12316971501353788406.png
  • Roman
    Az öcsém vasárnap egyik percről a másikra csak rosszul lett, hányni kezdett, meg rángatózni, és napokig ki volt ütve, még most is..

Nálam tegnap ugyanez jött elő a suliban, rosszul lettem, de gondolva a tesómra szépen hazafutottam, mielőtt komoly baj lett volna.. hát lett, amint hazaértem.. szép véreseket hánytam, aztán már a saját lábamon se bírtam megállni.. kidőltem, és egészen mostanáig ágyban voltam.. eléggé zavaró volt, mert most meg már mintha semmi bajom nem lenne, apám (ki orvos) csodálkozott is, hogy mindenféle pirula, injekció nélkül így összekapartam magam..

Most reggel hogy lementem a konyhába, az első kérdésem az volt hozzá "Apa, szerinted nálam tegnap elég erős volt az izom leépítés?" mondja "hát nem tudom, az a rángatózás amit órákig csináltál a takaró alatt elég aerob mozgásnak tűnt számomra, szerintem a zsírt égetted inkább.."

Csak most kétségbe vannak esve ezek az orvos szülők, hogy ma reggelire is pufirizst ettem 5 tojásfehérjével.. ők ragaszkodnak a háztartási keksz-pirítóskenyér kombóhoz, de én azoktól vagyok rosszul.. amúgyis tegnap délután kettőtől egészen ma reggel hatig ágyban voltam, enni se tudtam túlzottan, ma reggel kifejezetten jól esett egy normális étek..

De mostmár minden jó, csak félek, hogy pénteken mehetek oskolába, egész féléves töri anyagból témazárót írni :D