12316971501353788406.png
  • Frayer
    Volt itt egy Somati nevű gyerek, annak bejött egy ilyen forma ciklizálás,hogy :
    1: 50 gr
    2: 100 gr
    3: 150 gr

és így vissza hullámszerűen.
    Az átlag napi 100 gramm ami csak tisztán 400 kalóri, ami már simán jó, ha azt vesszük,hogy egy 90 kiló ember napi 1500 kalóriával nagyon jól tud fogyni ha jó ütemben dolgozik a belső kazán.
    Most nemazé de Roman, nem kell nagyon megszorítani a diétát, az izmoktól is elvonod ilyenkor a tápanyagot, ha elcseszed akkor nem lefyogsz, hanem bezuhansz 60 kilóra, minden izom elvész.

Napi rendszerességgel egyed a lenmagolajat, rágcsálj különböző féle magokat, egy kicsi oliva a salihoz stb. És kurva pontosan számold ki mert a zsír, olaj nagyon tömény kaja. Inkább növényi olajokat szedjél, abból is a jókat.
    Hetente kb 2 szer elmennék és csinálnék ilyen intervallum edzéseket, mondjuk sport pályán, futsz mint az állat ami a csövön kifér, kis ideig majd kocogás, pihenés képpen , aztán megint jöhet a tüdő kiköpés.
    Olvass utánna. HIIT, vagy intervallum edzés, nagyon jót tesz az anyagcserének.
    A ciklizálás, enélkül nem lehetséges úgy fogyni hogy ne fogyj többet izomból. Szerintem jó ez a Somati cilikus módszer.
    ÉS, habár, még így is nagyon belassulhat a rendszer, csak sokkal tovább bírod mint ciklizálás nélkül, én 2, vagy 3 hetente beiktatnék olyan hétvégéket ahól normálisan napi 3000 kalória körül étkeznék, jó szénhidrátos kajákat , még plussz több olivát megengednék.
    Na ez jól feltölti majd elsődlegesen az izom porszáraz tankjait :)
    Azt hogy milyen időközönként kell csinálnod azt majd te úgy is érzed.
    De túl sűrűn nem kell.
    Hidd el nekem ha jól csinálod még akár heti 1.5 - 2 kilótól is meg lehet szabadulni kevés izom veszteség mellett, jó közérzettel.