12316971501353788406.png
  • Frayer
    Egy kicsit off topik amit most mondok, de leírom hogy lássátok milyen köcsög országban élünk.

Tegnap kaptam egy levelet a bankomtól, hogy azonnali beszedési megbízást kapott a számlám ellen, a Pest megyei bírósági végrehajtótól.
    A megbízás összege 572 893 Huf. :O
    Benyújtás indoka : 3 Okmánymelléklet nélküli inkasszó.

Azt se tudtam mivan, erre a számlámra szokott érkezni a diákhitelem is amiből a sulit fizetem, az is szépen eltünt, az összes pénzem, és még mínuszba vertek.

Ma reggel felhívom a bíróságot, és kb 1 óra kapcsolgatás után kiderült,hogy azért kaptam több mint fél millió terhelést a számlámra mert régebben mikor megbízásból domain neveket jegyeztettem be, nem az én számlámról fizettem érte, hanem az ügyfél mastercardjáról lett az összeg átutalva, amit én csináltam, de a megbízó beleegyezésével, mivel neki csináltam a webet és hozzá a domaineket neki jegyeztem be. "egy domain név úgy 2-3 ezer ft"
    Na és mivel ez adminisztratív nem volt szabályos, automatikusan egy illetékes hatósághoz került az ügy kivizsgálása, és a végén az én számlámról engem megkerülve direktbe vették le a pénzt + több mint fél millió ft ügyvezetési illeték.

Beszarok ezen az országon, az eszem megál. gecccc