12316971501353788406.png
  • Roman
    szép lassan emelem a ch-t, és egyre feszesebbnek érzem magam.. ez jó jel!

közben "előre számolva" csináltam egy óvatosan tömegelős kaját, kb. 270 gr ch-val, 180 gr fehérjével, 3 ek lenmagolajjal egy napra.

edzés utáni turmixnak a következőt tervezem:
    20 gr tejsavó, 20 gr szója, 25 gr maltó, 25 gr dextróz, 7.5 g kreatin, 1.5 gr aszkorbinsav....

jó a koncepció? a kevert fehérje egyrészt költségkímélés, másrészt (állítólag) így erősebb, mintha csak az egyiket használnám.. a kreatint "parából" vágtam hozzá, elvileg segít a tápanyag izomba építését, vagyis kevésbé lennék hajlamos zsírba pakolni az anyagot. talán csak a ch sok benne, de szerintem ennyi kell.. már csak az egy jó kérdés, mivel fogom kimérni, de hát van már ötletem rá :) a c vitamin azért megy még, mert edzés után amúgyis tolom, de most aszkorbinsav port vennék, így elvileg olcsóbb, tovább elég. és finomabb is :D

a kaja az 600 gr csirke, 10 tojás (ebből 2 egész).. nomeg rizs helyett barna rizs, tönkölybúzás korpás kenyír, szóval ilyen alacsony gi-s dolgok.. minden kajához menne a zöccség (kígyóuborka, pritaminpaprika, paradicsom, brokkoli, karfiol.. ami van)

úgy számoltam, hogy a reggeli, és edzés utáni kajám lenne a legkalóriadúsabb. anyám tud szerezni kicsit zsírosabb, de elég tiszta csirkemellét, 600 ft per kiló áron.. még jó, hogy vannak kapcsolatok :\

természetesen menne a daily vita-min, c-vitamin, ca-mg. a 3 ek lenmagolaj kell majd, szvsz.. kalóriadús, egészséges, meg amúgyis az összbevitel 20%-a zsír kell tán,hogy legen? :\