12316971501353788406.png
  • Roman
    felkutattam tartalékaim.. zöldborsó.. (hamar elkészül reggel, nem kell sokat szarakodni vele) szerintem mehet :O aztán csirke-borsó kombón élnék.. így nézne ki:

1. reggelire power protein turmix, kávé, 1 db alma
    2. csirke-zöldborsó-paprika
    3. csirke-zöldborsó-paprika
    4. csirke-zöldborsó-paprika
    -edzés-
    edzés után:
    5. whey pro turmix, csirke-rizs(30 gramm)
    6. csirke-zöldborsó-paprika
    7. brokkoli, power protein turmix lenmagolajjal, túró v kattidzs csíz, esetleg csirke..

nem lenne nagy méregetés.. csirkéből minden napra 900 gramm, meg három 20 grammos protein turmix. sajnos túróra sosincs pénz, ellenben a kattidzs se olcsó.. az szerény számításaim szerint ez 180+60=240 gr fehérje, az almában lehet 10 gr ch, a 30 gr rizsben 25, meg a hüvelyesek-zöldségekkel együtt..

olyan 240-260 gramm fehérje, 50 gramm szénhidrát, faszomsetudja mennyi zsír (kávéskanálnyi lenmagolajat nyelnék étkezésekez.. )

kiegészítőkhöz napi 2 szem vita-x, két szem c-100, két szem kalcium-magnézium, egy szem cink.. meg van dugiban egy alpha burn-öm, amitől félek, így nem használom..

emellé egy héten 4 súlyzós edzés, néha beszúrhato egy kis aerob is, de ezt tényleg csak akkor tolnám, ha sehogyse megy a zsírvesztés, lévén, a fél szomszédsereg engem szid, ha aerobozok..

remélem ez így jó lesz :\ csóró diák vagyok