33479
12316971501353788406.png
  • Roman
    huh, na ez az, amitől mindenkit kíméljen meg az élet :-\ még nem akadt rá alkalom, szerencsére :\

ma nyomok egy laza napot, kb. annyira,hogy este alig bírjak mozdulni, úgy fájjon a lábam-seggem.. ez a terv ^^
  • Frayer
    A legjobban akkor lehet diétázni ha meghal egy közeli hozzátartozód.
    Az idegtől nem kívánod a kaját, könnyen le lehet adni egyszerre 20 kilót is.
  • juzosch
    És persze húst sem eszem, mert fogyózom:D:D:D
  • Roman
    bemegy a csávó a McDonald's-ba, pulthoz, és mondja:
    -Kérnék három bigmacet, két óriás krumplit meg egy epres flurryt.
    -azonnal uram, parancsol valamit inni is esetleg?
    -jaa csak egy cola lightot...

=) hát ha egyszer diétázik, hagy igyon lájtoskólát :o)

Bár ez jellemző, ahogy néztem, a diéta abból áll, hogy lájt csipszet vesznek, meg kóla helyett "sió multivitamint" isznak, napi két litert, meg este csinálnak 15 felülést, és mindent megtettek, hogy csinosak legyenek.. snickers helyett mars, mert abban nincs "zsíros mogyoró ami hííííízlal" ;)
  • FOXX supreme
    kitudja...
  • Roman
    Na, ma kis édességként felhasználtam a zabpehelyből darált lisztem, sütődött palacsinta pár darab.. bele natúr (39 kcal/100 gramm) joghurt (a helyi penny marketben szereztem be.. ^^ ) egy kis 100% whey professionalel felszórva.. nekem ízlett, de anyám szerint hölye vagyok :D
  • juzosch
    Hátööö. Csak a minősége az nem egészen ugyanaz, mint amit mi használunk.
    Pl a fehérjepor (talán egyenesen tejsavónak hívták) az szójából és tejsavóból van. Nincs ráírva, hogy melyik mennyi. Csak az, hogy 40% CH:D
  • FOXX supreme
    új kategóriát hoznak ezzel létre, megy bele a pénz, üzlet van benne...csak átkell cimkézni

Na ha a Animal Stak 2 ről senki semmit nemtud, akkor esetleg az M Stak ről????
  • juzosch
    Nézegettem ezeket a fittness, meg fogyiporokat. Hát összetételben leginkább a tömegnövelőkre emlékeztet (40% fehérje, 40% CH, 0%ZSÍR!!!)
    Ennek szerintetek oka van, és értelmes dolog, vagy marha nagy parasztvakítás?
    Én mindenesetre kb a tiszta fehérjét dönteném le a torkán a fogyisoknak.
  • Roman
    Egy hirtelen ötlettől vezérelve a hihetetlenül szép tavaly karácsonyi ajánndékát vettem elő anyámnak (vitálcenternégyazegyben).. még életében nem volt használva a cucc, de most beletettem a kis zabomat, és fél percre rá csomómentes lisztet kaptam, teljesen finomra őrölve.. óhhh, és óh ^^ valami fincsit majd lehet belőle sütögetni :)
  • juzosch
    Szoktam néha tartani egy-egy "bukásig és még egy kicsit" napot egy-egy konkrét izomra. Na akkor a nagy súlyok után is összejön 5-6 gyakorlat.
  • Frayer
    az a jó ha nem tartod mereven a programot, úgyértem, hogy zavard össze az izmokat, ciklizálj
    kellenek a nagy súlyok, de kellenek a magas ismétlések is
    ez nagyon fontos szerintem
  • FOXX supreme
    Senki se???
  • juzosch
    Nekem is megvan a külön mell nap. Bár a 7 gyakorlat nekem sok, én inkább a max súly közelébe megyek.
    Kiegészítésnek iktattam be ezt a második, tricepsz utáni fekvenyomást, mert a mellem el van maradva a többitől. Majd meglátjuk mi sül ki belőle:)
  • Panzermeyer
    Én edzettem együtt a mellet a tricepsszel, de most visszatértem arra, h a mellnek van 1 külön napja, és akkor megbombázom akár 7 gyakorlattal is, magas ismétlésszámmal. Most a tricepszet a bicepsszel együtt edzem, régebben ettől nagyon nőtt a karom, most is hasonló hatást várok tőle.
  • juzosch
    Akinek nem fejlődik a melle rendesen. Sőt aki nem is érzi igazán a mellét dolgozni fekvenyomás közben. Próbáljátok ki tricepszezés után.
    Ma úgy csináltam, és nagyon éreztem ahogy feszül nyomás közben. Második melledzésnek asszem be fogom vezetni:P
  • FOXX supreme
    Emberek, Animal Stack 2 !!!! Tapasztalat ?? Ki próbálta már??
  • Roman
    Sporttársak, ma istentelen dolgokat tanultam :D

Mesélték, hogy hasazás előtt citromlevet kell inni, mert belülről húzza össze a hasat, és emiatt két héten belül kockás lesz a hasam :D

sőt, megtudtam apámtól (orvos... amúgy rendes, de néha nem :D) hogy vesekövem lesz, mert napi.. 2 gramm c vitamint nyomok :D pezsgőtabiból 1grammot, a többi meg daily one-ból meg egyéb kisebb c vitamin tabikbol.. sőőt, lényegtelen, hogy napi 6 litert iszok, mert a víz nem tisztítja a vesém, a vesét csak a sör tisztítja :-)

szóval Ti is igyatok minden nap hat rekesszel, különben betegek lesztek ^^ :D
  • FOXX supreme
    nekem jó, igaz úgy tudom a terem is nyitva van, de msot azért nem pakolok össze, meg amúgy se rendes edzést akarok, csak kicsit átmozgatni magam.

szerencsém van, mert ahol én lakok házba, annak a pincéjébe van fekpad, rúd ,meg pár súly, szóval erre ideális
  • Roman
    hát a hús az nálam is ment 2-3 nap alatt több, mint máskor egy héten, de ment sajnos 2 szem szaloncukor, 2 szelet süti is (igazh, elég kicsik..)

bár az edzést itthon megoldottam, pl. láb feltéve a szekrényre, és fekvőtámasz karfás széken, így még vízszintes alá tudom engedni magam.. meg itt elég nehéz, sima fekvőből 40-50 is megy, ebből 10 alig :S
  • FOXX supreme
    Eddig jó ez az ünnep, sztem most 3 nap alatt több húst ettem meg mint "simán" egy hét alatt:D

de amúgy gondolkoztam én is hogy kicsit beugrok már edzeni mert hiányzik, pedig egy hét pihit akartam csinálni....
  • Roman
    Jajj karácsony ide, vagy oda, nekem hiányzik a terem. A legrosszabb szenteste volt,mert ahogy mentünk nagyszülőkhöz, láttam, hogy a terem nyitva van, és edzenek,mire legközelebb oda mentünk, már zárvavolt :D

De így legalább az aerob családi program lett.. tegnap este felőtözködtünk, aztán egy órás tempós séta, közben beszélgetés, gondolkodás.. kár, hogy többet nem nagyon lesz ilen :D
  • Frayer
    Jah, előítéletes a világ.
    Mi lenne ha én meg kitalálnám, hogy a nagy dzsippeket vezető emberek szennyezték be a bolygót és tőlük van a felmelegedés.
    Aztán sorban lőném ki a kerekeiket a sztrádán 130 körül, aztán jót kuncognék azon hogy irányíthatatlanul neki mennek egy másik kocsinak vagy egy útszéli akadálynak. Mekkora lol lenne. A buta emberek a másodperc tört része alatt fel tudnak álítani olyan idealitást amivel meg tudja indokolni magának és másoknak értelmetlen és kártékony tetteit.
  • FOXX supreme
    jah, Boldog Karácsonyt !
  • Panzermeyer
    Meg halat!
    Tegnap tesómmal vetettem 10 kiló halat, meg 10 kiló rizst, aztán a pultnál megkérdezték, h számlát akar-e :D
  • Roman
    No kicsit ideges volék :\

Tegnap este a héten először bekapcsoltam a tv-t,és mit látok? talán a viasat3on ment egy sorozat, ilyen helyszínelők féleség volt, ahogy néztem (elnézést, nagyon nem vagyok tájékozott:D)

És egy testépítő gyerek halálát vizsgálták.. kutakodnak a cuccai közt, sustanon, tűkészlet, ampullák.. telefonkönyvben csak krvák számai, és olyan élvezetes volt, ahogy magyarázta az egyik doki, hogy az ilyenek, mivel a sok szteroidtól nem áll fel a pöcsük, és emiatt agresszívakká válnak, alkalmatlanok normális szociális kapcsolatra, ezért havonta párszor kurvát hívnak lakásra, hogy kiéljék magukat..

mondom pafpafcsáköszönöm szépen.. mindenhol úgy állítják be a testépítőket, mint kokszos, izomagyú agresszív segglyukak.. azt ugyebár ez a hülye szemlélet ragad az emberekre is..

ja amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek, sok csirkét és rizst a fa alá :)
  • Roman
    uhh foggalmam sincs..

tegnap viszont valami aranyosat találtam.. még régebbről, slayer audiokat.. hát vinni kéne a terembe, erre lenne jó gyúrni :-)
  • Danny1987
    Hello
    Nem tudja valaki hogy mi a szám cime egész jó lenne edzés alatt:
    http://www.youtube.com/watch?v=k0_hHHJs0ZM
  • FOXX supreme
    de most komolyan ne haragudjatok már....milyen terem az, ahol 20 plazma tv-van, és azt bambulhatod nyomások közbe
    az nem edzés, az "idő-elütés"

Ahova én járok, az egy 10 emeletes ház pincéjébe van berendezve, ott is van minden cucc, sok súly, jól felszerelt, stb...vannak tipikus testépítők, vannak erőmeleők is, van egy két hülye is ugye, mint mindehol

• Brolly
    am én ilyen terembe sokkal jobban szeretek edzeni mint ilyen full extrás helyeken, ott vigyázni kell mindenre, ilyen helyen meg ha elgurul akkor dobálhatom a súlyokat mint egy beteg álat... nah jó azt azért nem, de jobb érzés akkor is, rockys;)
    nálunk a "terem" a kultúrháznak az öltözőjében van, van egyfekpad, meg egy oylan többfunkciós gép, amin lehet egy pár dolgot csinálni, még 60ból, arnold féle gép. Meg van egy hosszabb rúd, és egy pár súly, egykezest mi vettünk, francia rúdat mi vettünk, meg persze súlyokat is, kb. ennyi van, de így is össze tudok hozni testrészenként min. 8 gyakorlatot, csak rafináltnak kell lenni:) de oylan zene szól amilyet én akarok és ha akarok akkor egyedül gyúrok, amit már egyre jobban szeretek, vhogy jobb nekem egyedül...
  • Roman
    Az se rossz :D

Igazság szerint nekünk a városban van 4 népszerűbb terem, meg még pár apróbb, kisebb terem. (Kisvárdán vagyunk ugyebár :D)

A legpatinásabb a Botond SC, minek jómagam is tagja volék. Na, itt fullházi készítésű gépek, kopott vakolat és festék, cserépkályha, meg sima 60 wattos tunsgram izzó várja az embert, a padló is betonra terített gumiszőnyeg. ennek ellenére a klub háromnegyede papucsban edz ;-) van egy öltöző, kb. 2 ember fér el benne, meg 1 darab wc. a havibérlet 3000, nyitva vagyunk délután kettőtől este nyócig papíron, valójában kb. déltől este tovább.. szerintem megéri nagyon, mert ez a legjobban felszerelt terem a városban, meg az egyetlen, ahol edző is van :) nem csoda, hogy az újonnan épült szépségszalonkák tele vannak 22es karral rendelkező derékból lóbálós kisköcsögökkel.. a művészetek házában is van egy terem berendezve, ahol az öcsém nyomja az ipart, nos, ahogy néztem, ők inkább tápkieg kereskedelemben járnak nagyon elől, mindent rá tudnak tukmálni az emberre..

persze nem bűn ez az egész, de szerintem aki várda környékén lakik, és jót akar edzeni, az jöjjön hozzánk, mert fejlődés cask ott van, ahol szenvedés is..
  • Brolly
    jah, nyíregytől egy 50 kmre lakok.
  • Brolly
    Borsodi:P
  • Roman
    ki tudja :) de amúgy tényleg senki nincs szabolcsi errefelé? :\
  • FOXX supreme
    ha valaki gyógytorna szinten edzene 3 napot egy héten biztos kevés lenne...

• Roman
    beszarok :D belenéztem egy újságba, és ott írták, hog sportklubunk büszkesége, Demeter karolina 6. helyezett lett a vb-n, és idézték Székely László edzőurunkat is (a termünk vezetőét :) ) ki az újságba a szokásos szöveget mondta :)

"3 edzés egy héten lehet elég a gyógytornásoknak, de aki eredményt akar, annak több kell" :) nekünk a 6 edzést mondta, egyik nap nyomás másik nap húzás felosztásban, eddig így is csináltuk .) de most épp egy hetes pihin vagyok :)

Amúgy ismeri esetleg valaki az öreget, vagy valaki szabolcs környékin lakike?:D
  • FOXX supreme
    nekem is volt ilyen annó, de nekem emlékszem másnapra elmúlt

sztem valami becsípődött vagy nemtudom, én se tudtam rájönni
  • Brolly
    nem hiszem, tegnap hátaztam, de nem éreztem semmit, ma délig se, utána elmentem vhova, aztán hazajöttem és hirtelen elkezdet szúrni nagyon, minnél nagyobb levegőt veszek annál jobban szúr:@
  • juzosch
    Nem tüdő?
  • Brolly
    nah jó... nem
    de ezt már biztos komolyan gondolom, hogy most ha veszek levegőt akkor a hátam bal oldalt középen elkezd szúrni, addig amíg ki nem fújom a levegőt, ez mitől lehet?