Amúgy a szabályosság is olyan dolog, hogy pl. ha nagy súllyal nyomsz fekve és a felső holtpontban kiakasztod a vállad, akkor az komoly vállsérüléshez tud vezetni sok embernél, ezért sokan nem tolják ki teljesen (nem kerül egyenes állapotba a karjuk), hanem egyből engedik vissza. Erre Te azt mondod: nem szabályos. Én azt mondom: próbáld meg ugyanazzal a súllyal így csinálni és rájössz, hogy még nehezebb is, mivel nem tudsz fent pihenni... :) Ugyanez igaz a vállból nyomásra is, meg általában minden "nyomás"-gyakorlatra. Bicepsznél pl. a mi termünkben az a slágergyakorlat, hogy a scottpadon felpakolják 70-80 kilóra a franciarudat, feladják nekik és kb. csak pumpálják, alig mozog a karjuk 1-2 centit. Amikor pár éve először megláttam, röhögtem... Én is azt gondoltam, hogy "persze, majd biztos ettől fog nőni a karjuk, ez nem szabályos". Aztán kipróbáltam. Akkor volt 40-41-es a karom, most 44-45-ös. Szerinetd? :) És sorolhatnám. Szóval nem biztos, hogy ami szabályos, attól jobban nősz. Nem biztos, hogy ami szbályos, az nem cseszi szét az isületeidet. Nem biztos, hogy amit szabályosként ismertünk meg, úgy kell edzeni. De ez csak 11 év tapasztalata, nem muszály elhinni :)