hi... lenne egy furcsa "problémám" és remélem tudtok adni pár jó tanácsot. Szóval az a lényeg, hogy nem vagyok egy nagy gyúrós, de napi rendszerességgel, minden este lenyomok 20 negatív fekvőtámaszt. Semmi elképzelésem nem volt ezzel, egyzserűen csak jólesik. Nah szóval az a probléma, hogy egy idő után, a jobb kezem lenyomja a balt :) Vagyis azt hogy a jobb kezemen jobban meglátszik a kicsi tréning: kerekebb, izmosabb és ami a legmeglepőbb az hogy nagyobb... de nem csak a karommal van így... a mellkasom jobb fele is sokkal izmosabb, kerekkebb, keményebb mint a bal! Nah miért van ez ? :) a bal karommal nemtom mivan, lenyomom a 20 fekvőt és nem érzek semmit rajta, de jobb kezem meg bedurran, vagyis megérzem az eredményt. Miért van ez ? Esetleg rosszl csinálnám a fekvőt? Azért csak megtudom csinálni szabályosan. Itt más lehet a gond, mert a testem bal fele gyengébb... nem úgy, hogy gizda a bal felem, csak "le van maradva". Szóval ha tudnátok adni egy-két hasznos tanácsot mivel tudnám felzárkóztatni a bal karomat akkor írjátok meg nekem ! THX !