-
Atrium #8728 ja az nem ártana. egy ilyen egyszerű és világos leírást kajálásról meg hasonlókról. csak kisit bővebben mint az előbbi juzosch féle :D szával hittman ha mondjuk vagy 70kilós és nagyobb szeretnél lenni. mondjuk valami olyasmi mint Foxx kolega vagy még annál is nagyobb akkor egy nap meg kell enned 70*2gramm fehérjét és 70*5gramm (én ennyit ch-t szoktam) szénhidrátot. szóval a te esetedben 140g fehérje és 350g ch. ezt a sokat oszd el mondjuk 5 vagy 6 részre és úgy edd meg.
Reggelire mehet a zabpehely. én mindjuk zablisztet használok mert azt egyből bekeverem egy kis fehérjével és meg is van a gyors reggeli. ezután 2 óránként jó ha kajálsz. A rizs és csirkemell fontos. ez a legjobb kaja. én szoktam fűszerezni a csirkét meg a rizst is ételízesítős vízben főzöm meg. így a legjobb szerintem legalábbis az íze :D. + ha tomegnövelés van (és hát az van) akkor mértékkel a majonézt is megengedem. halbón tonhal ajánlott. de ne riomare legyen mert az elég drága szerintem. én tescoba szoktam kimenni (itt pécsen csak ott lehet kapni) Taipai meg atlantik. 193ft a taipai. legjobb ár szerintem. és ez tonhal törzs. szóval szuper. csak előtte szerezz be egy olyan tésztaszűrő félét hogy a halról le tudd mosni az olajat. a múltkor atlantikból rosszat vettem és volt rajta valami pikéns paradicsomos szósz. barátnőm meg felháborodott hogy lemosom a halról a legjobbat :D ja meg a rizsről én le szoktam mosni a "rizspor"-t, így főzéskor nem ragad össze. (ennyit az én konyhatrükkjeimről) ha unod a rizst akkor jöhet a főtt krumpli. az finomabb de kevesebb benne a szénhidrát. kenyérből vagyél olyat ami teljes kiőrlésű lisztből készült. tészta féléket én nem szoktam enni, erről valaki más talán tud majd írni hogy milyet szabad meg milyet nem. tojásból sokan csak a fehérjét eszik meg. én nem szoktam szarakodni a szétválasztással. megeszem úgy ahogy van. megsütve. nem nyersen. az buziság. van 1 Capriovus nevű cég. na ők gyártanak mindenfélét ami tojással kapcsolatos. tojásfehérje lé a legfontosabb. csak én ahhoz nem tudok hozzájutni sajnos :-/ az esti kajáról nem tudok sok jót mondani. én megeszem akkor is a rizst. bár sokan azt mondják akkor már nem kéne, menjen inkább zöldség helyette. sajna nem tudok nagyon fasza zöldség kajákat készíteni. így nem is eszek sokat. ha esetleg valaki megosztana egy frankó házi receptet azt megköszönném :D ja és estére jó ha kajálsz valami olyan fehérjét ami lassan szívódik fel. ez pl a sovány túró...és még sok minden más amit megintcsak nem ismerek. edzés után jó ha nyomsz egy turmixot. ha nincs olyanod amit úgy hívnak tömegnövelő vagy fehérje por, akkor pl brokkoli+tonhal turmix. színre és ízre nem a legjobb de én szeretem. na most kb ennyi jutott eszembe. megyek is edzeni mert már 5 napja nem voltam :( ja és ha buziságokat írtam javítsatok ki.