12316971501353788406.png
  • Roman
    hehe, öcsém ismét lejár edzeni a színházba, én meg most nem járok a sufnibociba, lévén, egy hete folyamatosan betegeskedek.. csak az a baj, hogy minden este beveszem lefekvés előtt a kis gyóccerem, extra c-t, pihenek egész nap, s mikor másnap reggel kicsit jobban érzem magam, rohanok délután edzeni, ahol megint úgy legyengülök, hogy hiába tolok 6 gramm c-t, 2 daily onet, miegymást, képtelen vagyok regenerálódni =\

de mostmár esküszöm itthon maradok és pihenek! suliba se tok menni, legalább a shop builder csomagját át tudom ma venni ^^ egy kis kalcium-magnézium, cink, multivitamin, egy gurtni, egy vödör fehérje ss egy.. alpha burn.. amit lehet jobb lenne nem beszedni.. :-S

sajnos kell rendelni, mert ott a hat kilos wheypro.. én egy nap iszok.. ha edzésnap, 2 turmixot, ha pihis, 1et.. szal elég lenne fél évig kb.. de a kisöcsém edzésnapon 8at, azon kívül hatot iszik.. miért? mert nem szereti a húst.. se a tejtermékeket.. egyedül a nutellás kenyeret és a halrudacskákat..

bár most mesélte h a teremvezíre 18 ezerér osztogatja a hat kilos wheyprokat.. szép és jó árak ezek, cask sajnos a kis hülyét költekezésre ingerlik.. a múltkor is szuper ajánlatban 2000ért kapott egy doboz hemoNO-t.. csak tudnám, neki minek az -.-