12316971501353788406.png
  • Roman
    uhh én mostanában azon kaptam magam, hogy emeltem a ch-t, a szüleim "nyomására"... mert korábban gyakran pottyant le a vércukrom, hiába ettem rostosat, meg összetettet, esténként olyan rosszul voltam gyakran, hogy áá..

most kb. 120-150 gramm ch-n vagyok, amit a nap első részében, meg edzés után fogyasztok el. Bár az átmenet a 80-90-ről fokozatosan ment, kb. 1 hét alatt :D

lassan elérek a 'tömegnövős' ch-mhoz.. legalábbis Edzőbácsim szerint nekem izokvantitatívan kell adagolnom a proteint és a szénhidrátot (amúgy lófasz fogalmam sincs, hogy létezik-é az izokvantitatív szó, csak fel akartam vágni, hogy tudok magyar szavakat még az "egyenlő mennyiségűre" :) ), olyan 2.5-2.5 gr per testsúlykg-ra. Legalábbis Ő hisz benne, hogy ettől zsírosodás nélkül fogok nőni. :) én egy barátibb 2-4-es elosztásra gondoltam.

Meg be fogok ruházni 3k forintot a termünk "csodaszerébe", egy kg porított tojásfehérjébe. Ezt keverem majd szójával, dextrózzal, meg 5 gr kreával edzés utáni turmixba, azt meglátjuk, lesz-e tőle növés. Csak úgy el van ájulva jópár ember a cucctól, hogy már én se hagyhatom ki :D

ajjaj, úgy néz ki, már nem tudom, hol jár az agyam. Amúgy fix, hogy vesztettem a hasamról.. izmot.. mert a mérleg kevesebbet mutat 4-kg-al, mint 3 hete, sokkal durvábban eresedek, vékonyabb a zsírréteg, de a hasam nem olyan jól "definiált" már.. szóval lehet, sikerült a lentebb említett hasvesztés.. szóval tömegelés alatt fogom nyomni a hast szépen, nőjenek a bordák. amúgy én ált. hasprést csinálok, vagy azt a lábemelősfélét, amit a Rocky4-ben láttatok.. utóbbi nagyon nehéz, a hasprésből kb. 20-at tudok csinálni egyszerre :S

na, elnézést a hosszú beírásért, úgy látszik, már "vágyom" át a vastagodás időszakába.. tiszta kajával ofkorsz.