-
jonapot
Kb. 2 2és fél honapja "járok" kondiba.Azért teszem idezöjelbe, mert van hogy egy heten haromszor lent vagyok, van hogy egyszer se.Szoval semmi rendszer nincs benne.185 cm magas vagyok, mellé 98.5 kilo(én száznak hívom:D)Kötött testalkatom van,allitolag amikor kicsi voltam, akkor is nehezebbnek tüntem mások mellett.Jah most leszek 17 eves.Szoval ilyen erös csontu ,megtermett gyerek vagyok, nem aza madarcsontu és dagadt.És van rajtam felesleg azért.Ezért kezdtem el járni gyúrni.Kb 2 alkalom utan kialakult,hogy miket es mennyit edzek.Kb 1 orat "szoktam" lennt lenni, rutin a következö:felülés(eleinte 8*30, kesöbb 4*50) mellizom erösites(ilyen tárogató gép vagy mi, 40 kiloval 4*10, ha nem megy akkor csökkentem 35-30ra a vegen, utana levezetes 25tel)aztan hátizom erösites (4*10 db 49 kiloval)utána esetleg ilyen maad felé huzogatós, evezős cucc.Ezután kezisulyzoval bicepsz erösites(vagyis remelem az, kiengedem a karomat majd felhuzom a sulyzokat, állo helyzetben , utobbi idökben 2*20at)kb ennyi. egyszer probaltam a fekvenyomást barátokkal, érezhetöen ez nagyon hatásos, csak másnapra jegelni kellett a jobb vállam:-c...valszeg hirtelen megerőltettem ott, vagy nem nyujtottam eleget.
szoval, segítségeteket kérném, hátha tudtok valami egyszerü edzéstervet, ha kérhetem szépen részletesen leírva.táplálékkiegészítőt, vagy hasonlót nem igénylek(van miböl épitkezni,kis libazsir:D)
előre is nagyon szépen köszönöm.annyi hogy egy fokkal jobann szeretnék kinézni.jah és érezhetően fejlődtem.
bocs a regényért