelen rájönni.
Egyébként meg nem mondtam, h hülye vagy egy szóval sem. De attól én még lehetek zseni:D