Roman#8436
közben szófosásom is van :D na, mivel.. ezt meg ne lássa az edzőm, mert megöl, kitilt.. szóval, ma egy napra lenéztem edzeni egy másik terembe (ígyis egy jó 4 napot ki kellett hagynom ilyen-olyan okok miatt :S).. aztán így kénytelen voltam a matektanárommal edzeni. laza kis mell-váll nap volt, valamié ebben a teremben jó 5 kg-al nagyobb súlyok mentek fekpadon, mint 'otthon' :S
de pozitívan csalódtam a teremben, olyan téren,hogy itt is volt kézfogás, köszönés.. zenét hoztak a gyerkőcök.. amikor nyomtam, szónélkül a hátam mögé álltak, sőt, kísérni is tudtak, nem egyből lekapták a súlyt.. egyetlen problémám a hellyel volt.. ugyanis rohadtkicsi volt az egész, minden szabadsúlyos gyakorlat előtt átrendeztük a termet :d az edzés utáni turmixom, 20gr tejsavó 20 gr szója, ott helyben fogyaszthattam, nem kell rejtegetni azt, ha kiegészítőket használsz..
meg volt kiragasztva árlista.. scitec 100% whey protein 18600 ft, 5 kg.. cytopro 4 kg 13800.. szóval értem én, miért onnan hozott a tesóka anno minden szart haza.
na de nem szarok be a teremtől, a miénk jobb,mert patinásabb s van edző is, de azért érdekes kis kirándulás volt :o\ ja, természetesen a nagyzsírhasú, csakhasazó, minden sor után hasizsírját összecsippentő és méregető egyén itt is megvolt, valahogy ezeket sorozatba gyártják, hogy minden terembe jusson egy, vagy nem tudom :(