12316971501353788406.png
  • Roman
    A GYIK-es, alapismeretes ötlet jónak hangzik :)

Amúgy.. Szép lassan növeltem a ch-t,egy hónapig.. Közbejött egy román út, ahol egy hétig rengeteg szemetet kajáltam (kürtőskalács, fehérkenyér, csoki, áfonyalekvár, pálinka).. egy dekát se híztam, sőt, még tán jobban leszáradtam..

erre hazajövök, elkezdek tiszta kajával tömegelni.. napi 300 gr rizsecske, reggel gyümőccs (1 db), meg 70 dkg husika, proteinturmixok.. néhány napig semmi zsírváltozás szemre.. vasárnap gondoltam, pihinap, tele vagyok, együnk keveset, szóval vasárnap szinte nulla ch-n voltam, a reggelit leszámítva.. szépszép.. de hétfő reggel felkelek, s mintha iszonyat bezsírosodtam volna.. korábban látszott négy kocka, most meg kettőt is keresni kell, markolni tudom a rengőhájt.. a teremben mondjuk csak annyit mondtak, h jó száraz a hátam már..

annyi, hogy létezik, hogy így bezsírosodok egy éjszaka alatt, vagy erősebb szemüvegre van szükségem, vagy baszhatom a dolgot, s jobban figyeljek a kajára? csak mert 4 gr per testsúlykg ch felé egy nap se mentem, ahogy számoltam.. :@

mindegy, a tömegelést folytatnám legalább nyár végéig.. :D csak lehet, alacsonabb ch-val..

vagy a telített zsírok ennyire bejátszanak? mert reggelente 5 db egész tojást zabálok meg, mert hallám vola, hogy az egész tojás bv-je kicsit magas..