-
Roman #8349 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK MINDENT :)
ismét elindult lefele a súlyom. 89 kg voltam mérlegen ma, reggel, meg délután is. Majd megmérem magam hétvégi "ch töltés" után is.. vasárnap 95 kg voltam, de hétvégénként mindig "töltöm" a ch-t.
az étrendem annyit változott, hogy ciklizálva van a ch, úgy, hogy láb-napra essen a legtöbb, pihinapra szinte semmi, meg tolom a lenmagolajat, diót ezerrel. a fehérjebevitelem változatlanul magas.
bár a has definicio nem változott, de én ezt nemesen annak tulajdonítom, hogy még az edzett izmok se töltődtek vissza glikogénnel, a has még most lapos.. de a vállamon, felső mellemen megjelent 1-2 ér... a karomon pedig már szép hálózatot alkotnak..
szóval tuti csökkent a zsírom, mert a bőrredő mintha véknyabb lenne (sajnos elég nehéz megállapítani, mert a bőröm.. enyhén nyúlva van.. mondjuk úgy, 20-25 centire simán kirángatom erőlködés nélkül a hasamon.. bicepszen is 10 centire nyúlik) egyre több eret találok..
annyi, hogy a kaja mellett elkezdtem kardiozni minden nap.. lehet hülyeséget csinálok, de magas intenzitáson nyomok 30 percet, szerintem endóknak simán belefér.. holnap sprintprogram, ha az időjárás kegyes lesz (most este 11 fok van)
vagyis mintha megindult volna valami :) anyám meg tiszta jófej volt, vett zabkorpát, "teljes kiörlésű rozsliszt"-et, és sovány óvári sajtot.. aszonta, hogy szeretne egy pizzafélét készíteni =)
ja.. meg vettem a tesómnak egy vödör cytoprot.. mondta,hogy úgyse fog járni edzeni, de kell neki vmi fehérje.. hát arra gondoltam, egy teljes tejfehérje jobb akkor, hisz lassabban szívódik fel, jobban be tudja tenni az étrendjébe a kicsike..