Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Na szoval..milyen etrendet ajanlotok, hogy jo legyen izmaimnak? (nem vagyok valami kover, szal valami...ilyesmit): pl. hogy mennyi feherje, meg egyeb nyalanksagok....<#nyes>#nyes><#crazya>#crazya><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez nem teljesen így van
próbáltál már vízisúlyzót?
Az ilyen nõi testépítõket csípem!
Persze kicsit tulzok de nagyjabol ilyesmikre lehet szamitani. Nem szabad tesztoszteron szinttel játszani
Utálok mindenkit!
Utálok mindenkit!
Olyan sportot csinalok ami elegge igenybeveszi az izuleteket, szoval volt alkalmam kitapasztalni, erezni(izuletfeszitesek), mi az, ami erosit rajtuk. A kozhiedelem szerint uszas a legjobb, de gyakorlatban a sulyzozas valik be a legjobban. Persze jo bemelegitessel, fokozatosan fejlodve, nem esz nelkul, szabalyos gyakorlatokkal, stb. Az izuleteket a kornyezo izomzat tehermentesiti, es a stabilizalo szalagokat is erositi a sulyzozas.
Az uszas azert kevesbe hatekony, mert az izuleteknek, porcoknak gravitacios terheles is kell (min. sajat testsuly), hogy erosodjenek. A futas se rossz. Viszont a futast, focit sztem hanyagold eleinte, ha a terd is rosszalkodik, arra a bicikli a legjobb+nyujtasok. Kondi elott bemelegiteskent pont jol is johet, es kello pulzusszammal kezdhetsz edzeni.
Kb 1 honap mulva mar erezhetsz javulast, de ez lassu tema 2-3 ho is lehet mire rendbejon.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem ha ilyesmi problemad van, inkabb egy proenzi kura, az nagyon hatasos.
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Utálok mindenkit!

Én is ha tehetem éjszaka járok az utcán, sötét napszemüvegben, és nyakig felgombolt cuccban, ne hogy a rajongóim felismerjenek... ;-)))
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Sajnos a szám.tech. tanulmányaim csak eddig terjednek, utánna megbuktattak, aztán úgy gndoltam mással töltöm az idõt ;-)))) ?!?!
Persze már elõtte is edzettem de elég brutál, hogy ilyen gyorsan visszament rám. Pár hónap alatt ujra szinte annyival nyomtam mint régen fekve és + egykét hónap alatt már többel is.
Azt hiszem ezt mondják jó testalkatnak vagy jó felépítésnek a gyúráshoz?😊<#nyes>#nyes> Monnyuk mostanaban mar lihegek mint allat, és a cigit sem birom annyira

Aztán már csak az adottságain múlik, hogy mennyit fejlõdik.
Emiatt általában 10-bõl 9 fel is adja.
Én amikor kezdtem, mai szemmel nézve nagyon (sõt túl) kemény edzéssel és nem éppen megfelelõ kajálással is nõttem, mint a gomba (10 hónap, >10 kg), de az elsõ fél évben nem nagyon tûnt fel senkinek, hogy edzek.