-
Roman #8121 megfogadtam, nem foglalkozok mások véleményével és a helyi mítoszokkal, de ez tűrhetetlen!
mindenki agybafűbe szidja a kreatint, a proteint, a vitaminokat, a szőlőcukrot, meg mindent, amit a boltban lehet kapni, hogy "nem ér az szart se!"
amikor megkérdezem tőlük, mi ér valamit, azt mondják, hogy "az ipari fehérje, tudod, a százszázalékos!" amikor mondom, hogy 100%-os fehérje nem létezik, akkor mondják, hogy "csak a bolti szarból nincs olyan, de az ipari fehérje az 100%-os, és az sokkal olcsóbb is, azt fogok venni én is"
de istenemre mondom, ezeknek ha adsz egy kiló lisztet, és rámondod, hogy "ipari fehérje", másnapra rá 10 kilóval nyomnak többet fekve, annyira erős hitük van abban a csodaszerben :D
Másik kedvencem az volt, amikor egy gyerek mondta, hogy ő úgy szokott hasazni, hogy megkér valakit, hogy üsse közben a hasát, mert úgy jobban égeti a zsírt.. mondanom sem kell, a gyerek hasa fullkockás volt, egybe az egész, de már annyira lecsiszolt-kiforrott, hogy rendesen kerekedtek a sarkai :)
Harmdadik (bár ez mindenki kedvence, mindenki ezen a fazonon röhög :) ) aki "szálkásít" nulla izomtömeg mellett.. 85 kilós gyerek, felteszi a csigát 25 kilóra, és elkezd lehúzni rajta.. 20asával.. amikor szólok neki, hogy tegye fentebb, mert ezzel lófaszt nem ér, közli,hogy ér, mert ő most szálkásít.. meg az iskola pályájára jár futni, és nyíregyházán boxol.. de még egy 40 perctől, 2 gyakorlattól (lehúzás csigán vagy guggolás egykezesekkel, valamint lábemelés) hosszabb edzést nem láttam tőle.. és ő fél négy után már nem eszik, fél négyig is csak nyerstojást túróval, de azért lefekvés előtt, hogy ne legyen éhes, megeszik három banánTOT is.. ja, vizet se iszik, mert ha iszik,nem csökken a testsúlya :) de ne nevessétek ki, hiszen ő nyolc hónap alatt ezekkel a módszerekkel 40 kilótól szabadult meg..
ja, és Ti találkoztatok már azzal a réteggel, amelyik a négy napnyi alapozás után rengő zsírral a hasán szálkásítani kezd, és minden sorozat felülés után felhúzza a pólót a hasán, és összecsippenti a zsírt, hogy mennyi van még belőle? :) aki látott már hasonlót, az kérem azonnal jelezze!
Nagy az isten állatkertje, nemhiába.. az edző túl keveset td csak a teremben eltölteni időben.. :) de én hálás vagyok, mindig amikor megyek, ott van ő is, így egyre állatabb edzéseim vannak :)