12316971501353788406.png
  • Frayer
    Erről beszélek már mióta.
    Az emberek nem tudják mi a táplálkozás és azt gondolják hogy az a diéta ha nem esznek semmit.
    Egy okos diétázó napi 1 kiló kajával is le tud fogyni heti 1 kilót, egy buta ember napi egy db alma mellett nem lenne rá képes.

Nagyon mondom már tényleg szükség lenne egy ingyenes felvilágosító médiára az országban ami foglalkozna az edzéssel és táplálkozással.
    Na nem ilyen norbi módon, hogy megjelölöm a durung tésztát mint zöld pontos étel és beveszek belőlle 2 kilót naponta, egyszerre.

Még az iskolában kötelező foglalkozás képpen tanítanám a helyes edzőtréningeket elmélet és gyakorlat.
    Mellette táplálkozás tan, a tesi órán vagy modul tárgyként biológia órán.
    Ennek a tudásnak hasznát is venné az ember egy életen át, nem úgy mint a differenciál egyenleteknek.
    De persze az igazán hasznos tan anyagok sosem szerepelnek egy tan anyagban sem.
    Az oktatási miniszter meg szarik mindenre.
    Most azon gondolkozok,hogy lehet fel fogok tenni a netre ilyen bomba készítő recepteket, telefonos detonátorokkal meg leírásokat különböző halálos mérgek előálítására.
    Mellékelve a nemrégiben nyilvánosságra került politikusok címeivel, Különösen gyurcsány kolega címét kiemelve. :)))
    Egy kis RDX ciklonit, vagy amónium nitrát könnyen feloldaná a problémáimat. Én nem csinálnám meg, mert nem vagyok annyira fasza gyerek de talán akadna egy aki elég kemény egy merénylethez csak nincsenek meg az eszközei. Na ha tudtok ilyen embert én minden információt meg segítséget átadok.
    Megvan a terroristák kézikönyve, meg a jolly Roger féle bomba cook-book.
    Aki csinálni is akar valami, privát üzeneten diszkréten keressen meg.