12316971501353788406.png
  • Brolly
    Hát én simán fekve már azért nem nyomok, mert a mellem felső és középső része jóval el van maradva az alsó és oldalsó mellhez képest:S
    fekve döntött padon kezdem, amit inkább 30fokra állítok mint 45re, ezt még megtrükközöm úgy hogy az utolsó szériában csinálok annyit amennyit bírok ami általában 4-5 szokott lenni aztán nem teszem le hanem egyből leszednek vagy 5kgot és abba is tolok annyit amennyit bírok aztán megint egy 5kg levétel aztán megint amennyi megym, szerintem érdemes kipróbálni, nagyon jóóó.
    aztán szűken sima padon, ezt is hasonló képen mint a ferdepadost.
    tolóckodást, ezt két szék között csinálom mert így jól lehet állítani a szélességet, így elég szélesen szoktam nyomni hisz akkor adja a legjobban mellre. Azután tárogatás ferdén és áthúzás...
    egy edzésen belül lehet úgy hogy rúddal is meg egykezesekkel is nyomni ferdén vagy az sok lenne, mert így már 6 gyakorlat menne mellre:/
    Más: Lábra nem tud vki vmi jó kis sokkoló technikát, mert eddig úgy csináltam hogy pl. előguggolásnál az utolsó széria után még egyet és jóval kisenn súllyal és vagy 2-3 percig nyomni, lehet hülyeség de mindenesetre igen gyilkos csak jó lenne változtatni már.