Roman#8862
no, látom, mindenki most kezdene diétázni :) amúgy a tesztoszteron.hu-n rengeteg diétás cikk van, de azok 99%-a már előrehaladottabb fázishoz szól, a ch ciklizálós-töltős témákról. eleinte szerintem csökkentett ch-val is menni fog a fogyás.
itt rengeteg link van a cikkben. bár szerintem már ismered, s böngészgeted :) saját tapasztalat, hogy ha az ember fogyni akar, valamiért imádja ezt az oldalt böngészni. amúgy pár személyes észrevétel:
1. a szénhidrát elosztása nagyon fontos, hogy elkerüld a cukor-lezuhanásokat.. emiatt a minősége is, legyen rostos, lassú felszívódású dolgokból a bevitel (lencse, bab, barna rizs, fullkorn (ződ) zab)
2. a gyümölcs egyáltalán nem olyan gyilokos.. reggel, vagy edzés előtt 1 alma nem fog szignifikánsan befolyásolni semmit.. ellenben a májad telítve lesz, ami mindig jó. a lelked s sóvárgásod meg ápolva.
3. kéthetente 1 ch töltő nap nagyon hasznos, mellesleg élvezetes is, nomeg segít sokat
4. ch ciklizálásnál célszerű szerintem úgy dolgozni,hogy legtöbb ch láb napra kerüljön pl., pihinapra alig
5. a megfelelő zsírbevitel nagyon fontos (nálam legalábbis az volt).. napi 2-3 ek lenmagolaj. vagy egy kevéske dió.
a hülyeségekért előre is elnézést, elvégre fél éve edzem, szóval kurva nagy tapasztalatom lehet, de azért próbálkozok :)