33479
12316971501353788406.png
  • Frayer
    Én is a hátammal voltam bajban.
    Egyszerűen nem tudtam izolálni a hátizmomat, nem volt meg az agy-izom kapcsolat.
    És így nem tudott jól fejlődni.
    Ne szarakodj ezekkel a csigákkal.
    Csinálj kőkemény felhúzásokat, sokkal nehezebb, de csak így lesz elég erős a hátad hogy azzal tudjad mozgatni a szabad és kötött súlyokat.
    A felhúzás meg csak hátból mehet ha nem himbálódzol, nem ugrasz, és nem mellből húzod. A váll persze kell megtartásnak.
  • zotja
    minek kell edző ezt mondd emg nekem?
  • Atrium
    hi. egykezes döntött törzsű evezésnél mekkora súllyal kéne dolgoznom? (most nem pontos adatra gondolok) csak kb. mert ha viszonylag kicsi akkor nem nagyon érzem hogy dolgozna a hátam. ha túl nagy akkor meg inkább a karom dolgozik úgy érzem :-/ Istennek sem érzem hogy a hátizom erőlködne :-/ lehet hogy egyszerűen ez a gyakorlat nálam nem működik? vagy ez nem is alkalmas tömegelésre? kösz midnen választ.
  • Roman
    nem nem.. a terem kiváló, edző nélkül csak kiváló, edzővel már hiperlatívuszokban beszélünk róla :o) legalábbis számomra ilyen tökéletes

Amúgy van nálatok ilyen "terem-hűség" vagy hűség egy edzőhöz, padhoz, akármi? hogy semmi pénzért nem váltanátok rajta, mert egyszerűen úgy érzitek, hogy ez az egyetlen alternatíva? :) ha van, kicsit meséljetek már, hogy alakult ki, meg ilyesmik :-)
  • Frayer
    Hát valami károsat ettél, vagy annyira sikerült felturbózni az anyagcserédet hogy úgy pörög hogy szinte átzuhan rajtad az étel.
    Van ilyen.
    Egy hirtelen nagy mennyiségű kajamennyiség váltás csinálhat ilyeneket.
  • zotja
    és az edzőterem edző nélkül már nem is jó mi?
  • Roman
    közben szófosásom is van :D na, mivel.. ezt meg ne lássa az edzőm, mert megöl, kitilt.. szóval, ma egy napra lenéztem edzeni egy másik terembe (ígyis egy jó 4 napot ki kellett hagynom ilyen-olyan okok miatt :S).. aztán így kénytelen voltam a matektanárommal edzeni. laza kis mell-váll nap volt, valamié ebben a teremben jó 5 kg-al nagyobb súlyok mentek fekpadon, mint 'otthon' :S

de pozitívan csalódtam a teremben, olyan téren,hogy itt is volt kézfogás, köszönés.. zenét hoztak a gyerkőcök.. amikor nyomtam, szónélkül a hátam mögé álltak, sőt, kísérni is tudtak, nem egyből lekapták a súlyt.. egyetlen problémám a hellyel volt.. ugyanis rohadtkicsi volt az egész, minden szabadsúlyos gyakorlat előtt átrendeztük a termet :d az edzés utáni turmixom, 20gr tejsavó 20 gr szója, ott helyben fogyaszthattam, nem kell rejtegetni azt, ha kiegészítőket használsz..

meg volt kiragasztva árlista.. scitec 100% whey protein 18600 ft, 5 kg.. cytopro 4 kg 13800.. szóval értem én, miért onnan hozott a tesóka anno minden szart haza.

na de nem szarok be a teremtől, a miénk jobb,mert patinásabb s van edző is, de azért érdekes kis kirándulás volt :o\ ja, természetesen a nagyzsírhasú, csakhasazó, minden sor után hasizsírját összecsippentő és méregető egyén itt is megvolt, valahogy ezeket sorozatba gyártják, hogy minden terembe jusson egy, vagy nem tudom :(
  • Roman
    hát én beszarok! ma ilyen nagy ch visszatöltést csinálok (múlthétvégén elmaradt, úgy döntöttem, elég az kéthetente).. s egész nap fosok, mint a gép.. óránként :S pedig a nagy ch töltés kb. 350-400 grammnyit takar,amivel majd tömegelni szeretnék később.. de hát ez kész.. megeszem a kaját, aztán rá fél órára hasmenés.. gyönyörűen nézek ki, mondhatom -.-
  • Roman
    megyek a terembe, látom, h minden gép, súly kipakolva az udvarra, benn a fal lekaparva.. nem tudtam, hfestés lesz,de ottmaradtam 3 órácskát, amiben tudtam, segédkeztem (megfelelő ruha híjján ez mindössze portalanításra, tárcsák összeszedésére, egykezesek szétszerelésére, nomeg bevásárlásra korlátozódott D: )

de amikor hátramentem, maj' beszartam :D kis asztalka, alatta 3 rekesz sör, az asztalon két kilo fehérkenyér, három oldal füstölt szalonna, egy kosár kolbász, mustár-majonéz, hagyma, kóla :P

a tagokon is majd behaltam.. volt, aki reggel nyóctó este nyócig ott dolgozott, volt, aki lejött és nézett, volt, aki lejött a kapuig, aztán köszönés nélkül visszafordult :o)

én jól bevásároltam, ilyen 8 liter liftet, ez egész jó üdítő, legalábbis ha valaki nem bír csak vízen élni.. 0.8 kcal per deci, van egy rakat ízben, szénsavas, nem cukrozott fos. ja, és rohadt olcsó :)

de a kis sörös-szalonnás asztalka sport clubban nagyon odavágósan nézett ki :)
  • juzosch
    Jaja. Decemberben énis elkaptam. Lábedzést nem is bírtam úgy, mint szoktam, akkor este volt kis láz, de kb ennyi is volt:D
  • Tmac
    Szerintem vitamin: muti-x + C-1000 esteleg még magnézium meg Ca mehetne és akkor lehet hogy nem döntött volna le az influenza így.
  • Frayer
    jah, amúgy a betegségek a tényleg ilyen vízhajtóask.
    Van ilyen mellékhatások, ezért kell sok folyadékot inni.

Faszom, volt itt a környéken egy öregasszony.
    Beteg is volt meg minden baja volt, szóval szarul volt.
    Össze volt már csoffadva, nagyon le volt gyengülve, de ödémás volt a lába.
    Kihívták hozzá az orvost és az meg felírt neki ilyen vízhajtót annak ellenére hogy az öregasszony már félig ki volt száradva, meg alig ivott naponta pár kortyot, annyira le volt gyengülve.
    De ennek ellenére szednie kellet a vízhajtót, igaz már nem volt belőlle milyen vizet kihajtani. Na mindegy, az lett a vége hogy belehalt.
    Ez volt pár napja. Csak mondom leírom,hogy vannak ilyen orvosok is.
    A doktorit már minden hülye elvégezheti manapság ezekszerint.
  • juzosch
    Hamég nem gyógyultál meg, akkor csak pihengess, de utána sztem már ne érdekeljen a gyengeség:)
  • viizo
    köszi srácok, ezek a vélemények kicsit visszahozták a hitem hogy nem hiába edzettem és talán vissza lehet hozni 1-2-3 hét alatt a nagyrészét.

mindenesetre bosszantó, hogy egy ** betegség így kinyírt pár nap alatt.
    /jövőre ha jön az influenza-szezon, gondolkodás nélkül beoltatom magam, ez nagy lecke volt nekem/

egyébként nem szteroid izom volt, ami nálam játszik az csak táplálékkiegészítő /volumass 35/

elkezdek rendesen feltölteni szénhidrátból, aztán beszámolok a fejleményekről :) Viszont sajnos edzeni nem valószínű hogy ilyen legyengült állapotban le tudok menni, megvárom míg visszajön legalább 6-7 kiló, és teljesen kilábalok a betegségből.
  • juzosch
    Az én tippem: 1 hét h a 90%-a visszajöjjön.
    Na kinek van még tippje? Tétek?:D

Profibb testépítők verseny után 1 nap alatt híznak 10 kilót, csak a visszatöltés miatt.
  • Frayer
    egy hónap és visszajön az, kivéve ha steroid izom volt az
  • juzosch
    J aés az izommemória jelenség miatt, eleve jóval könnyebb az elbvesztett izmot újranöveszteni.
  • juzosch
    Nyugi, azért ilyen gyorsan nem bomlik az izom. Ez nagyrészt víz, és a kiürült CH. Egy hét jó kajálással jelentős részét visszaszeded, ha nem mind;)
  • viizo
    sziasztok!

az ideg majd megöl: egy hétig az ágyat nyomtam influenza miatt, rettentő rosszul voltam, egy hét alatt fogytam 9 kilót. Kétségbe vagyok esve, ugyanis nagyon úgy tünik, ezt szinte csak izomból sikerült vesztenem, mintha az elmúlt jópár hónap kemény edzése teljesen kárba ment volna.

nincs vkinek vmi ötlete arra, hogy lehet leghamarabb az erőnlétet visszahozni? egyáltalán egy hét betegség képes elvenni majdnem egy év munkáját? így retteghet az ember, nehogy elkapjon vmit, mert semmissé lehet minden amiért dolgozott...
  • Frayer
    Az előbb lentebb írtam a kukorica daráról.
    Nem kell szenvedni a ch bevitellel, nem kell ledarálni a zabpelyhet sem.
    Ha jó minőségű ch-t akarsz akkor vagy rízsliszt, vagy kukorica dara.
    Vagy a szemes rízs (unalmas) vagy a kukorica.
    Nincs semmi baj a kukoricával, nagy mennyiségben fogyasztod nem leszel sárga tőle, nem tom mit féltek.
    Én majd most kisérletezek jó recept ügyben.

• juzosch
    Amit nem szeretsz, azt nem kell enni:) Én viszont imádom, amellett, hogy remek CH-forrás.
  • Brolly
    hát de ha nem ízlik akkor gyorsabb meginni mint megrágni és lenyelni:)
    meg felszívódás szempontjából is jobb így szerintem, de inkább megvárom mikor a kertbe már lesz málna meg szamóca, azokat jobban szeretem mint a banánt, de ez se rossz csak furi:)
  • juzosch
    Ki hogy szereti:D Én jobban szeretem, ha azért kaja a kaja, nem pedig innivaló:) Ha bébipapira is hasonlít még ígyis:D
  • F E R I
    Na ezt jó tudni, akkor meg pláne keverem rizsliszttel a zabpehelylisztet, és így csinálom, de amúgy nekem nagyon bejön az íze. 200 gramm zebpehelyliszt meg 300 gramm rizsliszt és ebből egy napra való tészta, tojásmérettől függően 10-15 tojásfehérjével + egy kis só meg egy kis víz. De ez max 2-szer egy héten.
  • Brolly
    ohh, ki is próbálom, bár lehet turmixba fog menni, de köszi:)
  • juzosch
    Én banánnal eszem a zabpelyhet. Villával összetöröm a banánt, rá a zabpehely, nyakonöntöm kis tejjel és csúszik mint a sör:)
  • Brolly
    akkor reggelinek napi 100g semmikép nem ajánlott:O én meg ezért szenvedtem hogy lecsússzon nagy nehezen az a szar:S
    jó tudni, thx
    am még hogy nem tud vki vmi trükköt arra hogy hogy lehetne összefúzionálni a rántottát meg a zabpelyhet?
  • Frayer
    Gratul, taps

Na azért a zabpehellyel vigyázni ám, teli van rostal ami jó is kis mennyiségben.
    Napi 30-45 gramm segíti az emésztést. De ez felett tönkre teszi, rosszúl fognak felszívódni, meg egyéb bajokat okoz, azt tudom,hogy nagy mennyiségben ha nem is halálos , de nem jó a testépítőnek.
  • Brolly
    grat:)
  • FOXX supreme
    Jó hír ! új saját rekordom van, felhúzás 180 Kg:)

marhára örülök neki, végre felrakhattam 8 db 20-ast:DDDD
  • Panzermeyer
    Hú ez nagyon jól hangzik. Elárulnád, hogy úgy nagyjából mégis mennyi zabpelyhez mennyi tojásnak a fehérjéjét rakod? Tudom, tudom, amennyivel kemény állagú lesz, csak mondjuk nehogy 12-ot rakjak 100g darált zabpehelyhez XD
  • F E R I
    Én már mostanában a tésztát is magam állítom elő, (mármint a vízben kifőzendő tésztát - huhh de hivatalos voltam :-))), szóval ledarálom a zabpelyhet, hozzá annyi tojásfehérjét, amennyivel kemény állagúra össze tudom gyúrni, utána kinyújtom és feldarabolom tetszés szerint. Egy héten két nap ezt kajálom a változatosság kedvéért, és nekem az íze, valamint a belefektetett munka is tetszik. Párolt csirkemellel nem is olyan rossz.
    Ja és a zabpelyhet néha szoktam barna rizzsel helyettesíteni, azt darálom és a többi az előbb leírtak szerint :)
  • jazzy
    Branch Warrent előrébb vártam volna..

Én bezabálom a kaját pillanatok alatt mindig a turmixot is ledöntöm :)
  • juzosch
    Gyros az egyébként is jó szerintem. Csak a pita benne a hanyagolandó, de úgye erre van a gyros-tál:)

Tegnap tejberizst főztem:D A tej persze proteinturmix volt:P Most kivételesen tényleg tejből.
  • Frayer
    A jó turmixokra vagyok még kiváncsi, fontos hogy finom legyen de minőségi tápanyag.
  • Frayer
    Megszorító diéta alatt szerintem nagyon jól jön a krumpli, sok recept is van rá, mindmegette.hu-n lehet találni jókat, annyi van mint a szemét.
    héjában főtt bébi krumpli, petrezsejmes, akkor bundás krumpli, tojásos krumpli, csak fehérjével.
    Majd mindet át lehet alakítani egészségesre és akkor már megfelelő.
    Én már gyüjtöm ki magamnak a jó recepteket.
    Átalakítom, kitapasztalom őket, és tesztelem.
    Az a célom,hogy egy igen változatos minden nap más és naponta több féle étel rendszert álítsak össze, és mind finom lesz.
    És ami fontosabb, minden étel maximálisan hozzásegít a célok eléréséhez, legyen az tömegezés vagy lepucolás.
    Egyelőre még csak haladgat, de majd csak kész lesz.
    De már van pizzám, és finom giroszom a többi sivár kaja mellett.
  • juzosch
    Jah, kezdek mostanában énis elgondolkozni, hogy a krumpli is jó kaja, csak kevés benne a CH.
    Ez pedig mint írtad, tömegnövelésnél rossz, de szálkásításnál pont h jó lehet.

Nameg kis változatosság.
    csak ne olajban:D Vagyhát, meg lehet próbálni olívaolajban, csak nem lesz olcsó:D
  • Frayer
    Igen igazad van, nem nagyon van értelme szőrszál hasogatni a proteinen a ch-s kajáknál. Nem is kell mindent gramra kiszámolni, azt az elmeosztályon csinálják.
    DE, azért meg kell jegyezni,hogy minőség tekintetében és protein tekintetében JOBB táplálék a kukorica mint a rízs.
    Mondom hogy miért.
    Mert csak pár grammal több protein van benne mint a rízsben.
    Igaz növényi fehérje, de akkor is fehérje.
    Ahoz képest hogy nem okoz olyan telítetségi érzetet csak pár grammal van kevesebb ch benne mint a rízsben.
    Azt tudni kell, hogy fél kiló rízsből lesz 1 kiló ha kifőzöd, azér az durva, és semmivel sem egyszerűbb megenni ezt a mennyiséget.
    A kukorica darás ételekből csinálhatsz kását, amit egész nap eleszegethetsz, ha édes csemege kukorica darából csinálod akkor meg kurva jó édeskés az íze. Én szeretem :P
    Ha meg hozzá adsz egy kevés vizet, csinálhatsz belőlle tésztát is, (szilvás gombóc) , ha meg a tésztát berakod amikróba kis fokozaton, 2-3 perc mulva már hasonlít a kenyérre , azt meg könnyen két pofára lehet enni, zökkenés nélkül.

Hátránya:
    Sajnos több növényi olaj van benne, amiért csak tömegnövelő időszakban érdemes fogyasztani, azért olyan sok nincs benne, nem kell félni, csak egy két grammal több jut 100 gramm masszára mint a rízsnél.
    =(

Jah, meg régen beígértem asszem juzoshnak a krumpli adatokat, hogy miért is tartom jónak a krumplit a komoly diéta alatt:
    Amelett hogy nagy telítetség érzetet vált ki, alacsony a glikémiás indexe, és a számok beszéljenek önmagukért:

A sorrend:
    Burgonya Energia kjoul,Energia kcal,Fehérje,Szénhidrát,Rost,Zsír

Burgonyakrokett 670 160 4 18 - 8.0 - - -
    Főtt burgonya 330 79 2 17 2 0.2 - 0.1 0
    Sült burgonya 926 221 4 30 3 9.6 2.2 3.5 0

Azaz: főt burgonya : csupán 79 kalória, 2 gramm protein, és CSAK 17 szénhidrát.
    Nagyon jó adatok szálkásításhoz.

Kukoricadara 355 Kcal 9.6 protein 70.2 Ch 5.5 Rost 3.1 Zzir
    Rizs (hántolt) 353 Kcal 7.4 protein 77.5 Ch 4.6 Rost 0.6 Zsír

Most nézem, hogy 2.5 gram zsírral van benne több mint a rízsben.
    Ami elhanyagolhatóan kevés tömegnöveléskor.
    Diéta alatt sem olyan nagy baj. Nem ehet állandóan rízst az ember, nem vagyunk kínaiak.
    A kukorica darával meg vagy ezer ételt meg lehet csinálni, gyakorlatilag fel tudja váltani a sima fehér lisztet is.

Bocs, de most egy kicsit kampányolnom kellett a kukorica mellett is. Tudjátok milyen vagyok. Edd te is ezt, roni is ezt rágja.

Telefonkártyával telefonálás 1 egységért
    ----------------------------------------
    A telefonkártyát meg lehet buherálni úgy, hogy a hívás után csak 1 egységet vegyen le róla a gép. A kártyán abból a nézetbol nézve, mintha éppen be akarnánk dugni a telefonba, a jobb és a bal fölso saroknál lévo érintkezohöz kell egy-egy drótot forrasztani, és kivezetni oldalt úgy, hogy a muanyagba belevágva, abba szépen belesimuljon. Tárcsázás után, amikor a kapcsolat létrejött, a két drót kiálló végét összetekerjük, onnantól nem vesz le több egységet a gép. Érdemes olyan kártyával próbálni, amin nincs sok egység, mert ha a pákával túlmelegítjük a muanyagot, leesnek az érintkezok!
  • juzosch
    Az nem rossz:)
    Akkor nyugodtan rágyúrhatsz az alaposabb rágásra.
  • Brolly
    hát én 5 perc alatt végzek:(
    #8402: tényleg, Arndol Classic az, sorry és thx