Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a fehérje és a szénhidrát az más tészta.
Képzeld el egy nagy adag fehérje mit tesz a vesével.
Orvosok a szüleim és van jó kis gyógyszerész ismerõsöm talán értenek a dologhoz..
és el is monták véleményuket, de egy ember véleménye az sosem lehet egy korrekt válasz.( bár azér megbizok a szuleimben )
Hozzáteszem a fehérje turmixok meg a szénhidrátos cuccok amugy meg nem teljesen természetes tápanygok sõõtt.. Nem azt mondom hogy rosszak vagy károsak csak hallottam már soktól sokat..
A természetes kajálásról beszéltem.. uyg is lehet étkezni egész jól és még eredményt is elérhecc..
ennyit erõll!!
Kösssz
csá
Köszi szépen a hasznos infókat..:)
Holnap még jelentkezem...
Addig éljenek az IZMOK:P::)
Megterveztem a kajálásomm( sokat olvastam róla ) ami sokat segitett, csak ez egy idõ után már nem elég..
Meg persze kajáltam mint a disznó:)
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ngayon kicsi testem zsirtartalma.tök szálkás vokk
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Milyen lehettem elotte mih??:)
Hát akkor majd addig nyomom amig 10-et föl nem szedek legalább:)
Amúgy már nyomtam tavaly egy évet elég komolyan, meg elõtte gyengébben egy kicsit, szóval értek hozzá valamilyen szinten, csak nem szedtem még semmi ilyen cuccost.
Krva szálkás vagyok és fizikailag sokat bírok, inkább csak egy kis testbeli gyarapodást szeretnék. Látszódjon is vmi.. egy olyan természetes izomzat, mivel a 63 elég kevéske...:(
Fehéjébõl milyet ajánlotok??
Valoszinû, hogy megpróbálom ezt Volumass 35-t:)))
És ti mit ajánlotok fehérje, szénhidrát, mindkettõ?
Melyiket vegyem eezekbûûl, mondjatok má léci egy két nevet!!
Jah és ha abbahagyom egy fél éven, vagy egy éven belül, akkor nem esek vissza a régi helyzetbe??
Ha igen, milyen személyes tapasztalataid vannak rúúlla?
Kösszi
A vese kicsit meg lesz erõltetve...
Mondjuk oylan nagyon komoly problémákat nem hallottam.
Mondjuk haverom tesója mikor abbahagyta , véreset pisált, meg egy két ilyen fura cucc..
HA abbahagyod ezeknek a szedését egy idõ után- mondjuk fél év vagy egy év múlva-
nem esel vissza a régi helyzetedbe????
10 max 15 kg full elég lenne:))
Nem akarok izompacsirta geci lenni:)
Hát ez jó! <#eljen>#eljen> Szénhidrát minden taplálékban van, ha annyira egészségkárosító hatása lenne már régen kipusztult volna az emberiség. A légnyeg, hogy híznod kellene úgy 15-20 kilót, mert 183cm-re a 63 az kaki. Ha ezt elérnéd már "talán!" látszana is valamicske izom féleség...
5-10 kg-t szeretnék fölszedni max. nem akarom olyan nagyon komolyan nyomni,
csak annyit, hogy úgy azé látszódjon.
Annak van vmi egészségkárosító hatása??
Fehérjézni szeretnék, csak nem tom milyen mennyiségben és milyen fajtából kéne vegyek..egyáltalán van-e vmi káros mellékhatása, akár rövid vagy hosszútávon??
18 éves vagyok, 183 cm és 63 kg.
Kondiztam régebben komolyabban, de nem fehérjéztem.
Tud-e, csak a fehérje -mindenféle szteroidot és pumpáló cuccost mellõzve- vmi súlygyarapodást idézni?
Kösszi
Feró
szóval igen, ez egy trauma!<#smile>#smile>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
köszi
az nem gond hogy ha ledõlsz egy kicsit délután, de sztem ez hülyeség hogy többet érne több órás éjszakai alvásnál.
Meg azt mondják hogy egy délutáni 15 perces alvás többet ér mint egy pár órás éjszakai alvás, ez igaz?
de amúgy tényleg nem gáz. a tested nem tudja hogy mikor van este meg reggel. csak azt hogy most éppen ébren vagy ill. alszol