Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
akkor jó, már féltem egyedül😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Igen! <#eljen>
Brolly
Hahó, van itt valaki?
<#wow1> <#help>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Hy
A HST edzésrõl mi a véleményetek,tapasztalat?

dombi7
thx !

CeeZee
Edzés után azonnal gyors felszívódású fehérje és szénhidrát kell! Ebbe ha belerakod a kreatint attól gyorsabban szívódik fel, vagyis hamarabb jut az izmokba! A kreatin NEM alaptápanyag!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Állítólag a szójafehérje férfiaknak hosszútávon nem ajánlott. De ha józanésszel átgondolod, nem véletlen hogy ilyen olcsó. Ja, és egy tipp: ne azután kérdezz miután már megvetted. <#wink>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Brolly
Hát nem tom..
<#szomoru1>

dombi7
#2809 & #2810 -re vki vmi választ ?

PESK
Köszi szépen a tanácsokat!
Én általában 6-8 illetve 10-12 ismétléssel dolgozom az adott gyakorlattõlfüggõen!

ArtlessDesign!!!

jazzy
En 6os ismetlesekkel nyomtam az elejen is, igaz, nem ereztem a karom, de az elszantsag tobb erot adott minthogy egy ilyen dolog gond legyen..
CeeZee
Egy abszolút kezdõnek (pl. 1 hónap) nem ajánlott 6-8-ig lemenni! Sztem egy ideig(kb. 2 hónap) 10-12 ismétléses sorozatok. Az elsõ a helyes technika elsajátítása és nem kell megszakadni, hanem érezni kell az adott izmot. Az pedig hogy mennyire látványos 1 év alatt a fejlõdés, fõként az edzés intenzitásától, táplálkozástól, pihenéstõl és akár tetszik akár nem a genetikától függ! Sok sikert PESK!

jazzy
Hali! Hát nem tudom mit értesz "látványos" alatt, de körülbelül 1 év után már látszódni fog rajtad. Ha tömeget szeretnél növelni akkor 6-8 ismétléssel dolgozz maximum és a súlyt növeld! A heti 3 alkalom pedig tökéletes, lehetõleg edzések között legyen 1 nap pihenõ. További sok sikert!
PESK
heti 3 alkalom bocsi!!

ArtlessDesign!!!

PESK
Sziasztok én most kezdtem kondiba járni! (1 hónapja)Mennyi idõ alatt lehet látványosabbat fejlõdni? Heti alkalommal járok!!
Még annit hogy mit érdemesebb növelni egy idõ után:
- a sorozatok számát
- vagy a súlyt?
Köszi

ArtlessDesign!!!

Brolly
ez csak példa volt, nem tom hogy ti hogy szoktátok és ezért kérdezem, én enm így szoktam.

Vélemenyem szerint, két hét alatt 5 kilóval nõvelni a súlyokat nem jó móka!
Brolly
Hali!
Ti mikor és hogyan szoktátok emelni a súlyt pl. fekvenyomásnál?
Hogy pl. mikor már egy adott súlyból pl. 90kg-ból kimegy 5*8 egyszer, és utána rögtön, vagy rááltok vagy 2 hétig erre a súlyra és amikor már könnyedén megy 5*8 akkor feltesztek még plusz 5 kilót a rúdra?
Vagy hogy meg van határozva hogy minden második héten +3 kiló ha bírjátok ha nem?

dombi7
és hogy használ-e valamit? 😊
És jó ha úgy szedem h, közvetlenül edzés után kreatin. 20 perc múlva egy kiadós kajálás és utána a szóját?
Elõre is köszi!

dombi7
Hy! Ma vettem 500g "NATURA" Szójafehérje izolátum-ot.
Fehérje tart.: min. 93%
1240 huf-ba kerül, tehát szerintem nagyon elfogadható ára van!
A kérdésem az lenne, vki használt-e már ilyesmit, és h, miben különbözik a többi fehérjétõl?

Brolly
jah, én nem ismerem, ergo nem fogok róla véleményt nyilvánítani.

jazzy
Csak arra irtam, hogy legyenek kedvesek nem nekiallni most szekalni drugs bunnyt mert bemasoltam egy valaszat ennyi.
Brolly
milyen két hozzászolását?😊

jazzy
Egyebkent most, hogy utanaolvasgatok nem teljesen ertem de egy csomo helyrol olvastam, hogy dieta kozben nem szabad kavezni. Na most nem igazan ertem mivel ugye a zsiregetok alapanyaga, meg egyebkent is energiat ad stb. De en hiszek az okosoknak.. 😄
jazzy
Drugs Bunny valasza egy kerdesre.
Akik nem szeretik legyenek kedvesek nem eszrevenni ezt a 2 hozzaszolasomat koszonom.
Brolly
jah és diétázásánál mért nem lehet kávét ini?

Brolly

eh, ezt nem értem <#nemtudom>

Brolly
ja ja az én anyám is ilyen, neki a kávé oylan mint nekem a víz😊

jazzy
"Szia! Bodys szempontból a natúr kávé nagyon kerülendõ? Sajnos sokszor éjszakás vagyok és olyankor kell valami, amitól egy tudok koncentrálni!"

"ez sima koffein, nem nagy gáz. de valójában nem értem pl. a kávézás kultúráját. fõleg cigivel. az igazi hánásszagú büdössszáj titka!"

A dontes rajtad all😊
FtranX
én nem javasolnám. elég könnyen rá lehet állni. anyám például reggelente zombiként közlekedik, amíg meg nem issza az elsõ kávéját. 😊

jazzy
Hát ez jó kérdés, nem akarok nagy hülyeséget mondani. Diétázásnál nem szabad kávét inni ezt tudom. Hogy tömegelésnél szabad -e? Jó kérdés. Szerintem nem árthat, de majd a tapasztaltabban kijavítanak.
Brolly
akkor szerinted megér egy próbát, hogy minden edzés elõtt megigyak vagy 2deci kávét?

jazzy
Szolnok sajna eleg tavol van onnan ugyhogy ez buko😞 Sok etrendkiegeszitoben is megtalalhato a koffein:
A koffein, kémiailag egy metilxantin, a legnagyobb mértékben fogyasztott pszichoaktív anyag. Jelen van a kávéban, teában, üdítõkben, kakaóban, édességekben is. A koffein központi idegrendszert stimuláló hatása mellett perifériás hatásai is vannak: fokozza a szívmûködést, az anyagcserét és a légzést, növeli a vérnyomást és a vérkeringési sebességet, tágítja az agyi ereket, szûkíti a bélben levõ ereket, valamint vizelethajtó. Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, gyorsítja a gondolkodást, átmeneti teljesítménynövekedést idéz elõ. A koffeint azért is szokták zsírégetõkben az egyik komponensként alkalmazni, mert más hatóanyagok lebomlását lassítja. A koffein koncentrációjának csúcsa a bevitele után 30 perccel jelentkezik, a felezési ideje kb. 4 óra..
Brolly
Jah meg hallotál olyat, hogy ha edzés elõtt iszol kávét, akkor jobban fogsz bírni? meg talán az izomfájdalmakat is enyhíti de sztem nem, ezt is olvastam.

Brolly
Bocs ez neked ment

Brolly
Rátka, Miskolctól 31km-re

jazzy
Jó embereket kell kifogni én 50k alatt sose kezdek filmet tolteni biztos van olyan ember akirol jol jon. Egyebkent torrent jo otlet csak a jobb torrentek meghivosak. Merre laksz? Hatha esetleg tudok segiteni.
Brolly
ok, thenks

JGTC
torrent, vagy bolt ceezee-nek megvan majd Õ elmeséli

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Brolly
hát csak a dc-vel az a baj hogy tölt egy filemt max. 5 KB/mp-el és nem is mindig tölt, és mire lejön a fájl az egy év.

jazzy
En dc-rol szereztem be de sajnos mielott teljesen vegigneztem helyhiany miatt letoroltem viszont tuti, hogy hamarosan ujra leszedem.
Brolly
De hol lehet ezt a filmet beszerezni, mert már annyi mindent hallotam róla, de még sehol sem találtam. Ti honnan szereztétek be?

JGTC
amikor melegítenek verseny elött, Arnold meg dumál Lounak aki tiszta ideg 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
<#wow2> ezt kipróbálom én is... <#idiota>

FtranX
jah, az nagyon állat! 😄

A legdurvább, amikor a Pumping iron-ban Lou Ferrigno ordítja,hogy "Arnold, Arnold"<#vigyor>

Brolly
Hát azt még nem ismerem azt a bbtv-t, de megnézem.
De amúgy még a Rocky filmek v. az ehez hasonló filmek tudnak igazán felpörgetni😊

jazzy
Nekem is bejonnek a BBtv-k😊 Elegge tuningolo hatasa van ahogy orditanak olyankor rohannek le edzeni😊
A hozzáállással nincsen baj<#vigyor><#vigyor>,bár én inkább egy bbtv-t nézek meg, vagy valami fasza edzõvideót.

Magnumrolcsi
Kaptam tesómtól Verofit Isotonic italport (citrom ízü).
6 féle ásványi anyag, 10 féle vitamin van benne.
Elkerülhetõ vele a teljesítménycsökkenés és a nagy mértékü izom leépülés. Növeli az álló-, teljesítõ képességet.
Kíváncsi leszek veszek-e észre valamit pár használat után.