33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    hjaaa, zsírégetőt nem tervezek, de a bioteches glutamin annyira nem drága, szerintem egy próbát megér.
  • csuszi
    és mindent be lehet, még a kreatint is (még a doppingokat is, csak persze mesterséges cuccokkal olcsóbb). meg töményebb. kérdés kell-e töményen:)
  • csuszi
    zsírégetőkre gondoltam;) fehérjét és vitamint szedek. többi a gazdagoknak való. szrtm.
  • Brolly
    ennyire rá vagy állva a koffeinre?
  • Brolly
    hmmm, azért fehérje szerinten me árt, meg a glutamin se, csak kajával ezekt bevinni drága mulatság lenne, bár azt nem tudom, hogy a glutamint be lehet e vinni kajával
  • Atesz85
    "sziasztok mi a véleményetek a Tribu x-ről ?"

Hello retek683!

Én igaz nem próbáltam a Tribu-X-et, de most vettem pár napja Anabolic Xtreme - Superdrol Ng-t és későbbre levezetésnek Advanced PCT-t.

Nézz utána ha gondolod, egy fokkal hatásosabb, bár kicsit drágább is.
  • Roman
    azt nem tudom, 92-93 körül vagyok most így visszatőtve.

bár tegnap-tegnapelőtt nem csekély mennyiségű kávé-energiaital lecsúszott, nem bírtam tovább koffein nélkül :D
  • csuszi
    nemhiszek benne így 6-7 fogyi után már vágom hogy csak a kaja számít meg a mozgás, a többi csak parasztvakítás meg add a lét a gyártónak, akár terméket ne is kérd...
  • BADE
    Nekem van 350 tablettás Amino 3600-om,nem sokat toltam belőle be(kicsit nagynak találom a tablettákat:)),ha érdekel eladó.
  • Brolly
    hány kg vagy?

#8873: 178 kb. nagyon max 180cm
  • PyRex
    És milyen magas? :)
  • Roman
    a biotech glutaminja-kreatinja állítólag olcsó s rohadt jó, szóval szerintem megfelel :)

a ch-ról annyit, hogy én jelenleg kb. ennyivel operálok.. vagyis többel, mert eszek gyümölcsöt, napi 2-3at. csak nagyon óvatos vagyok, a súlyom kúszik felfele, a tükröt nézem, tudjátok, az a fránya szövetmemória :)

reggelre szerintem mehet a tojás-pp.. elvégre hat tojás az kb. 20 gr fehérje, a pp is annyi.. s reggelre kell a fehérje, mert elvileg akkor a legmagasabb a teszto szint, ekkor tudod hasznosítani igazán.
  • Brolly
    jah és 87kg vagyok:/
  • Brolly
    szerintetek ez megfelelő lenne szálkásításhoz, meg emellé power protein+animal pak, jah meg hogy az Amino 3600 az is jó lenne vagy az hanyagolható?
    úgy tervezem hogy kezdem a szhot 260 grammal (ami 50g zabpehely meg 300g rizs/barna rizs lenne kb.) a fehérjét pedig 200al (ami 400g hal/csirke, 6 tojás(2s), 125g túró kb. és a maradékot pedig a pw fedezné) reggel-este 1-1 evőkanál len/olivaolaj, utolsó kajába a rizs helyett brokkoli menne. jah meg még annyi hogy reggelinek mehet a 6tojás-50zab-25g pw vagy szedjem szét és maradjon csak a tojás-zabpehely?
    bocsi ha hülyeséget kérdezek:)
  • Frayer
    A felszívódott tápanyagok egy részét tényleg kihugyozod, és a fehérjéket is ha feleslegben vannak, nem minden áron fogja a máj átalakítani zsírrá, mivel ez egy nagyon energia igényes folyamat számára.
    Egyébként a vizeletből szokták megállapítani a fehérje felszívódási arányt, és a biológiai értéket is ebből számították ki.
    Ha sok fehérjét eszel, akkor jelentősen megnő az ammónia a vizeletben, mivel minden proteinnek van egy amónia gyöke, ami leszakad kiválasztáskor.
    Nem vagyok biológus, de az biztos hogy egy részét kihugyozod a tápanyagoknak, leginkább a fehérjét.
    Azaz ha csak fehérjét ennél, akkor kevésbé zsírosodnál el, mert a máj nem szereti átalakítani zsírrá meg szénhidráttá a proteint, egyébként is ehez sok energia kell amit szintén az átalakított protein elégetéséből fedez. Tehát tényleg nem zsírosít annyira mint a többi makro nutriens.
  • csuszi
    mondjuk az hogy a fehérjét kihúgyozod...:):) az tápanyag, csak max nem izommá alakul hanem zsírrá. jó lenne ha kihúgyoznám, csak azt ennék, meg minden dagi, le is fogyna az egész világ:)
  • FOXX supreme
    És ezt érdemes még elolvasni, az izületek egyben maradása végett, hasznos cikk szintén a tesztoszteronról

itt !
  • FOXX supreme
    Jó kis cikket találtam a fekvenyomáshoz, a tesztoszteronon, érdemes elolvasni...

Erre tessék
  • FOXX supreme
    Nah, látom azért még sincsenek itt hülye emberek, a lényegek megvannak, egy általános FAQ-ot lehetne csinálni.
  • Roman
    egyből diétáztam, mert rohadt zsíros fazonom volt, valamit tenni kellett ellene... jó is lett volna tömeget növelnem, azt 130-ról kezdeni szálkásítani.. így most kb. 90-ről kezdtem tömegnövelni, meglássuk, mit hoz a jövő :)
  • zotja
    és te egyből diétáztál ? vagy h csináltad?
  • Roman
    no, látom, mindenki most kezdene diétázni :) amúgy a tesztoszteron.hu-n rengeteg diétás cikk van, de azok 99%-a már előrehaladottabb fázishoz szól, a ch ciklizálós-töltős témákról. eleinte szerintem csökkentett ch-val is menni fog a fogyás.

http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsiregetes.php

itt rengeteg link van a cikkben. bár szerintem már ismered, s böngészgeted :) saját tapasztalat, hogy ha az ember fogyni akar, valamiért imádja ezt az oldalt böngészni. amúgy pár személyes észrevétel:
    1. a szénhidrát elosztása nagyon fontos, hogy elkerüld a cukor-lezuhanásokat.. emiatt a minősége is, legyen rostos, lassú felszívódású dolgokból a bevitel (lencse, bab, barna rizs, fullkorn (ződ) zab)
    2. a gyümölcs egyáltalán nem olyan gyilokos.. reggel, vagy edzés előtt 1 alma nem fog szignifikánsan befolyásolni semmit.. ellenben a májad telítve lesz, ami mindig jó. a lelked s sóvárgásod meg ápolva.
    3. kéthetente 1 ch töltő nap nagyon hasznos, mellesleg élvezetes is, nomeg segít sokat
    4. ch ciklizálásnál célszerű szerintem úgy dolgozni,hogy legtöbb ch láb napra kerüljön pl., pihinapra alig
    5. a megfelelő zsírbevitel nagyon fontos (nálam legalábbis az volt).. napi 2-3 ek lenmagolaj. vagy egy kevéske dió.

a hülyeségekért előre is elnézést, elvégre fél éve edzem, szóval kurva nagy tapasztalatom lehet, de azért próbálkozok :)
  • csuszi
    alpa fehérje; vagy fehérje zab
    két adag (reggeli tízórai)
    hús rizs néha buresz
    este alpa fehérje vagy ződség vagy kis sali oszt csókolom
    heti 1kg max vagy bukó
    nem nagy dolog...
    ja meg olaj (lenmag) - zsírtól sose féltem mégis fogytam, inkább szénhidrát a gáz, arra ügyelek. ha tele a cipő, sajt is mehet. hüs helyett néha sonkázok. ennyi:)
  • Panzermeyer
    A fehérjét 2 alá sosem vittem, általában 2,5 volt.
    Bocs a kérdésért, csak tömegelésről mindenhol lehet olvasni, de szálkásításról alig-alig. A tömegelés jól sikerült most 107 kg, és sokkal jobb a forma, mint tavaly, mikor 106 kg volt, de egy rakat zsírral. De persze most is van, csak kevesebb. Jól van, megpróbálok még olvasni, h okosabb legyek, aztán meglátjuk.
  • Frayer
    Bameg panzer, már mióta vagy itt a topikban?
    Ezek alapismeretek, menj faqolni.
    Tömegelés alatt és szálkásítás alatt is ugyan annyi fehérjét szoktak enni, amennyit be tud építani a szervezeted, ami napi 2-3 g /tskg.
    Ennél többet csak kihugyozol. De ha tömegelés alatt nem vittél be ennyit akkor hibáztál. Szálkásításkor jóhogy csökkenteni kell a zsírt, ha lehet a legkisebb mértékre, egy kis zsírra persze szükség van, a belek kenőanyagaként :))
    Akarom mondani, a zsír jó kis anyagcsere fokozó, meg jobban szívodnak fel vele egyes vitaminok meg más hasznos szerver molekulák.
    A szénhidrátot meg ciklizáld, hullámoztasd, zavard össze a szervezeted, hogy ne tudja mikor van kilátásba éhezés, és ne tudja leállítani az anyagcserédet. Ha mégis csökkene, úgy érzed lelassulsz, lehet egy csöppet emelni a szenen, meg egy kicsit a "növényi" zsíron.
  • Panzermeyer
    Májusban újra el akarok kezdeni szálkásítani. A tavalyit jól elszúrtam (az volt az első), és a végén már inkább ropi voltam szerintem. Most nem akarok ugyanígy járni, ezért kérném ki a véleményeteket.

Ugyebár a CH-t le kell vinni fokozatosan, míg a fehérjét azt fel kell emelni. A zsíron kell emelni, vagy csökkenteni? Sok zsírt a tömegelésem ideje alatt se ettem, fogalmam sincs, h mennyit, de tényleg nem sokat, mindig kerültem a zsíros kaját. Ha kell emelni rajta, akkor megpróbálok venni lenmagolajat. Ha nem tudok szerezni, akkor nagy gáz, ha dióval viszem be a zsírt? Az van itthon rogyásig.
    De az igazi kérdésem a CH csökkentés - fehérje emelés párosítással lenne kapcsolatos. Most ezt hogyan csináljam? Amennyi CH-t elveszek, annyival emeljem a fehérje fogyasztást? Vagy nem kell ilyen drasztikusan, hanem mondjuk 50 g CH után elég 20 g fehérje? Hogy is vannak ezek az aránypárok? Vagy egészen rosszul gondolkodom?
  • Panzermeyer
    Nem olyan sok az, a folyékony táplálékot könnyebb elfogyasztani, mint a szilárdat.
  • lacika15
    De van digitális mérleg és ahoz van ugye egy tál. Azt ráteszem és lenullázom, elkezdem tenni bele a port de már 50g-nál soknak tűnik...
  • fujicu
    KOnyhába nincs semmilyen mérőeszköz ?
  • Frayer
    adagolókanállal
  • lacika15
    Hello! Most vettem volumass 35-öt és nem adtak hozzá adagolókanalat. Ti hogy szoktátok kimérni a 100g-ot?
  • retek683
    ?????
  • retek683
    22
  • zotja
    retek hány éves vagy?
  • retek683
    izomtömeg növeléshez
  • fujicu
    Szerintem jobb ha kipihened .
  • GAthersw
    Nincs valakinek valami bevált módszere könyök húzódásra? Szerdán úgy néz ki kicsit túlvállaltam magam bicepszezésnél. Jegeltem, infrás masszírozóval nyomattam de nem az igazi, nem szeretném ha holnap ki kéne hagyni az edzést (alapból is ma akartam menni de holnap már muszáj lesz).
  • fujicu
    szexuális teljesítmény fokozására akarod használni vagy izomtömeg növeléshez ? :)
  • retek683
    sziasztok mi a véleményetek a Tribu x-ről ?
  • Frayer
    Próbáld kiszámolni a testzsír százalékodat.
    Ha 18-20 % körül vagy , vagy az felett, gondolkodás nélkül azonnal kezdj bele a diétába.
    Ha 14-16 körül, akkor egy kis masszát pakolhatsz előtte magadra 45 napig.
    Az elején mindig jól nő az ember, csak azért, és több izomból szálkásítani jobb végeredményt hoz.

Na azért kell 20 % körül megkezdeni a diétát, mert itt a zsír hatására valamiért az ösztrogén hatásafoka kerül túlsúlyba a tesztoszteronnal szemben "férfiban is termelődik ösztrogén" ami egy pozitív visszacsatolást vált ki, a többlet étel, a többlet ösztrogén miatt inkább zsíráá alakul, ami még erősíti az ösztrogén hatást és megint csak zsírosít. Tiszta szívás. Meg a zsír memórai miatt is, nem érdemes túl nagy százalékra felmenni zsírban mert megjegyzi a kis szemét, és lehet hogy évekig vissza- vissza akar térni abba az állapotba tömegelés alatt.
    Így nehéz lesz tömegelni ha közben nagyon zsírosodni akar a tested.
    Azt mondják az izomra nézve a leg anabolikusabb állapotok 8-14 % körül vannak.