Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting>
Brolly
nem tom, de imádok lent a konditeremben izzadni,szenvedni,erõlködni és azt az érzést amikor már annyira fáj a karod, hogy nem bírod behajlítani. És ezért is szeretek gyúrni😊 meg minden edzés elõtt megnézek egy Dragon Ball-os klipet hogy még nagyobb erõt adjon(Mivel imádom a Dragon Ballt).

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Minek jobban erolkodni annal mint ami eleg a maximalis fejlodeshez😊
Brolly
Mi? egy év, addig mit fogok csinálni? én már most szenvedni akarok😊
tiszta Rocky<#vigyor3> addig meg csináljam az alapgykorlatokat, és semmit ne változtassak?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ramore
azzal még várhatsz szerintem, majd 1 év múlva gondolkozz el rajta.
Heh, "robbanásszerû fejlõdést tapasztalunk" ilyen nálam a táplákékkiegészítõk szedéséig, úgy közel egy évig nem volt.
Brolly
akkor pl. hogyha már edzek egy fél éve, és már nem fejlõdök úgy ahogy az elején, akkor kezdhetek szuperszetben gondolkozni?

Idézet szintén az elõbbi forrásból:
"Amikor belefogunk a testépítésbe, robbanásszerû fejlõdést tapasztalunk. Ez sajnos idõvel csökken. Fél-egy év után azt tapasztalhatjuk, hogy izomzatunk már nem reagál olyan rendkívüli mértékben, mint az elején. A megoldás az edzések intenzitásának fokozása, melyekre különbözõ hatásos edzéstechnikák léteznek."
Tehát neked brolly felesleges szuperszettben gondolkoni.
Három gyakorlat egybe az a triszett.

Ramore
én anno annyit pihentem a két gyaksi között, amíg átmásztam az egyik szerrõl a másikra. tényleg jó módszer a szuperszet, de mint azt már korábban írtam, zsúfolt teremben igencsak kivitelezhetetlen, hacsak nem partnerrel végezzük, úgy egyszerûbb azért.
Brolly
de akkor egyszerre csak két gyakorlatot csináljunk szuperbe? Hármat lehet, vagyis ajánlatos?

Brolly
jah! tényleg <#vigyor3>
de amúgy õ is annyi ideje gyúr mint én, csak egy kicsit másképp, és azért nem kérdezem õt, mivel azért egy tapasztaltabb csak jobban tudja hogy kell csinálni mint egy kezdõ.

"Szuperszett: ez az az elv, amit a legtöbben összekevernek az összetett sorozatokkal. A szuperszett az antagonista izmok együttes edzését jelenti, tehát amikor a bicepszet a tricepsszel, a mellet a háttal, a combfeszítõt a combhajlítóval eddzük együtt. Az igazi szuperszett a következõképpen néz ki: ha a karunkat akarjuk megedzeni, kezdjünk álló kétkezes bicepszhajlítással, utána egybõl, pihenés nélkül térjünk át a fekvõ tricepsznyújtásra. Ebben az esetben ez jelent egy sorozatot. Csak ez után következik pihenõ, ami minimum egy perc legyen, de két percnél tovább ne tartson. Ezzel az edzésmódszerrel jelentõsen javulhatnak gyenge pontjaink."
Forrás:link

jazzy
Mit takar egesz pontosan az hogy "szuperszet" ?
Te írtad... #2759
Brolly
haver?

Miért nem a "havert" kérded? <#hehe>
Brolly
Te mennyi ideje edzettél mielõtt kipróbáltad? és meddig csináltad? jah és mire tétél át?

Ramore
ezt a módszert azonban nem ajánlott "kezdõknek", illetve egy edzés szezon nyitányaként végezni.
Ramore
én a következõ képpen csináltam: mell+hát nap, egy mell gyaksi, majd egy hát gyaksi pl fek nyomás+húzódszkodás. bic+tric nap, majd egy külön nap váll és láb
Brolly
és hogy csináltad a szuperszetet?
milyen izomcsoportokat párosítottál? mert haver úgy csinálta hogy pl. nyomot fekve, utána kétkezes bicepsz, és tricepsz letolás. 5*8 mindenbõl. Hát elég gyilkos ahogy így elnéztem.

Brolly
hát nem ezt próbáltam elmondani hogy egy modszer van oszt csá.
de majd kipróbálom, és ha jó jo ha nem nem.

Ramore
A szuperszet módszer nagyon is hatékony, ám egy zsúfolt teremben szinte kivitelezhetetlen. Nekem volt szerencsém jó pár évvel ezelõtt alkalmaznom majd egy fél évig, hát rendesen fejlesztett a módszer.
jazzy
A testepites nem arrol szol, hogy van 1 modszer es akkor attol mindenki nagydarab allat lesz. Lehet, hogy 10bol 8 embernek bejon az a modszer, de lehet, hogy neked pont nem es jol megszivod. Probald ki, ha bejon csinalod, ha nem akkor kialakitasz magadnak egy sajat edzesmodszert.
Brolly
nem tom én csak ezt olvastam, de a képwek magukért beszélnek.Jó tom bármilyen képet megtudnak már manapság csinálni, de gondolj bele, hogyha igaz, akkor mégis milyen növekedés.
én se próbálnám ki hogy minden edzésen növelem a súlyt, nem is bírnám, meg még kezdõ vok ahoz.
Az újság meg nem hiszem hogy hülyeséget írna, hiszen arra megy ki a "játék" hogy a következõ számot is megvegye az ember, hiszen bejött neki a módszer, és így megveszi újra hátha írnak benne mi újat amit feltud megint használni, és tudja hogy egyszer már bejött ez az újság akkor megint ezt fogja venni nem pedig egy másik konkurens újság példányát.mert ha hülyeséget írnának, akkor nem fog mégegyet venni hátha már nem fognak rossz módszert írni, kockáztatni nem fog😊 az újságnak pedig az éri meg hogyha mindig vmi jót tesz be és így tudja hogy megint megfogják venni.😊
sztem

FtranX
Itt a játék csak arra megy ki, hogy megvedd a lap alján reklámozott könyvet.

A növekedésben az edzésnek nincs olyan óriási szerepe. A lényeg, hogy az izmokat megfelelõen stimuláljuk, ezt pedig sok féleképpen meg lehet tenni.
Szóval szerintem meg lehet próbálni követni ezt a módszert, de csodát nem szabad tõle várni.

jazzy
Ugyertem a tomeget nem szabad szerintem folyton emelni mert nem ersz el vele sokmindent 😊 Tehat en peldaul nem csinalom azt, hogy egyik nap kiment 8x a 90 kilo akkor rogton emelek.. lehet hogy kovetkezo nap nem leszel olyan jo formaban es csak megserulsz..
Igaz! Nagyon figyelni kell a tartásra, a lélegzésre! Kellemetlen amikor megroppan a hát(szerencsére velem még soha nem történt ilyesmi). Még annyi, hogy az izmod a folyamatos, hosszantartó edzésektõl fog nõni, valamit természetesen a megfelelõ táplálkozástól!
jazzy
Szerintem attol, hogy gyorsan emeled a sulyokat az izmod nem fog gyorsabban noni csak tobb eselyed van megserulni.. bar ez sajat velemeny.
Brolly
Hali
ma olvastam egy magazinban egy olyan edzéstervet, amiben az a lényeg, hogy a gyakorlatoknál, konkrétan a gugolás-áthuzás szuperszet, felhúzás, fekvenyomás, lehúzás mellhez alsó fogással, széles fogású kinyomás,felülés, hogy ezekben csináljuk úgy hogy 2-3 bemelegítõ széria, és az utolsó két szériánál annyi súllyal nyomni, amennyivel épp hogy kimegy 8.pl. fekvenyomásnál írtak olyat, hogy egyik nap pl. az utolsó széria megy 134-el 8 ismétlés, akkor másik edzésnapkor próbáljuk meg 136-al 8-at.ha csak 6 megy ki az se baj akkor majd következõnek fog kimenni 8-szor, szóval folyamatosan emelni a súlyt.azt írta hogy így nagyon gyorsan és látványosan fog az izomtömeg nõni.szerintetek jó?
jah részletesebb infóért: www.x-rep.com a képek nem tom hogy igaziak, de azért durvák, 1 hónap alatt ilyet fejlõdni.

JGTC
az szép, nem semmi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Brolly
2 év? az komoly, akkor én se fogok egy fél év alat ennyit hízni😊

Erre a kérdésre én nem tudok neked válaszolni! 😞 Én két év alatt híztam 70-röl 92-re, és most a 100 lenne a cél.
Brolly
ok, úgy is jövõhéten fog megjönni a fehérje és majd akkor tömegelek egy jót.
jah és mennyi idõ alatt szedek fel 15kilót? ha nyomok fehérjeturmixot, meg edzek rendesen?

Ezzel az a baj, ha még több tömeget vesztesz, akkor kevesebb erõd lesz, ezáltal kisebb súlyokkal fogsz dolgozni, ergó nem fog nõni az izmod...
Brolly
Tom, csak nekem nem a súlyommal van a baj hanem a testzsírszázalékommal.Mert a hasamon van felesleg, és azt akarom ledolgozni, és ha lehet akkor utána gyúrni hasra, mert tom hogy így felesleges, mert úgyser fognak elõújni a kockák.

Tessék tömegeli úgy 90-ig, mert ez pite!!!!!!!
Brolly
Hát én 76 kg vok😊

jazzy
Havi 3k es igy van pont 1 honapig kitart. Persze nem tudom hany kilo vagy azert ilyen 120 kilonal mar nem eleg a napi 2 kapszula..
Brolly
Szóval a 60db-os Carni-x kitartana 1 hónapig. Az jó nem?

jazzy
Carni-x -et hasznaltam, kapszulasat. Nem kell szarakodni az adagolassal. Azt irja 1-4 kapszula de szvsz eleg 2 kapszula naponta. Egy reggel, egy edzes elott 1-1,5 oraval vagy ha nem edzel akkor valamikor este, ehgyomorra.
Látom durvúl a dolog,
de sebaj "info" a lényeg,
hogy te legalább meg merted írni
a negatív véleményedet. Gratulálok hozzá.
A véleményem arról a drugs b-rõl hasonló,
sõt rosszabb. Én nagyon hosszú ideig olvasgattam
és gyûjtögettem a forumon a hozzászólásokat,
nekem aztán nem kell bemutatnod azt a diszes társaságot.
Azért is jöttem el onnan, és már nem is érdekelnek.
Tõlem aztán ezen a forumon is írhatnak és magasztalhatják õket orrba-szájba.
Sokan nem is gondolnák mi minden olyan információt gyûjtöttem össze, ami
már nem is olvasható azon a forumon, mert letiltották, kitörölték.
Az illetõ reggel hozzászólt valamihez, mert elkülték a picsába, és
õ ugyan úgy válaszolt másnap az õ válasza már sehol sem volt.

Nyugi, hagyd az egészet. A lényeg te megirtad, aztán hogy mások azon elélveznek
hogy õket elküldik a picsába, és még hagyják is az az õ emberi gyengeségük.
Azokkal meg tudod nem lehet vitatkozni és érvelni, akik csipik azt a csorikát.
Az életben is tudhatod jól a nagy hangú, nagy szájúak élnek meg, de ez még nem jelenti azt, hogy aki csendben figyel, s nem szól hozzá valamihez az ugyan úgy is goldolja. Van pl. itt a teremben sok barátom, akivel néha megbeszéljük
a netes dolgokat, s amikor a drugs b neve szóba kerül, hadd ne idézzek.
Szóval hagyd az egészet és ne válaszoljál a sértegetõs kihívásokra, semmi értelme. Nem lehet embereket megváltoztatni. Minden jót, majd privátban írok még egy-két érdekes dolgot. üdv.
Brolly
a Scitec-tõl a Carni-x az jó termék? van vakinek tapasztalata? és melyik érné meg jobban az 500mg 2840-ért, vagy az 1000mg-os 5210-ért? sok különbség van az 500 és az 1000mg-os között?

Brolly
és pezsgõtabletát fogyasztottál te is?
meg mennyit, mert ha veszek egyet akkor az 20 edzésre jó. ez alatt lehet vmi változást érezni,látni?

jazzy
Nekem az a szemelyes tapasztalatom rola, hogy nagyon jol felgyorsitja az anyagcseret es eleg sok energiat ad ezaltal frankon lehet tole fogyni, szerintem megeri!
Brolly
Az lenne a kérdésem, hogy nyárra vehetek L-carnitine pezsgõtabletát?mert sok jót hallotam felõle.
Vagy még korai?

jazzy
Az a baj, hogy szuklatokoru vagy. Becopyzol itt nekunk valaszokat? Ez 50%-ban bizonyit valamit. Miert nem copyzod be a kerdest, mint ahogy megtette FtranX? Lathatod, hogy gojoka fenyegette, es o emiatt vagott vissza. Na most akkor ki a paraszt? Te is visszavagtal nekem, en most akkor megyek es lefikazlak egy masik forumon a valaszod miatt, hogy hogy lehetsz ilyen. Szerinted ez normalis emberi viselkedesre vall? Egyebkent gondoltam, hogy visszatamadsz, hogy ki vagyok en. Hidd el tobbre tartom magam egy olyan embernel aki azt sem vallalja, hogy hany eves, stb.
jazzy
Epp ezert irtam neki es nem neked 😊 De latom nem kepes abbahagyni.
CeeZee
Igazad van. Fõleg az utolsó mondatban. Jár a pont érte!😄

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

2719-re válasz
ne hogy már te mond meg nekem mit lehet és mit nem lehet írni egy testépítõ forumba? Meg lehet hogy neked ez nagyon "magas röptû" - ahogy a szavaiddal fogalmazok. Ez nem off topicolás, ettõl még te és bárki más nyugodtan irhattok egymásnak (tanácsadás, kérdés, érdeklõdés vagy bármilyen más megfogalmazásban).
Én egy dologra felhivtam a figyelmet, ami talán belefér a testépítésbe. Ha nem tetszik ne válasszoljál rá, ugord át.
Brolly
mostmár tom, eért csodálkoztam.