Igazság szerint nekünk a városban van 4 népszerűbb terem, meg még pár apróbb, kisebb terem. (Kisvárdán vagyunk ugyebár :D)
A legpatinásabb a Botond SC, minek jómagam is tagja volék. Na, itt fullházi készítésű gépek, kopott vakolat és festék, cserépkályha, meg sima 60 wattos tunsgram izzó várja az embert, a padló is betonra terített gumiszőnyeg. ennek ellenére a klub háromnegyede papucsban edz ;-) van egy öltöző, kb. 2 ember fér el benne, meg 1 darab wc. a havibérlet 3000, nyitva vagyunk délután kettőtől este nyócig papíron, valójában kb. déltől este tovább.. szerintem megéri nagyon, mert ez a legjobban felszerelt terem a városban, meg az egyetlen, ahol edző is van :) nem csoda, hogy az újonnan épült szépségszalonkák tele vannak 22es karral rendelkező derékból lóbálós kisköcsögökkel.. a művészetek házában is van egy terem berendezve, ahol az öcsém nyomja az ipart, nos, ahogy néztem, ők inkább tápkieg kereskedelemben járnak nagyon elől, mindent rá tudnak tukmálni az emberre..
persze nem bűn ez az egész, de szerintem aki várda környékén lakik, és jót akar edzeni, az jöjjön hozzánk, mert fejlődés cask ott van, ahol szenvedés is..