12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    Gyerekek, itt lakik tőlem egy utcával alrébb egy volt EB bajnok erőemelő ....

Mostmár 51 éves, kis szikár szívós cigányember, de nagyon rendes.

Egy buszon jöttem vele, látásból ismerjük egymást, elkezdtünk beszélgetni hogy hogy megy nekem az edzés, és akkor mondom hogy hát így meg úgy, elég jónak érzem mostanába magam. Halotta az eredményeimet, elkezdi te nem akarsz igazán erős lenni. Mondom dehogynem, azon vagyok mindennel. Elkezdi, nem, te nem akarod mégse eléggé, akkor már rég jobb lennél. Mondom ezt hogy érted ? Nem izommal kell nyomni, ésszel, az agy irányítja az izmokat, ha nem jól irányít, nem használod ki magad. A mentalitás és a hozzállás, a fanatikusság........ezzel lehet erősnek lenni !

Hihetetlen, de nagyon elgondolkodtam rajta, mondta az eredményeit, tudom nem fogjátok elhinni, de még annó 70-es 80 as évekbe, 58 Kg-san csak azt ette amit otthon az asszony főzött neki, semmi mást, úgy ment dolgozni gyárba !! gyári munkás ember volt, 3 műszakba, és úgy edzett melette ! kox és kiegészítők nélkül, ugye akkor még nem volt elterjedve amúgy se itt magyar o. -ban. 120 körül nyomott fekve, képes volt 160-ba 10-et !!!!gugolni, és képes volt 610 Kg-mal lábtolózni 6 ismétlésekkel !!!!!

Mondta hogy nála fiatalabb és sokkal nehezebb és nagyobb embereket szégyenített meg versenyeken, és a teremben.

Ezek a számok, hihetetlenek, sőt !! mondta volt hogy 52 kg-ra fogyasztott be, és napi egy pohár tejet ivott !!!! annyi volt kész. mondta hogy zsíros kajákkal álmodott, de nem lehetett neki, míg el nem éri a súlyt.

Azt mondta, hogy lehetne összehozni egy edzést, mutat trükköket, és megnézni mit csinálok én odabent.

Azt hittem jó a hozzállásom, de úgy látom mégis átgondolom az egészet :)