Roman#8996
huhúú ez a lábnap rohadt jóra sikerült :) kb. 1 órája nem edzek, de felállni sincs kedvem a székemből.. már jóelőre bekészültem, idehoztam négy üveg ásványvizet, hog arra se legyen gondom. :)
Guggolásnál mostantól 120 kg lesz a szériasúly, ezzel fogok csinálni ötszörnyócat. Felhúzásban is 120 lesz, ezzel is ennyit kén. A végén a sétálós kitörés csak amolyan desszert volt, de hatott. Vádlinál ma próbáltam egy ülő-álló szuperszettet, bizserget.
no jó, tudom, szánalmatosan kicsike számok ezek, de hát figyelek nagyon, mer 190 centi felett mindig veszélyes azért a derékra sok dolog :( bár amióta rendszeresen csinálom a felhúzást, azóta sokkal-sokkal egyenesebb a tartásom s guggolás alatt se fáj már a derekam, mint korábban.
Akkor fekvenyomásban is ez lesz a megoldás.. ->kiegészítő izmok megerősítése, aztán ráállni újra.. mert korábban én 70 kg-al guggoltam, mert a derekam nem bírt többet.. most meg erősített derékkal megy a nagyobb is. Szóval ezt a körbeerősítek mindent, ami játszik dolgot fekpadon is eljátszom majd..
gondoltam jó lesz szűknyomás-tolódzkodás-mellről nyomás-csuklyagyakorlatok. S szerintem ha ezeket jól megerősítem, akkor át fogom tudni lépni a határt sima fekvenyomásban is ^^