12316971501353788406.png
  • Roman
    amúgy a biotech glutája mehet tömegeléskor is, nem? elvégre hasznos amino, a legjobb tán, mehet mindig :)

amúgy tanulok, tapasztalok a testem reakcióiból. ez a "vasárnapról hétfőre behízunk" dolog kezd szokásossá válni, valahogy, a vasárnapi "éhezéseket" a testem nagyfokú vízvisszatartással reagálja le.. legalábbis a mérleg.. 4 kg-ot egy nap alatt lehetetlen felszedni zsírban..

szóval úgy vettem észre, hogy hétköznap a magas ch-t úgy tolerálom, hogy iszonyat gyors az anyagcserém, hétvégén a pihiidőszak megvágott kajájánál pedig ilyen "pánikreakció" szerűen kezd megkötni mindent a bőr alatti szövetekben, amit csak meg tud.. vizet jóformán.

legalábbis gondolom. de ez azt jelenti, hogy diétánál majd úgy köll, hogy fokozatosan csökkentem a ch-t, mert ha hirtelen elveszem, akkor becsavarodik a testem. mondom én, hogy tanulok :D. esetleg megpróbálkozhatok majd azzal, hogy kaja marad egy ideig, csak elkezdek más mozgásfajtákat tolni (úszás-interval futás), mert nálam fogyásra igazság szerint a közepes kaloribevitel mellett végzett extra aktivitás sokkal jobban bevált, mint az éhezés melletti szimpla súlyzó-aerob (utóbbi lófaszt nem ér véleményem szerint, mindössze ha reggelente sétálsz 1 órát, aznap frisebb s élénkebb leszel, tisztább fejjel.. de hogy zsírt nem csökkent, az 100)

sajnos a teremben tovább szaporodnak az idióták :( de most nem új tagok szmeélyében, a régiek kezdik a nyárral jövő hülyeségeiket.. vagyis... nagynak kell lenni, szóval jöhet a napó s danabol.. de én ne beszéljem le őket, mert ez is csak akkor káros, ha valaki évekig csinálja, 1 kúra 1 évben nem árt semmit, s ők tudják, hogy ezek mellé inni kell napi 3-4 liter vizet is, mert a vízből csinálnak izmot :( :(

pedig jó haverjaim az illetők, több gyilkos edzésünk meg jó poénkodásunk volt már együtt, de ez nem szimpi =\