12316971501353788406.png
  • Frayer
    jaja, én is így látom a jövőmet.
    Most akárhogy simliskednek odafönt meg fenik a késüket az asztal alatt amivel elakarják majd vágni a torkunkat, én nem várom meg, én már hat tudok tavasszal lelépek olaszba először aztán majd lesz ami lesz.
    Nem kell semmi, egy kocsi, minimum egy sátor a kempingekbe, kis pénz meg egy pötty nyelvtudás. Odaát máris nem kell a pénzed felét lesarcolni gyurcsány barátodnak. hö
    A fiatal generációból aki hülye az it fog megdögleni semmirekellőként.

Kajak, ellehetetlenítik a fiatalok jövőjét, aztán meg ott sírnak,hogy elöregedik az ország, az ország átlagéletkora meredek ívben emelkedik, egyre kevesebb gyerek születik az országban, és minket hibáztatnak, akik elhagyjuk a süllyedő hajót. lol
    De most nemazé, ennek az országnak nincs jövője, kilátástalan a jövője az egyénnek ha beál a futószalag mellé, feljebb lépni nem tud csak rosszabb lehet.
    Szerintem fontos erről beszélni bazz, mert a napi egy kiló csirke mellünk forog veszélybe. Van aki már most sem tudja megvennni a normális kaja adagját, nagoyn sokan.
    És erről nem csak mi tehetünk, hanem nagy részben az állam is.
    Ha valaki kivenné a csirkémet a tányéromból miközben eszem, azt úgy pofán basznám hogy eltörne a feje bele.
    Emelett a kis 50 kilós gyurcsány nap mint nap el emel a kajámból nyilvánosan, és olyanokat mondogat,hogy ne féljek nem fog fájni.
    A kurrrva anyád, hogy dögölné meg.