12316971501353788406.png
  • PyRex
    Pontosan így van. Aki nagy akar lenni, az mind csal egy picit, csak így tudja mindig túlterhelni az izomzatát, de ezzel nincs is semmi baj. Kinek mi a célja ugye... csak azt nem szeretem, amikor viccesen beszólogatnak, hogy "Láttam már pár olyan embert, aki évek óta nyomta, de köze nem volt az egészhez" - hihihi, igen ez jó poén, de azért én amikor 1 éve csináltam, baromira nem volt ekkora arcom. Sőt... 4-5 évig csendben figyeltem a "nagyokat", persze volt véleményem, de az évek alatt megváltozott. Mert rájöttem, hogy igazuk van sok mindenben. Egyébként nem értem, hogy aki 1 éve edz, az hogy tudja eldönteni egy esetleg 5-6-10 éve edző emberkéről, hogy köze nincs hozzá... ^^

"Ezekszerint tök hülye vagyok hozzá:) Bocsi, elfelejtettem, hogy a tudást, csak az évek száma határozza meg.
    Bezzeg aki 10 éve csinálja, egytől egyik mind zseni:)
    Bírom ám az ilyen hozzáállást:D"

Naaaa, itt álljunk meg egy picit. Kicsit úgy érzem, mintha szerepet cseréltünk volna :) Ezidáig én elmondtam a tapasztalataimat, Te pedig folyamatosan nem értettél egyet, ergo úgy kezeltél, mintha pontosan te lennél a zseni és én a hülye :)

Azért akár tetszik, akár nem, a testépítés bizony olyan sport, hogy igenis hosszú évek kellenek, míg rájössz, hogy hogyan kell edzeni. Ugye attól, hogy beszélsz vagy olvasol róla, még nem leszel izmos... ^^ Ezt nem lehet könyvekből, meg haveroktól megtanulni. Az alapokat persze igen, de onnantól mindenki előtt szenvedős út áll :) Erre neked kell rájönnöd, neked kell érezned, hogy hogy kell edzened. Ráadásul nem minden embernek jön be ugyanaz az edzés, de ez már megint más kérdés...