-
na úgy látom, újra betehetem a fav-ba a topicot, régről talán emlékszik rám egy-két arc:), nagyon gáz volt itt régen a hangulat (emlékeztek a jó kis privát leveles fenyegetésre - asszem jazz meg foxx kaptak még rajtam kivül:), de ha jól látom lekoptak.
nem vagy versenyzó, én a helyedben nem törődnék jgy a részletekkel, hetekben gondolkoznmék, nem kell szombatra vagy x napra legjobbnak lenni, pláne nem tömegelés alatt. olyan érdekes az emberi szervezet, órák alatt képes változni, nemhogy napok alatt, és teljesen kiszámíthatatlan néha (de hetekre simán lehet tervezni), néha 1-2 nap alatt leadok 2 kg-ot, aztán ugyanennyi visszajön. nem törődök vele, hetekben nézem a dolgot.
múltkor valaki linkelt egy sovány sajtot (óvárit):
- sehol nem találok (cora, tesco, spar, match, real, plus,stb.)
- így bízz meg a tápanyagtáblázatban a kaják hátoldalán, ott basznak át ahol tudnak (lásd multivuitaminok, egyszer vizsgálták be őket, az összes boruilt a szarba) miért is?:
Fehérje 36
Zsír 6
Cukor 1,5
kcal: 170. :D:D:D:ÁD csak tudnám hogy, amikor 1g zsír 9kcal, fehérje, szénhidrát meg 4. ez tény. számoljunk csak?:) az 204. és ha lenne pénzem minden kaját elvinnék laborba, kiváncsi lennék mi jönne ki adatokban.
pl az alpa kurvajó. szinte gyanúsan jó. (én is azt eszem, nem lehúzom, csak senkinek/semminek nem hiszek, mert akárhányszor ellenörzik őket, mindig bebukja akármelyik céget nézik. soha egyik se megy át a teszteken.