szóval, hetek óta napi kb. 1500-2000 kaloria közt eszek.. nem is hetek, hónapok óta.. pénteken becsúszott pár "szemét" kaja (protein szelet, aminostaros müzliszelet) amin annyira nehezen tettem túl magam, hogy minden más ch-t megvontam.. tegnap meg egész nap 2 pufirizsnyi (lap.) ch-t vittem be..
mert hülye vagyok, tudom.. valószínüleg az anyagcserém se kicsit van lelassulva.. szóval, szerintetek mehet most pihiidőben egy naagyon nagy ch betöltés? mert én bírom ezt az alacsony kaloriás-ch-s étrendet, de ha nem sok értelme van ennyi ideig csinálni, és kell pár nap anyagcsere visszaállítás, szénhidrát visszatöltés a jobb eredményekért, akkor bevállalok párat :-\
ja, még1szer, nem lebaszni,tudom idióta vagyok, de sztem aki volt már rohadtul dagadt (30%nyi testzsír környékin) és onnan csinált viszonylag emberi formát, az nehezen nyeli le, hogy most egy rövidtávú kihagyást kell tennie a hosszabb távú eredményekért..
vagy ez az anyagcsere visszaállítás, szénhidrát visszatöltés csak a tesztoszeronos nemzet idiótasága ? :)