Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem felejsd el ezt az egészet sportágat, nem ilyen nyámlila embereknek való. <#szomoru2>
De igen gec sokat olvaastam..
Viszont a fehérje és a szénhidrát az más tészta.
Képzeld el egy nagy adag fehérje mit tesz a vesével.
Orvosok a szüleim és van jó kis gyógyszerész ismerõsöm talán értenek a dologhoz..
és el is monták véleményuket, de egy ember véleménye az sosem lehet egy korrekt válasz.( bár azér megbizok a szuleimben )
Hozzáteszem a fehérje turmixok meg a szénhidrátos cuccok amugy meg nem teljesen természetes tápanygok sõõtt.. Nem azt mondom hogy rosszak vagy károsak csak hallottam már soktól sokat..
A természetes kajálásról beszéltem.. uyg is lehet étkezni egész jól és még eredményt is elérhecc..
ennyit erõll!!
Kösssz
csá
Nah jól van mára ennyit, mer holnap érettségi:)áááááá
Köszi szépen a hasznos infókat..:)
Holnap még jelentkezem...
Addig éljenek az IZMOK:P::)
Magnumrolcsi
Az a 2 rész kimaradt :)

jazzy
Hat mar bocsi de nem hiszem hogy olyan sokat olvastal volna rola ha megkerdezted hogy a feherje es a szenhidrat karos-e:)
Hozzáteszem ésszel.
Megterveztem a kajálásomm( sokat olvastam róla ) ami sokat segitett, csak ez egy idõ után már nem elég..
jazzy
En abbol indultam ki hogy a srac 60 kilo, lehet en tevedtem:) Nekem 1 ev alatt kb annyit sikerult felszednem de nekem a sulyom megvolt hozza rendesen volt mit alakitani:)
Nem 100% izom mer az lehetetlen, de amennyit edztem ez nem is csoda, hogy nagyrésze az..
Meg persze kajáltam mint a disznó:)
Magnumrolcsi
Jah.. jó

jazzy
10 kilo izomra gondoltam az eleg huzos nem?:\
Magnumrolcsi
Fel lehet szedni :)

Brolly
De attól még lehetsz "zsíros" hogy most tiszta szálkás vagy, nehezen de lehetsz.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

A tizesbõl majdnem mind izom.
Ngayon kicsi testem zsirtartalma.tök szálkás vokk
KB:))

jazzy
Kerdes az hogy abbol a tizesbol mennyi izom?:) Egyebkent attol, hogy volumasst szedsz nem feltetlenul leszel hudenagy, a taplalkozas a legfontosabb. Hat neked kb napi 150g feherje, szenhidratbol pontosan nem tudom mennyi kell.( talan 250-300g? ezt nem tudom, valami okos irja meg:)) Lehetoleg keves zsirral. Ez a legfontosabb..
Brolly
Az komoly lehettél:)

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

<#wilting>

Egy és fél éve voltam 181 és 53 kg szóval azér egy tizest sikerült igy is felkapnom:))
Milyen lehettem elotte mih??:)
Kösssz:)
Hát akkor majd addig nyomom amig 10-et föl nem szedek legalább:)
Amúgy már nyomtam tavaly egy évet elég komolyan, meg elõtte gyengébben egy kicsit, szóval értek hozzá valamilyen szinten, csak nem szedtem még semmi ilyen cuccost.
Krva szálkás vagyok és fizikailag sokat bírok, inkább csak egy kis testbeli gyarapodást szeretnék. Látszódjon is vmi.. egy olyan természetes izomzat, mivel a 63 elég kevéske...:(
Fehéjébõl milyet ajánlotok??
Valoszinû, hogy megpróbálom ezt Volumass 35-t:)))
Brolly
Hát mondjuk jah, jó tálálkozással is lehet nagyon sokat fejlõdni, annak aki most kezdi el. De ezt még nem hallotam,hoyg a volumass35 mellé kell szedni fehérjét, mert kevés van benne, kösz hogy szólsz, de akkor nem értem hogy mért olyan drága, mert tom hogy sok minden értékes dolog van benne, de pont fehérjébõl nincs benne elég, ez vicces.

jazzy
Tudomasom szerint Volumass 35 melle erdemes szedni feherjet mert az keves ami benne van. Egyebkent egy abszolut kezdonek tomegnovelok foloslegesek mivel anelkul is tokeletesen es gyorsan tud fejlodni.
Brolly
Nekem mindenki ezt ajánlja: volumass 35, de ez cash-tõll is függ, mert nem olcsó mulatság. De keress vmit itt

jazzy
kezdjuk ott hogy fel vagy 1 ev alatt nem fogsz hizni 10 kilot hiaba szedsz feherjet. 1 ev alatt nem szedsz fel annyit, amennyit elmondasod szerint akarsz.
Ahhan értem, köszi:))
És ti mit ajánlotok fehérje, szénhidrát, mindkettõ?
Melyiket vegyem eezekbûûl, mondjatok má léci egy két nevet!!
Brolly
Jelentõsen nem, szal hízol vagy 10 kilót, akkor amikor abbahagyod nem fogsz lefogyni 10 kilót, sztem kb. fogsz fogyni vagy 2-3 kilót max. sztem.

Dehogynem... <#szomoru1>
Kösszi az infót:)
Jah és ha abbahagyom egy fél éven, vagy egy éven belül, akkor nem esek vissza a régi helyzetbe??
jazzy
A szenhidrat es a feherje is kaja. Azert aruljak por formajaban mert koncentralt , konnyen emesztheto, es konnyebb bevinni.. Ha nem arulnak akkor marha sok tonhalat meg csirket kene kajalnod es ember legyen a talpan aki azt megcsinalja. Ha esetleg olyan problemad van hogy a vizeles fajdalmassa valik, vagy csip, akkor abba kell hagyni. De hallottam mar olyat is, hogy egyszeruen a nagy megterhelestol ( azaz magatol a natur edzestol ) volt ilyen problemaja a sracnak. Termekek kozul pedig a Scitec termekei eleg jok de kismillioan gyartanak feherjet. Anabolic whey, 100% whey stb..
Te nyomtál egyiket is ezek közül??
Ha igen, milyen személyes tapasztalataid vannak rúúlla?
Kösszi
Én ezt naggyon jól tudom, csak egy olyan kérdés merül fel, hogy ekkora mennyiségû cuccost: -akár fehérje, akár szénhidrát- hogy dolgoz be a szervezet.
A vese kicsit meg lesz erõltetve...
Mondjuk oylan nagyon komoly problémákat nem hallottam.
Mondjuk haverom tesója mikor abbahagyta , véreset pisált, meg egy két ilyen fura cucc..
HA abbahagyod ezeknek a szedését egy idõ után- mondjuk fél év vagy egy év múlva-
nem esel vissza a régi helyzetedbe????
10 max 15 kg full elég lenne:))
Nem akarok izompacsirta geci lenni:)
"A szénhidrátról nem hallottam a legjobbakat."

Hát ez jó! <#eljen> Szénhidrát minden taplálékban van, ha annyira egészségkárosító hatása lenne már régen kipusztult volna az emberiség. A légnyeg, hogy híznod kellene úgy 15-20 kilót, mert 183cm-re a 63 az kaki. Ha ezt elérnéd már "talán!" látszana is valamicske izom féleség...
Mi a véleményed szimplán csak a fehérjézésrõl?
5-10 kg-t szeretnék fölszedni max. nem akarom olyan nagyon komolyan nyomni,
csak annyit, hogy úgy azé látszódjon.
A szénhidrátról nem hallottam a legjobbakat.
Annak van vmi egészségkárosító hatása??
hykao
Hát az adataid alapján "szénhidrátoznod" is kéne, nem csak "fehérjézned"... :)
Császtok!
Fehérjézni szeretnék, csak nem tom milyen mennyiségben és milyen fajtából kéne vegyek..egyáltalán van-e vmi káros mellékhatása, akár rövid vagy hosszútávon??
18 éves vagyok, 183 cm és 63 kg.
Kondiztam régebben komolyabban, de nem fehérjéztem.
Tud-e, csak a fehérje -mindenféle szteroidot és pumpáló cuccost mellõzve- vmi súlygyarapodást idézni?
Kösszi
Feró
Én két hétig bírtam, hogy minden nap lementem, utána olyan voltam mint egy zombi. Sok értelme nincs, véleményem szerint. <#bdead> Mondjuk, nekem abból a szempontból szerencsém van, hogy 1 percre van a konditerem a lakásomtól, ezért nem nagy cucc lemenni. <#eljen>
Brolly
hát én alig bírok várni egy napot is hogy gyúrjak, legszívesebben lemennék midnen nap. CSak tom hogy ezt nem lehet, de akkor is:)

CeeZee
komolyan mondom, nekem az edzés néha olyan mint egy terápiás kezelés. teljesen le tudok nyugodni tõle. elvonja a figyelmedet egy idõre a mindennapi gondoktól és ezt én még nem nagyon tapasztaltam magamon máshol.
szóval igen, ez egy trauma!<#smile>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Mar elvonasi tuneteim vannak basszus:( 2 hetig le voltam serulve 1 hetet jartam es mult het ota megint nem tudok menni mert vegig oltonyben jartunk most pedig erettsegi.. mar alig varom a csutortokot, hogy vegre mehessek. Micsoda trauma:)
CeeZee
nekem se megy mindig, fõleg ha idegeskedek valami miatt. pedig az lenne az igazi

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Én soha nem tudok 8 órát egyfolytában aludni... <#rinya>
Brolly
ok, értem
köszi

CeeZee
sztem a 8-9 az ideális. ha többet alszol sem leszel már kipihentebb és még a szervezeted is rég jutott táplálékhoz.
az nem gond hogy ha ledõlsz egy kicsit délután, de sztem ez hülyeség hogy többet érne több órás éjszakai alvásnál.

Brolly
Hát jó tom hogy nem 8, de ha többet alszunk 8 óránál az csak jobb, nem?
Meg azt mondják hogy egy délutáni 15 perces alvás többet ér mint egy pár órás éjszakai alvás, ez igaz?

Brolly
Hát nem szoktam csak szünetekben fent lenni eddig vagy tovább, de a suli idõszakában ált. este 11-tõl reggel fél 6. Tom hoy nincs meg a 8 óra,de ha hamarabb fekszem le mint 11 akkor meg egész éjszaka nem tok aludni. De most úgy is jön a nyár, és a döglés.

CeeZee
1+8=10 <#conf>
de amúgy tényleg nem gáz. a tested nem tudja hogy mikor van este meg reggel. csak azt hogy most éppen ébren vagy ill. alszol

FtranX
hogy ha beállsz ezekre az idõpontokra, akkor jó.

Brolly
A napi 8 órai alvásnak az is jó, ha pl. lefekszem hajnali 1-kor és felkelek 10-kor? Vagy így éjfél után már mindenképp aludjak?

FtranX
köszike! :)

jazzy
hbd FtranX!