33479
-
#8843 Én is ezt mondtam volna, először egyszerre fogsz, erősödni, és zsírt is leadni. -
juzosch #8842 Eleinte úgyis meglesz a kezdő effektus. Én a helyedben egy középutas étrenddel visszaszerezném az erőnlétet, amit a mostani formádból ki lehet hozni, és utána már világosabban látszik h merre tovább. -
#8841 Mivel most egy kis betegség miatt ismét kimaradt egy két edzés (kurvajó.) azon gondolkoztam, hogy írtam hogy 1 évet nem tudtam edzeni és visszatért jópár kiló felesleg, gondoltam kikérem a tanácsotokat, mert nem tudok dönteni.
Szóval szerintetek előbb szedjek magamra pár plusz kilót még és egy kis tömegnövelővel nyerjem vissza a régi erőnlétet aztán pusztítsam le a zsírt, vagy fordítva?
Igazából nem nagyon tudok most dönteni. Kérem a véleményeket:) -
juzosch #8840 Nem is rossz:) Alap tápkieg, mint a szásszázalékvéjpró. -
fujicu #8839 Na srácok úgy döntöttem Volumass 35-öt veszek kezdésnek, rosszat nem írtak róla. -
#8838 Én is azt a "löttyöt" iszom, hogy egyik haveromat idézzem:D
A 100% whey az jó -
juzosch #8837 Azért ez elég tömegfüggő. Amit te írtál, az kb egy 100 kilós ember igénye.
Én 80 kilóval megvagyok fél kiló csirkén és 2 adag vejprón, és növök is rendesen:)
Egyébként a legtöbb helyről a 100% whey pró-t hallom (profiktól, stb...), szóval nem lehet olyan rossz:D -
juzosch #8836 Énis:)
Persze mindenképp bele kell számoolni a napi összCH-ba. De ha valamikor érdemes több CH-t enni, az az edzés utáni pillanat. Az izommegtartás céljából. (ez az anti-katabolizmus ugye?) -
#8835 Amit érdemes nézni,hogy egy adagban hogy oszlanak el a makronutriensek, azaz hogy mennyi zsír van benne és cukor.
Minél kevesebb zsír és cukor van benne annál jobb mert annál nagyobb arány jut a fehérjének.
Én napi 50 gramm tejsavót és 50 gramm szója proteint tolnék, ez kb napi 350 ft körül van. Ez mellé még betolsz napi 750 gramm csirkét és jó is vagy, vagy fél kilót de akkor eszel mellé még sovány sajtokat, túrókat, olyan ételeket amikben magas értékű jelentős fehérje van. -
#8834 melyik jó fehérje?gondolkodom a váltáson,edig anabolic volt a No.1 nálam,most filozok hogy váltok,vélemények?100%whey isolate?wheyPro? -
zotja #8833 de ő gondolom szőlőcukorra ondolt :) -
juzosch #8832 Edzés után nyugodtan lehet, sőt... Akkor a kiéhezett sejtek mindent elnyelnek.
Ha kihagyod, attól nem fog kevesebb zsír lerakódni, viszont jobban bomlik az izom. -
#8831 A createk gold az jó termék én is használtam, de az egy transzport rendszer. Szóval nem baj ha nem úgy néz ki mint a tista kokain, vagy kreatin. Asszem én málnásat ittam. -
#8830 Semminek se szabad úsznia benne, teljesen átlátszó "víz"-nek kell kinéznie, a feltöltődés amúgy kb. egy hét vagy másfél hét. Az után már érezned kell ! -
#8829 akkor marad a glutamin, nem mintha nem lenne jó..:D -
zotja #8828 diétában nincs cukor :) -
#8827 Szálkásításkor az edzés utáni turmixba tesztek szénhidrátot? -
MAR2on #8826 Hello!
Légyszi segítsetek vettem Createc Goldot és szedem már pár napja és igazából nem érzek semmit tőle hogy edzés jobban menne stb... de nem is ez a baj hiszen ez lehet hogy majd még jóval később jön!De az a lényeg hogy kb mennyi idő amig feloldodik és milyen feloldott állapotban mármint nem szabad hogy usszon benne semmi ilyen kis kristályos anyag?mert arra is gondolotam hogy nem oldodik fel rendesen előre is kösz a segítséget! -
#8825 Áh, nem, nem megyek én se. Csak azt hittem te mégy. Nálam az előzetes személyes bejelentkezés miatt nem megoldható, ahhoz még1 szabadnapot ki kellene vennem, mert nem vagyok Szegedi (onnan 60 km). -
#8824 Szevasz csuszi, eltüntél nagyon :D
Napi ingadozást ne is figyeld, annyi minden közre játszik, hogy szinte nem is lehetne követni. -
#8823 Szevasz csuszi örülünk, hogy ismét itt vagy! :)
Nem érdemes arról beszélni mi volt rég, akkora flamek voltak, hogy 15 hszből 1-et hagytam csak meg, mert a többi nem ütötte meg a kultúrált épeszű emberek szintjét.
De ha visszaolvasol megtalálhatod mert egy idő után meguntam a törölgetést..
Na evezzünk vidámabb vizekre :) -
Roman #8822 szerintem fején találtátok a szeget :)
csak mostanában gyanúsan sós volt minden, amit megettem, iszonyat szomjas voltam kaják után, plusz a fogaim miatt (besárgultak) dobtam a napi 3 kávét, ami ugebár erős vízhajtó..
szóval szerintem erről van itt szó. :)
tegnap ismét fasza bicepszezés volt.. kb. 10 percben, két gyakorlat, semmit sem éreztem.. ma meg nem bírom kinyújtani a kezem, olyan része fáj (a külső) amit eddig nem tudtam megedzeni..
látszik kezdő vagyok még, tapasztalom a testem reakcióit :) annyi biztos, h a vádlim, mellem, hátam, combom már megtanultam edzeni, eddig a kis izmok (bicepsz főleg, váll, meg has) voltak a problémásak.
de élvezem a kis játékot :) az motivál leginkább, hogy a "partnereim" mind lekoptak 1-2 hónap után, én meg még mindig itt vagyok :D -
#8821 ez lehetett, só=víz.
fenyegető levelek: szót se érdemel, volt itt egy-két érdekes arc:) -
#8820 Én arra gyanakszok,hogy nem figyelt és nem vette észre hogy valami sós ételt eszik. Leves, hús, bármi lehet, és ha úgy van elkészítve fel sem tűnik hogy megeszik fél kiló sót.
A só meg olyan a vízre mint a mágnes, visszatartja a sok vizet a szervezeted a só miatt és így eltömlősödsz.
Felírok neked fél deci fekete kávét amit naponta kétszer szedj be, igyál sok vizet, és menj szaunázni. Majd következő héten gyere vissza vizitre. -
#8819 Ki a faszom fenyegetett itt? Nem tok semmiről? Mondjátok már el mi volt itt, had nevessek én is. :D -
juzosch #8818 Az tuti nem zsír. Annyi kalória nincs is egy napi kajában (még ha 100%os a lerakódás is), mint amennyi ennyi zsírhoz kell- Én elsősorban vízre tippelnék. V vmi hasonló, ami amilyen gyorsan feljött el is tud tűnni.
A napi 1-2 kilós ingadozások meg simán kijönnek, elég ha telezabálod magad, tele iszod magad, vagy másik oldalról szarsz egy jót:)
Nameg az izmok kiürülése/feltöltődése is ide tartozik. -
#8817 Szeva csuszi.
Rég láttuk a pofádat. -
#8816 na úgy látom, újra betehetem a fav-ba a topicot, régről talán emlékszik rám egy-két arc:), nagyon gáz volt itt régen a hangulat (emlékeztek a jó kis privát leveles fenyegetésre - asszem jazz meg foxx kaptak még rajtam kivül:), de ha jól látom lekoptak.
nem vagy versenyzó, én a helyedben nem törődnék jgy a részletekkel, hetekben gondolkoznmék, nem kell szombatra vagy x napra legjobbnak lenni, pláne nem tömegelés alatt. olyan érdekes az emberi szervezet, órák alatt képes változni, nemhogy napok alatt, és teljesen kiszámíthatatlan néha (de hetekre simán lehet tervezni), néha 1-2 nap alatt leadok 2 kg-ot, aztán ugyanennyi visszajön. nem törődök vele, hetekben nézem a dolgot.
múltkor valaki linkelt egy sovány sajtot (óvárit):
- sehol nem találok (cora, tesco, spar, match, real, plus,stb.)
- így bízz meg a tápanyagtáblázatban a kaják hátoldalán, ott basznak át ahol tudnak (lásd multivuitaminok, egyszer vizsgálták be őket, az összes boruilt a szarba) miért is?:
Fehérje 36
Zsír 6
Cukor 1,5
kcal: 170. :D:D:D:ÁD csak tudnám hogy, amikor 1g zsír 9kcal, fehérje, szénhidrát meg 4. ez tény. számoljunk csak?:) az 204. és ha lenne pénzem minden kaját elvinnék laborba, kiváncsi lennék mi jönne ki adatokban.
pl az alpa kurvajó. szinte gyanúsan jó. (én is azt eszem, nem lehúzom, csak senkinek/semminek nem hiszek, mert akárhányszor ellenörzik őket, mindig bebukja akármelyik céget nézik. soha egyik se megy át a teszteken. -
Roman #8815 A GYIK-es, alapismeretes ötlet jónak hangzik :)
Amúgy.. Szép lassan növeltem a ch-t,egy hónapig.. Közbejött egy román út, ahol egy hétig rengeteg szemetet kajáltam (kürtőskalács, fehérkenyér, csoki, áfonyalekvár, pálinka).. egy dekát se híztam, sőt, még tán jobban leszáradtam..
erre hazajövök, elkezdek tiszta kajával tömegelni.. napi 300 gr rizsecske, reggel gyümőccs (1 db), meg 70 dkg husika, proteinturmixok.. néhány napig semmi zsírváltozás szemre.. vasárnap gondoltam, pihinap, tele vagyok, együnk keveset, szóval vasárnap szinte nulla ch-n voltam, a reggelit leszámítva.. szépszép.. de hétfő reggel felkelek, s mintha iszonyat bezsírosodtam volna.. korábban látszott négy kocka, most meg kettőt is keresni kell, markolni tudom a rengőhájt.. a teremben mondjuk csak annyit mondtak, h jó száraz a hátam már..
annyi, hogy létezik, hogy így bezsírosodok egy éjszaka alatt, vagy erősebb szemüvegre van szükségem, vagy baszhatom a dolgot, s jobban figyeljek a kajára? csak mert 4 gr per testsúlykg ch felé egy nap se mentem, ahogy számoltam.. :@
mindegy, a tömegelést folytatnám legalább nyár végéig.. :D csak lehet, alacsonabb ch-val..
vagy a telített zsírok ennyire bejátszanak? mert reggelente 5 db egész tojást zabálok meg, mert hallám vola, hogy az egész tojás bv-je kicsit magas.. -
donkompot #8814 hali!
elado egy doboz NOXPLODE, ha vkit erdekel irjon
[email protected] -
#8813 Én is hasonló cipőben járok.
Most fogok ujra edzeni, előbb tömegezek 45-60 napig, ez alatt kb visszajön 10 kiló massza, és ebből a kompozicióbol fogok lefaragni 10% os testzsír alá, ami kb most úgy 8-10 kilót fog jelenteni szálkásításkor.
Nyárra már jó is lesz. -
#8812 Egyébként mint írtam pénzügyi okokból majd 1 évet nem tudtam edzeni és baromira elhíztam.
Undorító vagyok, fujj! :)
Le kell most dobnom jó pár kilót és persze az erőmet is vissza kell nyernem.. -
#8811 Már nem tanulok Szegeden sajnos úgy döntöttem nem akarok informatikát tanulni.
Visszajöttem Szolnokra és hétvégén programom van úgyhogy sajnos nem tudok ott lenni.
Te menni fogsz? Csinálj képeket! :) -
#8810 Jut eszembe Jazzy, te mégy a 17-i szemináriumra? Ha jól tudom Szegeden tanulsz. -
zotja #8809 miért juttotál el arra pontra h neked tömegnövelő kell? ird már le a kajád pls -
fujicu #8808 zotja
olvastam meg gondolkoztam de gondoltam megkérdezem a véleményeteket mit ajánlatok de ha ez baj akkor sorry
-
#8807 Hát igen, vannak néha egyszerű hétköznapi variációk, amikor engem is felbasz barátnőm:D -
#8806 csak annyit kell majd írni hogy FAQ....
a sima hétköznapi eseményeket, meg beszélgetéseket meg lehetne ugyanígy továbbra is itt folytatni -
Atrium #8805 akkor mi meg majd beírjuk neki hogy ott a link az oldal tetején. nem az a baj hogy kérdez. dehogy baj az, inkább kérdezek én is mint hogy faszságot csináljak. a gond inkább az hogy szerintem itt már jópáran (meglepő de köztük én is) írtak az alap dolgokról valakinek válaszként, így már annyira nincs nagy kedve leírni újra és újra. És ugye mivel a topic elég nagy, nem fogja mindenki elolvasni az egészet. én a régi hozzászólásaimat is alig találtam meg. szóval ha kérdez kérdez ha nem nem, mi csak rámutatnánk a linkre és nem is kellene többet tennünk. aztán persze biztos felmerülhet olyan kérdés amire nincs válasz, azt majd felteszi itt. és azzal meg tudjuk egészíteni az oldalt. szóval ez 1 jó ötlet szerintem.
más. legutóbb nem tudom ki írta hogy 1 csaj miatt volt bánata elment edzeni és a vasat is szétszakította, de igaza volt. és ha ehhez párosul 1 bb.tv 40. adás, akkor az már szinte halálos xD váll és hát most pihen vagy 2 hétig :D -
zotja #8804 szerintetek elolvasnák? úgy szarnának rá ahogy van! és ezzel nem az ötletet tartom hülyeségnek.....csak ugye jön a paraszt aki arra sem képes h olvasson mielőtt kérdez..és majd pont innen fog rálépni egy linkre ahol le van irva... bejön megkérdi mert az egyszerübb...