Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Szerintem az elejen annyira nem lenyeges a kaja, meg azert tenyleg idobe telik amig az ember a fejeben tudja tartani, hogy akkor ebbol ennyit az ennyi feherje, szenhidrat stb. Ezeket a kajaval kapcsolatos dolgokat en is most kezdem tanulgatni.
CeeZee
kb 4 éve edzek rendszeresen. elején szar kajával, hiába tudtam mit kéne nem volt lehetõségem vagy pénzem😞
képet nem linkelek, bocs

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Egyebkent te miota csinalod? Bevaghatnal valami kepet is esetleg😊
CeeZee
helyesen teszed! sok sikert!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
Pesten oke de Szolnokon alig vannak ilyen helyek nem vagyok benne biztos hogy van Bio-bolt, de majd esetleg rakerdezek az egyik helyen ahol neztem taplalekkiegeszitoket. Egyebkent Szeptembertol magamra fozok es akkor jobban megoldhato lesz, addig probalok inkabb abbol valogatni ami itthon van.
CeeZee
a kalóriadeficit miatt😄

Brolly
a zsír miért fontos a diéta alatt?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CeeZee
nekem is csak azóta jobb a helyzet hogy magamra fõzök

CeeZee
nem tudom te hol laksz, de én az erzsébeti teszkóban veszem,azon belül van biobolt, nézd meg patikában is

jazzy
Itt az a problema, hogy nem tudom hol van biobol, plusz anyamat mar arra is nehez ravenni hogy csirkemellet meg parolt zoldsegeket vagy rizst csinaljon nekem gyakrabban..
CeeZee
bioboltban kivitelezhetõ! amúgy nem véletlen a lenmagolaj, nem minden zsír jó

jazzy
Lenmagolaj nem kivitelezheto helyette megeszek egy zsirszegeny joghurtot az kb 2.5 g zsir.
CeeZee
a fehérje legyen magas, 2-2,5g/tskg
a ch-t pedig fokozatosan vedd el, indulj 4g/tskg-ról és menj le szépen lassan 150g/nap-ig, ha rosszul vagy, pl szédülsz edzésen, lever a víz stb akkor emeld meg picit
zsírnak meg esténként 2 evõkanál lenmagolaj

Így látatlanba ennyit tudok mondani, kérem kapcsojja ki!<#wink>

jazzy
Hat akkor hajra meg1x 😊) Esetleg van MSN-ed?
CeeZee
írtam az elõbb egy tök fasza választ erre nem küldte el<#gun><#gun>

CeeZee
a fehérje legyen magas, vagyis 2-2,5g/tskg. a szénhidrátot pedig folyamatosan vedd el, sztem kezdd 300g-mal aztán szép lassan vidd lejjebb, de max 150-ig. ha szarul vagy, szédülsz edzésen stb. akkor az lehet a kevés szénhidráttól akkor meg kell emelni kicsit, de ha nem veszed nagyon el a ch-t akkor nem lesz gáz
zsírnak este lenmag olaj, 2 evõkanállal

így látatlanba ennyit tudok elmondani, kérem kapcsojja ki!<#wink>

CeeZee
ne foglalkozz az erezettséggel. amúgy igen.

jazzy
Dieta alatt kb mennyi feherjet - szenhidratot vigyek be? Gondolom minimalis szenhidrat azert szukseges lenne, csak azt nem tudom kb mennyi 1 nap.
jazzy
Ahogy en eszrevettem amikor valaki nem olyat kerdez ami mar volt 50x es nem gigabaromsag, peldaul miert zold a fu, vagy nem probalja kioktatni akkor normalisan valaszol Bunny is. Te normalisan valaszolnal annak 12000 valasz utan, aki 300-adjara kerdezi meg hogy miert zold a fu? Nem hiszem. En legalabbis hasonlo stilusban valaszolnek valoszinuleg. Olvasson vissza, es legyen boldog, ott van a valasz.
Brolly
😄 az a a lényeg hogy megértettem😊, de akkor úgy lehet fokozni, hogy mindig bedurantom a bicepszem?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CeeZee
<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

Gyógyszerrel... <#szomoru1>
CeeZee
Csaó!
az a vérbõségtõl van. ez attól van hogy a felpumpált izom "kitolja" az ereket és így láthatóbbak lesznek. elég hülyén fogalmaztam, de remélem a lényeget érted. most ennyi telik tõlem agyilag<#confused><#nemtudom>

Brolly
Hali
A bicepszemen egyre jobban rajzolódik ki az erezett.Ez mitõl lehet, a nagy erõlködéstõl?és hogy lehet jobban fokozni, hogy mégjobban látszodjon?

CeeZee
asszem ezt a gépet próbáltam már. bár nekem nem jött be, mert fájt tõle a vállam. ha találsz róla képet linkeld már be légyszíves, hogy tuti legyek benne mirõl is beszélünk<#vigyor2>

Ramore
nem, akkor nem egy gépre gondoltunk, ez egy 45C-os ülõ pozíció és a melltõl egyhén felfelé lehet kitolni a két kart. nagyon jó gépezet! 😊
CeeZee
nekem mindegy mivel iszod, nincs ilyen, hogy mivel lehet, mivel nem. ez is csak kaja.
én a zabpelyhet a szénhidrát miatt teszem bele
max ha nagyon szar az íze és nem diétázol akkor egy kis kakaó mehet, de ezt csak így hallkan mondom<#awink>
valaki megsütötte, de állítólag nem lett a legjobb, én ezzel még nem próbálkoztam

Magnumrolcsi
Kicsit elvagyok ma bambulva sry. 😞
Lehet mással is inni? Mert most nincs táplálék kiegészítõm.

CeeZee
tojásfehérjelé. LÉ. benne van a nevében.
elég natúr íze van, én dobok mellé csokis tejsavó port és darált zabpelyhet, aztán megiszom

Magnumrolcsi
Por szerüség? És mivel kell fogyasztani vagy lehet magában is?

CeeZee
ez sima tojás csak a sárgája nélkül, tartósítószerrel. 33db tojásnak a fehérjéje van egy kg-ban

Magnumrolcsi
Mire szolgál az a tojásfehérjelé?? <#vigyor3>

CeeZee
én úgy tudom, hogy csak 8 napig. csak nekem nem romlott meg 10nap után se, azért rendeltem 10-et

Kösz az infót.Jól értem,hogy az bontatlanul 10 napig áll el?

CeeZee
Én ezt hívtam: 222-5906

CeeZee
Most lebuktam!<#wink>
Felmész a honlapra, felcsörgöd a Varannó utcai számukat, bediktálod az adataidat és házhozszállítják. Ha 2-ig rendeled akkor már másnap ott lesz, csak mondd meg nekik hogy kb. mikor tudod átvenni.
Nekem elõször azt mondták, hogy 5kg-t azért kéne rendelni minimum(320+áfa/1kg). De én már személyesen is voltam ott, hát nem könnyû odatalálni! Ha gondolod elnavigállak.
Most 10 kilónként veszem. Múltkor ott voltam és kértem 10kg-t, erre mosolyognak rám. Kérdeztem, hogy hülyeséget mondtam? Mire õk: "maga ma a 10. aki ekkora mennyiséget kér és az interneten értesült"<#vigyor3> Azt azért tudni kell hogy elsõsorban ez egy üzem. De egyébként rendesek.

Ez már bunnyfóbia<#vigyor>
CeeZee😮lvasgatok visszafelé és látom,hogy a Capriovus kft.tojásfehérjelevét használod, ehhez hogy lehet hozzájutni,a budapesti telephelyen lehet venni kis mennyiségben is?

CeeZee
Egy függõleges sínen megy a rúd? Azt néha én is használom.

Ramore
így névre nem tudom melyik a Smith gép, de sejtésem szerint arra
CeeZee
45 fokos kinyomás alatt mit értesz? Smith gépre gondolsz?

CeeZee
Nem kell ennyire kiakadni, ne olvasd és kész. Te úgy látod én meg így. Én sem értek mindig egyet vele.
Egyébként én már kérdeztem tõle és semmi gondom nem volt a válaszával. Értelmes kérdésre értelmes választ kaptam.
Úgy beszélsz mintha én annyira ajnároztam volna itt a Bunny-t, pedig csak rákérdeztek én meg válaszoltam. Ennyi.

Az hogy te azt irod drugs bunny stilusára. ---Úr Isten mit mertem leirni STILUS!--- hogy elég alternatív ez olyan finom van fogalmazva, hogy ....

Én azt mondaám bunkó stilus a javából.
Szerinted az humor ha általában a következõk a szavai: hülye fasz, buzi, te pöcs, idióta, és lehetne sorolni. Kösz de nekem egy idegen amikor valamit kérdezek tõle a neten, akkor ne így kezeljen le. Nem tudom mit szólnál ha te feltennél egy kérdést, valaki meg kapásból lehülyézne, lebuzizna, és elküldene a kurva anyádba?
Egyetértek veled, jobb is hogy nem ismered.
De sajnos egy darabig, legalább is addig, amig azok a bodysok és a sprotrajongók, akik nem határolódnak el tõle, nem irogatnak neki, nem magasztalják fel annyira a faszit, addig sajnos itt lesz. Igaza van annak a blog válaszolonak, aki azt irta idézném: "Mikor jön el az az idõ, amikor egy testépítõ megválogathatja kinek nyilatkozik, ki fényképezheti, ki készíthet róla filmet? Mint ahogy a "búlvársajtóban" is már ciki megjelenni."

Remélem hamar, és a testépítõkre nem úgy fognak ránézni, na megint itt van egy bunkó sötét alak bazi nagy izmaival.
Nem akarlak kiábrándítani, de olvastam az Agymenést. Ne akard, hogy véleményezzem, mert nyomdafesték nem bírná amit leírnék. De ha idõm engedi majd idézeteket másolok ettõl a neotol pár olyan választ amibõl kitünik milyen is õ.
Még szerencse, hogy már nem ír Drugs Bunny a Tesztoszteron.hu bármelyik rovatában. Ha észrevetted már csak a bodybuilder hun foglalkoztatják. De remélem nem sokáig, mert nagyon sok kezdõ, vagy haladó testépítõt, vagy e sport iránt érdeklõdõnek nagyon durván, otrombán, sõt bunkón válaszolt, vagy egyenesen ki is üldözött onnan. Most ezzel a BB-tv-vel próbálkozik, de ha valaki látta az adásokat, fõleg a 8. részt (én megnéztem!!) ez döbbenet. Remélem azok akik nem bodysok, azok nem ez alapján mérik a többi bodyst, mert ha igen akkor rúlunk nagyon rossz vélemény fog kialakulni.
nem inkább patikusok ? 😊)

Ramore
én megvédeném a negatív feknyomást, szerintem hasznos gyakorlat, mondjuk heti egy alkalommal célszerû beütemezni. nem feltétlenül az izomláz a bizonyítéka a helyesen elvégzett gyakorlatnak. én egy héten kétszer mellezek, az egyik napon csak 45C-os gyakorlatokat végzem (45C feknyom, 45C-os kinyomás, ülõ tárogató gép, vagy negatív feknyom), a másik napon normál mell gyakszik (feknyom+tárogatás+kétkezes kinyomás, vagy álló kitoló gép).
CeeZee
a mellednek akkor lesz alsó vonala ha lesz tömege.
nekem nem bírja a vállam, de ez az én egyéni szoc. problémám 😄
ha nem érzed sztem ne csináld

Ja boccsi!!