12316971501353788406.png
  • Roman
    ja, meg ma szépen lepároltam gyorsba egy rakat lencsét.. van ilyen ősrégi konyhai mérlegem, de halálpontosan mér, szépen kimértem az adagot, persze mindenféle előáztatás, mosás nélkül belebasztam a serpenyőbe, felöntöttem vízzel, és szétpároltam :)

lehet ezzel fogom megoldani a ch bevitelem, mert a rizs mint tudjuk, nem túl alacsony gi-jű. ez a rosttartalma miatt is jobban telítene, meg a növényi fehérje, amit mondjuk nem számolok majd bele a napi bevitelbe.. így is, már csak fél kiló csirkét eszek, mert anyám panaszkodott, hogy sok fogy. szóval a napi bevitelem az tulképp.. 500 gramm csirke, 250 gramm sovány túró, 3adag power protein, 1 adag wheypro.. ajjaj, nem túl sok a kiegészítő ebben? :-S csak mert a power p kb. 1 deci vízben olyan rohadtjó "krémmé" keverhető, amit reggel meg edzés után rádolgozok rizspuffra, én szeretem... ez összvissz.. kb. 200-220 gramm fehérje.. vagyis jó 80-al kevesebb, mint amennyit megettem régebben.. na mindegy, elég ez :-)

amúgy kivel fordult már elő, hogy egy hat kg-os wheypro kb. egy hónap-két hét alatt elfogyott? :) nálam sikerült.. pedig csak napi 1 adagot iszok.. szerintem valaki dézsmálja a készletet :o)