mondtam anyámnak tegnap h úgyis megy bevásárolni, vegyen már zabpelyhet, mert olcsó azt kéne, hogy tudjak majd palacsintát sütni. nem vett,mert nem talált, mondtam, hogy majd akkor én ma veszek, a bíldingbótban 150 forintba kerül negyed kiló..
erre nem megvett fél kiló zablisztet béres alesszandra pofájával 1200 forintér? amikor megjegezhtem, hogy enyhén hülyeséget csinált, még ő állt nekem, hogy én szórom a pénzt, ezt is miattam vette meg, mit pofázok, et cetera et cetera.. ohh igen, szórom a pénzt, holott cottage-t v túrót is cask akkor veszek, ha le van árazva, nem iszok, nem cigizek...
de mondjuk.. megszoktam már.. oszttársam szerint kulák pöcs vagyok h van pénzem egy vödör whey prora, ő meg egy kilós volumass 35 prot akar egy hónapra beosztani.. múltkor elmentem már vele inni 1et, azt ő a nagy hívogatásokban 10ezret kőtött el egy éj alatt, én meg 2000et (gecidrága hely volt)..
azért írtam ezt le, mert sokak szerint ez drága dolog meg nem ér meg ennyit, meg gazdagok mókája..
holott egy átlagember is elkölt ennyi pénzt, csak másba öli bele.. valamint, a szemét kaja sem olcsóbb, pl. mennyi is egy liter tej? na, apám egy nap két literrel iszik.. és még a protein drága haha...