-
lehet, hogy nevetségesnek fog tűnni amit most mondok, de nagyon jó a bicepsz fejlesztésére két egykezes súlyzóval végzett úgymond csuklóforgatásos bicepszgyakorlat
saját tapasztalat szerint a kétkezes rúddal végzett bicepszgyakorlat a tömegét növeli egyben, viszont a csuklófordításos kiemeli és úgymond csúcsosítja.
Na és most jön az a rész ami gondolom az edzőterembe járóknak kicsit mosolyogtató lesz,
Lehet kapni 5 literes üdítőket elég masszív fülű palackban.
Na nekem otthon vannak súlyzóim, de van olyan amikor csak ezek állnak máshol rendelkezésre, megtöltöm őket vizzel és velük végzem a sorozatot.
Fontos, hogy az ember jól csinálja a csuklóval, de nekem ez a teremben annó berögzült.
Még ezenkívül nagyon jó módszer egy sima expander amit szét lehet szedni.
Kettö-t a négy "zsinórból" egymás mögé akasztok, egyik vége a kilincsen a másik a kezemben és álva a tárogatáshoz hasonló mozdulatot végzek de testhez húzom.
Én ezt mellre csinálom, hogy kiegyenlítsem a gyengébbiket, de annyira hatásos, hogy most előállt az a fura helyzet, hogy a gyengébbik kezem lett a nagyobb kicsit.
Amúgy javaslom vegyél legalább két kézisúlyzot otthonra.
Ha van akaraterőd otthon is lehet fejlődni, persze száz kilóval nem célszerű egyedül fekvenyomni.
Ja mégegy hogy ne légy lusta.
Én megfogadtam, hogyha elkezdek egy gyakorlatsort nem hagyom abba.Ez főleg hasra vonatkozik amit nem szeretek de kell.
Ha filózok, hogy edzek vagy sem ráülök a padra vagy felrakom a súlyokat a lábamra és onnan már nincs appelláta.