33479
-
hitman55 #9003 És ez a testtömeget növeli vagy inkább csökkenti? -
#9002 yep, meg ha úgyis eszel, akkor tuti fog látszódni -
hitman55 #9001 És ha ilyet fogok inni akkor annak látszódni is fog a hatása ha rendesen edzek? -
kuks #9000 csak 2kg-s kis tárcsa van a kézisúlyzóhoz. tom, hogy ezt nem lehet pontosan megmondani, de ha mondjuk naponta 60-at nyomok, 3*20-at, akkor előreláthatóan mikorra lesz eredmény? 2-3 hónap? -
#8999 Ahogy Viizo is mondta, szoríts a mellkasodra egy tárcsát vagy kézisúlyt, és úgy csináld a felülés (lehetőség szerint haspadon). Ezzel a módszerrel elég 3x20-25 gyakorlatot csinálnod. -
viizo #8998 fogj egy nagy tárcsát (min. 10-15 kilósat), szorítsd a mellkasodra, mindjárt nem fogsz 60-at felülni, és idővel kockázódni is fog a hasizmod -
kuks #8997 Sziasztok!
Tudnátok olyan hasizomerősítési gyakorlatokat írni, amelyeket otthon tudok végezni. Persze a felülésen kívül. hiába csinálok naponta 60 felülést, kb 1 hónapja nem erősödik a hasizmom. Semmilyen eszközöm sincs, "csak" 2 db kézisúlyzom, amivel per/pill nem érek semmit(mármint a hasizomedzésnél).
Előre is kök!
Üdv.:
kuks -
Roman #8996 huhúú ez a lábnap rohadt jóra sikerült :) kb. 1 órája nem edzek, de felállni sincs kedvem a székemből.. már jóelőre bekészültem, idehoztam négy üveg ásványvizet, hog arra se legyen gondom. :)
Guggolásnál mostantól 120 kg lesz a szériasúly, ezzel fogok csinálni ötszörnyócat. Felhúzásban is 120 lesz, ezzel is ennyit kén. A végén a sétálós kitörés csak amolyan desszert volt, de hatott. Vádlinál ma próbáltam egy ülő-álló szuperszettet, bizserget.
no jó, tudom, szánalmatosan kicsike számok ezek, de hát figyelek nagyon, mer 190 centi felett mindig veszélyes azért a derékra sok dolog :( bár amióta rendszeresen csinálom a felhúzást, azóta sokkal-sokkal egyenesebb a tartásom s guggolás alatt se fáj már a derekam, mint korábban.
Akkor fekvenyomásban is ez lesz a megoldás.. ->kiegészítő izmok megerősítése, aztán ráállni újra.. mert korábban én 70 kg-al guggoltam, mert a derekam nem bírt többet.. most meg erősített derékkal megy a nagyobb is. Szóval ezt a körbeerősítek mindent, ami játszik dolgot fekpadon is eljátszom majd..
gondoltam jó lesz szűknyomás-tolódzkodás-mellről nyomás-csuklyagyakorlatok. S szerintem ha ezeket jól megerősítem, akkor át fogom tudni lépni a határt sima fekvenyomásban is ^^
na megyek, ennyit írni -.- -
#8995 jó -
juzosch #8994 100% whey protein professionalt tartom most az egyik legjobb fehérjekészítménynek. Én azt iszom:P
Az egy árnyalattal jobb ennél. -
hitman55 #8993 erről mi a véleményetek? : http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2669
-
fujicu #8992 -
zotja #8991 hypermass 5 ezret kostoltam... kb 2 korty volt...a hasam kb 3 órán keresztül fájt tőle :) full cukor fehérje alig... pézkidobás..vegyél bekőle bélszínt meg csirkemellet :) -
fujicu #8990 Jó, csak gondoltam érdeklődöm . -
juzosch #8989 Felejtsétek már el mi van a dobozra írva. Nézzétek meg mi van a porban, nektek mire van szükségetek/mennyire és abból kijön h mennyit kell. -
fujicu #8988 Az hogy lehet, hogy a Volumass 35-ből egy adag 100g és napi 3 adag kell, a BioTech Hyper Mass 5000-ből pedig 30g egy adag és napi 3 adag kell ? Pedig Volumass "erősebb" is.
Milyen tapasztalatotok van BioTech Hyper Mass 5000ról ?
(shop.builder írta az adagok méretét) -
Roman #8987 Frayer elmehetne séfnek is mondjuk, kreativitásban sem szenvednek hiányt a receptjei..
Lassan lehetne egy oldal a "gyúrós" kajáknak.. mert különféle fórumokon rengeteg recept olvasható, össze lehetne gyűjteni ezeket, sajnos sokak szerint ami nem csirke-rizs, az nem jó, holott van variáció bőven :\
genya, ezér szép ez a sport, mert annyi mindenhez kapcsolódik, annyi mindenről lehetne oldalakat teleírni.. áhh -
#8986 Jó kis "édes" kaja, tetszik. -
#8985 Felsőhát-izom edzése, tricepsz edzése kőkeményen, tolódzkodás !, váll, és hidalj !
Ha hiszitek ha nem, én nem is a hátamon fekszek szinte, hanem már a tarkómon, persze a versenyek miatt is ugye...
Egyébként Május 17. megint fekvenyomó, majd lesznek megint képek:D -
#8984 Rakok be egy kis kaját, ha valaki megéhezne forum olvasáskor.
Ha valalki megcsinálja, akkor mesélje el milyen lett, és lehet finomítok még rajta.
Mézes-narancsos csirke recept
Hozzávalók:
50dkg csirkemellfilé, vagy kicsontozott csirke comb
1dl frissen facsart narancslé
1 evőkanál méz
1 evőkanál őrölt fahéj
fél evőkanál gyömbérpor
2 evőkanál olívaolaj
kevés só és bors
Elkészítés:
Összekeverjük egy üvegtálban a narancslevet az olajjal,a gyömbérrel,a mézzel és a fahéjjal. A csirkehúst kicsit kiklopfoljuk, és érme szeletekre vagdaljuk,nagyon enyhén sózzuk és borsozzuk, majd a narancsos keverékben hagyjuk pácolódni 1-2 órát. Miután eleget állt, kivesszük, és nagyon vékonyan bekenhetjük egy kis mézzel amitől szép színt fog kapni sütés közben és jól letapadnak rajta a fűszerek, vékonyan reszeljük rá egy narancs sárga héját, majd serpenyőben vagy vagy sütőben elkezdjük sütni.Ne hagyjuk nagyon leégni, kicsit beolajozhatjuk a serpenyőt, hogy jobban csússzon.De csak csínnyán az olajjal, ebben a receptben az olaj csak a kenőanyag szerepét látja el.
Mellé lehet enni, krumplit, vagy rízst mazsolával esetleg egy kis cseresznyével.
Hozzá valammi jó kis saláta, több félét is lehet csinálni.
Valami egyszerű:
Uborka- és sárgarépa-saláta:
Hozzávalók: 4 kis sárgarépa, 4 kis uborka;
az öntethez: 1 kiskanál gyömbér, 3 kiskanál ecet, 1 evőkanál fehérbor, 3 kiskanál cukor, 3 evőkanál víz.
Az uborkát és a sárgarépát meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk.
Az öntethez valókat összekeverjük, felforraljuk, ráöntjük az uborkára és a répára. Összekeverjük, legalább 1 órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
-
juzosch #8983 Akkor valszeg a melled erősödik, csak valamelyik kiegészítő izom visszafogja a teljesítményed. Rotátorizom pl. Tesztoszteronon van egy cikk, arról, hogy egy jéghokis fekvenyomását hogy emelte fel az edzője 120kg-ról 160-ra, úgy h fekvenyomást nem is edzett, csak kiegészítő izmokra gyúrt, elsősorban a rotátorizomra.
Keress rá, tanulságos. És valszeg ebben lesz a megoldás. -
#8982 Akkor ne növeljél.
Most menj el egy szép kis nyaralásra. 12 napig ne is nézz a súlyzóra, és aztán kezdj el programot , kevés súllyal, alacsony súllyal.
Ha eddig 140 el nyomtál, akkor most kezd 80 al. -
Roman #8981 vagy bevetheted a klasszikust.. bár ezt egy haverom itta mindig edzés előtt :D
1 nyers tojás-1 liter tej-2 banán-1 ek cukor-kevés kakaópor :D
hjajj a régi szép idők, amikor semmit sem fejlődtünk mert hülyültünk edzés alatt :(
bájdövéj.. fekvenyomásban az istennek se bírok emelni egy súlyon :\ már kb. november óta ezzel megyek, s egyre nehezebben megy ki ez a szar.. pedig próbáltam már pihenést, kihagyást, piramist, ismétlésszám variálást..de nem megy :\ e mellem vastagodott nem is keveset, de a használt súlyon nem bírok növelni :@ -
Roman #8980 Japep, én is örülök, hogy a Chelsea nyílttá tette a bajnokságot, s Kimi pole-ból indul holnap, de gondolkozzunk ^^
Pl. Musclebuilder fórum-tápkiegek helyes használata topik báj Bodó Imi..
http://www.musclebuilder.hu/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=132158#Post132158
itt szépen le van írva, hogy kell enni a VM35-öt.. Amúgy ne vegyél ilyet szerintem, olcsó tejsavó két kanállal, mellé szőlőcukor a tömegnek megfelelően, meg vagy 5 gramm kreatin azt lehet tolni az edzés utáni turmixot.. ;)
esetleg ajánlom a biotech kreatinját.. trikreatin malát, kétszáz forinttal drágábban csak, mint a sima monohidrát.. s nekem bevált olyan téren, hogy amióta ezt teszek a reggeli s edzés utáni turmixba, nem hasmenéssel megy el a nap, hanem így kb. 1 hét alatt szépen lassan bekeményedtek az izmaim.. jaa s a gyomrom se puffad, mint a monotol :) -
#8979 Köszi a válaszokat, + azt a "receptet" is...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha én megvenném a Volumass 35 Professionalt akkor abból nekem elég napi 100 g?
3 hónapja edzek heti 3-at, 188 cm és 78 kg.
Vagy akkor megveszem a Hyper Mass 5000-t, amire szintén 3*30 g-ot írnak. -
#8978 na most megéheztem, meg is eszem a csirkemellet, amit reggel sütöttem :) -
#8977 A napi 7 étkezés az jól hangzik, ha az egészség van előtérben.
De az egészség és a tömegnövelés nem zárják ki egymást.
2. jobbnak tűnik szerintem.
Időnként a rízst lecserélheted kukoricára, kukorica darára "kukorica kása" lecserélheted árpára, fő a változatosság.
Hetente ennék 2x halat, TŐKEHALAT abban szinte nincs is zsír. De nagyon egészséges.
Mellé köretnek egy kis borsó megpirítva, megpárolva magában, egy pár szem oliva bogyó, nagyon is jó kajákat lehet csinálni, egy kis gomba párolva, nyammi.
És minden natur marad, egészséges.
Minden étkezéshez készíts adj egy kis köretet, borsó , kis párolt bab, lencse, vagy párolt kukorica, brokkoli, hagyma - paradicsom, lilahagyma- uborka, hagyma-tojásfehérje köret.
Lehet varáilni, mindegyik külön íz világot ad az ételnek amitől nem lesz egysíkú.
Nézz meg pár görög receptet, ők jó salátákat tudnak csinálni.
Az ételhez hozzákeverhetsz még kefíres, joghurtos szószokat is, persze csak olaj, zsírmentes féléket.
Húsokat lehet grillezni, paprikásan a halat, egy kis mustár-fokhagyma, citromlével meglocsolod a húst, így aztán megpárolhatod, vagy megsütheted, mellé citromkarikák a tányéron.
Azt is csinálhatod, hogy serpenyőbe belteszed a húst, adsz hozzá egy kis vizet, azzal pár percig párolod, míg el nem párolog a víz, majd egy kevés idelyig sütöd , így szép fehér, és lágy marad a hús, nem lesz száraz, de mégis jó sült íze lesz.
Az egészséges étlezés attól függ hogy válogatod ki az alapanyagokat.
Van aki egyből úgy kezdi,hogy egy deka disznózsíron megpárolja a hagymát. És itt romlik el minden az elején.
Ilyeneket nem szabad csinálni. -
#8976 Ehe, fellendült a topik?:D Lemaradtam gyerekek -
#8975 Hello Frayer.
Neked elég sok a lexikális tudásod ugyhogy szeretnék vmit kérdezni.
Ha a cél az egészség megőrzése nem a minél nagyobb izimtömeg akkor te az elábbi két variációból melyiket választanád:
1,Napi 7 étkezés mindegyik étkezés 100g csirkemell 100g rizs +1 db paradicsom
2,Napi 7 étkezés amiből 5 csirke rizs paradicsom a masik két etkezés pedig hüvelyesekből áll. -
#8974 Egy kis bcaa-val, vagy glutaminnal megédesítheted a turmixodat, fűszerezés gyanánt. -
#8973 Azt mondtam előbb is.
Ha olcsóbban akarsz kijönni, és nem vagy milliomos, akkor csinálj egy home-made tömegnövelőt.
Ami szerintem még jobb is.
Mondom a receptet, és a hozzávalókat.
1 Nagy vödör tejsavó.
Dextroze, asszem 400 ft 1 kiló
Maltodextrin, 800 körül lehet 1 kilo
Kreatin monohidrát, csak sima monohidrát, nem kell drága transzport rendszerekre költen azért a pá % os többletfelszívódásért, max nem 10 grammot szedsz naponta hanem 12-14 et ami még mindig sokkal olcsóbb.
Egy kis Vanádium szulfát,növeli az izom inzulin érzékenységét,töb tápanyagot tud felvenni.
Ezeket összekevered, egy adag turmix 25 gramm protein, 25 gramm dextroz, belevágod a vanádiumot és a kreatint és van egy volumass 50 ed, olcsón, egybeépítve egy kezdetleges kreatin transzportrendszerrel.
-
#8972 Azt néztem, de ha - ezt írják - napi 200/300 g-ot szedek, akkor az max 20-25 napig elég...és ha még akarom folytatni, akkor 2 hónap alatt 60e... :S
Az túl sok. Ezért néztem valami olcsóbb után. -
#8971 volumass 35 professional, naponta 1x2 vagy 2x2 adagolókanál, edzésnapokon 2x2 vagy 3x2 adagolókanál -
#8970 Ha ezek megintcsak nem jók (#8962), akkor mit ajánlanátok?
Akkor ne is tömegnövelőt szedjek először? Vagy ha azt, akkor melyiket?
Mert már komolyan összezavartatok... :D
Előre is kössz! -
juzosch #8969 Az úgy jó lesz, csak ha lehet ne a termet hányd össze, hanem próbálj kijutni előbb a vécére. Aztán 1 éven belül garantált a szalmonella:D
Tömegnövelő bogyót meg nehéz is szedni, mert az kb nemlétező fogalom:D Most vagy táplálékkiegészítőre gondolsz, vagy szteroidra. Mielőtt újra kérdezel, nézd meg mit jelent ez a két szó, mert azt áltom h lövésed sincs. -
juzosch #8968 Profi masszőr. -
#8967 Nyersen ne igyál tojást mert csak idő kérdése míg beszedsz valami betegséget.
Egyél naponta 12 db ot, főzd meg őket keményre, majd szedd le az értékes fehérje részét, csinálhatsz belőlle salátát, 2 db tojásot megehetsz sárgájával is tömegezés alatt, a többiből azért kell kiszedni a sárgát mert nagy a koleszterinje, 300 mg. Így 12 db tojással betudsz vinni napi +50 gramm fehérjét, ami nem sok de nem por alakú.
Én inkább tejsavót innék, az még olcsóbban kijön és jobb minőségű is.
Ha nem szeded ki a tojások sárgáját, a sok koleszterin le fog rakódni az a szí-koszorú erekre és lesz egy kis baj az aneurizmával.
Akkor idő kérdése és elvisz egy hétköznapi szívinfarktus.
Bazmeg, ne szégyellősködjél, menj be a boltba és vegyél egy nagy vödör tejsavót. Az nem tömegnövelő bogyó. Csak simán porított fehérje, tisztán tejből szűrik ki. Amiből mellőzve van minden olyan része a tejnek amire nincs szükségünk, pl: zsír, tejcukor, állati enzimek és hormonok, káros karcinogének és nehézfémek amik ma már minden tejtermékben benne vannak, hála iparosodott világunknak. :D
Ha egészségesen akarsz étkezni akkor tejsavóból készült turmix tökéletes lesz kiegészítésnek. -
hitman55 #8966 Hellósztok!!!Ha edzés előtt tojásfehérjét iszok kicdsit cukrozva hogy ne legyen keserű az mennyire jó?mert tömegnövelő bogyókat nemakarok szedni!válaszotokat köszönm előre is. -
#8965 Amúgy, ha jól tudom lehet venni magnézium oxid ásványt is, nagyon olcsón, az is ilyen kőzet féle.
Ha tudnék szerezni egy kilót ezekből a kövekből az egy darabig elég lenne szerintem.
Ugyan így krómot is meg minden más ásványi anyagot.
Vagy lehet elég lenne csak naponta megenni egy marék földet :D -
Roman #8964 innen egyértelműen a hyper.. de gondolkozzámá bazze :D 1 adag 30 gramm? akkor fogod, azt 3 kanállal keversz.. de még négy is mehet..
amúgy tudom, nem túl magas a fehérje aránya, de kezdő szintnek még épp jó, szerintem :S bár én még dobnék mellé 1 kanál tejsavót.. sőt, én nem is vennék cukrot 11000ér, de hát te tudod :\