33479
-
juzosch #8001 Merem remélni, hogy egy pillanatig sem gondoltad komolyan ezt a kérdést:D -
juzosch #8000 47%ban az előző napihoz számít, 38%ban a következő napihoz. 10% elveszik, a maradék pedig Jay Cutlerben szintetizálódik újra. -
#7999 jah értem, ízre nekem 8, bár az igaz hogy "kényelmetlenebb" megenni...
jah és még annyit hogy ha hajnalba benyomok egy adag fehérjét, akkor azt bele számoljam az előző napi fehérje adagba vagy az már a következő napi f. adaghoz kell számolni, vagy egyikhez sem?:D
-
Roman #7998 állítólag teljesen lényegtelen, mert ugyanaz a kettő, de azért jobb szerintem a sima rizs ízre.. :\ -
Roman #7997 én a kórházba szerettem volna menni egy mérésre, de nem mentem, most meg már kb. magamnak is tudom a változást figyelni.. vagyis a hasam kb. (tükörből :D) pont olyan, mint a fórum fejlécén lévő hölgynek.. persze ez nem elégséges, de előbb, vagy utóbb megszerzem azt, ami jó :P
bár.. ma reggel ettem egy túrórudit :\ fog ez így menni? -
#7996 A pufirizs mennyiben helyettesítheti a sima rizst tömegelésnél, vagy mind1? -
#7995 Ha impedancia ha nem, ugyanakkora baromságot adnak ki ha már egy kicsit is eltérsz az átlagtól. -
#7994 Én nemtudom hogy milyenek ezek a gépek, azt tudom, hogy ha én pontos adatot akarok, elmegyek egy kórházba, vagy klinkára és ott megmondják pontosan... egyik haverom cukorbeteg lett, és hát volt rajta súlyfelesleg is, neki a kórházba csináltak pontos eredményt, vizsgálaton. -
juzosch #7993 Így már egy árnyalattal jobb. És a nagy mindentmérőgépek ahol egy kart kell megszorítani? Az is impedanciát mér? Vagy simán csak hog ymilyen erősen szorítjuk, és ha nagyon, akkor izmosak vagyunk, nem zsírosak?:) -
#7992 Én úgy tudom, h ezekre mezítláb kell ráállni és impedancia alapján mérnek. De mást mérnének reggel, és mást este, ha meginnál egy pohár vizet, akkor is mást. Ezek reggel éhgyomorra adhatják a "legpontosabb" mérési értéket, de az analóg zsírmérő eszközöknek a nyomába sem érnek. Szerintem amolyan "jó ez parasztnak tanyára" szerkezetek ezek. -
#7991 hát én a metroban vettem, a testsúlyt azt tól méri, vis össze hasonlítottam sima analóg mérleggel, ugyanazt mutatta, de akkor jól döntöttem hogy nem hittem neki a testzsírszázalék számításnál, thx:) -
#7990 azt észrevettem hogy a digitális mérlegek rendszerint kevesebbet mutatnak mint a rendes analógok.. teszteltem múltkor van 6 ot :D -
Roman #7989 amúgy túl sok ment mostanság az edzésről, kajáról.. de pl. ti hogy próbálkoznátok meggyőzni valakit, akitől többszázfényévre van az edzés, vagy a normális kajálás, hogy azért valamit kéne kezdeni magával ilyen téren, mert kezd nagyon elszabadulnI? :) -
juzosch #7988 Semennyire. Kb azt mondja meg, hogy a te súlyodnak és magasságodnak megfelelő nagyátlagnak mennyi. nagyátlag meg ugye még csak nem is sportol:) VörösZolinak verseny előtt lehet kiírná h 40%:D -
Roman #7987 öhhh állítólag ilyen mérleget a lidlben lehet kapni, de én nem hinnék neki semmiképp sem, mert ez így már gyanús :\ testkompozíciót mérni csak súlyból meg életkorból szvsz hülyeség :\ -
#7986 Az ilyen digitális mérlegnek mennyire lehet hinni, mármint ami testzsírszámolást illeti, meg kell adni a magasságot, életkort+testsúlyt és kiadja a teszsír%ot, de nem tom hogy most mennyire hiteles ez:S -
juzosch #7985 Te ez már beteges:D Senkit nem érdekel miért hánytál véreset, csak és kizárólag az, hogy mennyi izmot vesztettél?:D:D:D -
Roman #7984 Az öcsém vasárnap egyik percről a másikra csak rosszul lett, hányni kezdett, meg rángatózni, és napokig ki volt ütve, még most is..
Nálam tegnap ugyanez jött elő a suliban, rosszul lettem, de gondolva a tesómra szépen hazafutottam, mielőtt komoly baj lett volna.. hát lett, amint hazaértem.. szép véreseket hánytam, aztán már a saját lábamon se bírtam megállni.. kidőltem, és egészen mostanáig ágyban voltam.. eléggé zavaró volt, mert most meg már mintha semmi bajom nem lenne, apám (ki orvos) csodálkozott is, hogy mindenféle pirula, injekció nélkül így összekapartam magam..
Most reggel hogy lementem a konyhába, az első kérdésem az volt hozzá "Apa, szerinted nálam tegnap elég erős volt az izom leépítés?" mondja "hát nem tudom, az a rángatózás amit órákig csináltál a takaró alatt elég aerob mozgásnak tűnt számomra, szerintem a zsírt égetted inkább.."
Csak most kétségbe vannak esve ezek az orvos szülők, hogy ma reggelire is pufirizst ettem 5 tojásfehérjével.. ők ragaszkodnak a háztartási keksz-pirítóskenyér kombóhoz, de én azoktól vagyok rosszul.. amúgyis tegnap délután kettőtől egészen ma reggel hatig ágyban voltam, enni se tudtam túlzottan, ma reggel kifejezetten jól esett egy normális étek..
De mostmár minden jó, csak félek, hogy pénteken mehetek oskolába, egész féléves töri anyagból témazárót írni :D -
#7983 Elmennek ezek a jó büdös .... oda. -
Roman #7982 Hát nálam is volt, aki meg akarta kóstolni, de tőle a múltkor még a szendvicset is dugni kellett, mert nagyon szereti a pácolt csirkemellet :D
De amúgy szerintem sokkal-sokkal jobb így enni... nem elég, hogy finomabb, egyedibb, de egészségesebb is :) -
#7981 Nekem mindig azt mondták, hogy fúúú ez nagyon jól néz ki, ez marhajó kaja, volt erőd reggel főzőcskézni?, megkóstolhatom? :) -
#7980 lol, ez nagggyon lol, halálközeli élményem van ebben a topkban mostanában.
Mijen jó hogy büszkék lehetünk a táplálékainkra amit megeszünk, lassan már kaphatóak lesznek ételhez is díszláncok, hogy az élelmesebje a nyakába akaszthassa a tízóraiját.
Bűszkén mutogatva ezzel a hierarchiában elfoglalt pozicióját az iskolában, míg mások éheznek a reformoktól, addig ő büszkén mutogathatja a szalámis szendvicsét, mert ő ezt is megteheti.
Isten ne adja hogy megérjük ezt a kort. -
#7979 ne is foglalkozz ilyenekkel:)
ismerős, amikor a kreatin kúra közepén voltam, és vittem ott bekevertem, megittam, erre : jaj de sinter vagy menny má, szedjed csak a szarokat majd beledöglesz, meg adjál már belőle milyen, hiába magyaráztam hogy semmi értelme, nekem meg nincs meg a napi gramm adag ami bekell vinnem, ha ő megissza, de neki kell...szóval ismerős -
Roman #7978 Na ma megtettem, sokkoltam a világot! :)
kisműanyagdobozka elő, kanál elő, csirkerizszöldség falatozni kezd.. a reakciók:
"mit csinálsz? adjál csak.. ez finom.."
"jóétvágyat"
"te vagy már egy nyomorék"
"ez mi bazdmeg? ezt te kajának nevezed?"
utóbbi reakció egy olyantól jött kinek kezében büszkén feszült a vajasszalámissajtos zsemle, amire ő büszke volt.. kérdeztem..
"és a tiéd kaja?" mondja "igen mert energiát és erőt ad".. meg zsírt is, de az mindegy :) -
#7977 learn to irónia :) -
#7976 :) -
#7975 ha a zoknit felhúzod a nyakadig, attól miért lennél erősebb?:D
hülyeség papucsban edzeni, nemtudom hogy birnék a súllyal hátralépni az álványtól, ha közbe a papucs össze vissza van a lábam alatt...
én hagyományos sport cipőbe nyomom, erősen megkötve, (de nem úgy hogy elszorítson) csak fogja a lábad, stabil legyen, ne mozogjon..
a zokni meg sztem mindegy hogy van:)
-
juzosch #7974 Amúgy kurva annyát a gyógyszertáraknak, hogy kb 10g a max aszkorbinsav amit kiadnak. A többit csak receptre. Beszarok, mintha morfiumot kértem volna:D A sót mérnem receptre adják, ha 5 csipetnél többet kérek?:D -
juzosch #7973 Persze lányoknak kötelező a magassarkú, főleg guggoláshoz:D -
#7972 A papucsra! -
Roman #7971 miért hálisten? szerintem jo dolog papucsban edzeni, főleg ha zoknit is veszel hozzá. Egy jó 10-15%ot dob a teljesítményen, főleg ha a zoknit még jó magasra fel is húzod, mondjuk térdig, akkor 20% is jöhet, és ez még semmi. Ha olyan kesztyűzoknid van, hogy minden lábujjnak külön kis része van, az 23, ha tangapapucsod is, akkor már 25%os teljesítménynövekedést jelent a következő gyakorlatoknál: guggolás, kitörés, vádli, felhúzás, mellre felvétel..
Nekem bevált, szerintem ti is edzetek papucsban. Nyáron mivel izzad a lábatok, vegyetek fel bakancsot. -
#7970 hát van egy kettő, de nálunk hálisten ez nincs elterjedve -
Roman #7969 Ja amúgy nálatok milyen a papucsban edzők aránya?:) 90%-tól kevesebb? :O -
#7968 Én a NO-Xplode-al voltam ugyanígy, de majd ha tehetem ezt is kipróbálom... :) -
#7967 csak azt vettem be egyedül, edzés előtt egy 25 percel...semmi mást mellé, és áhh nagyon feldobott:D -
#7966 "csak" a Pumptól? -
#7965 hohóóó gyerekek..:D
Pénteki erőltető nap, mell-kar program, na edzés előtt próbáljunk egy Animap Pump-ot...vártam vele egy jó 25 percet, de ami utánna volt....úgy felvoltam pörögve, nem bírtam leülni, folyton mozogtam, nyomtam fekve, ( + 10-15 kg hozott nekem !!!! )és felkeltem a padról, már azon voltam hogy megint nyomjak, egyszerűen....ziháltam, minden, ROBBANT :DD
Ami van a sciteces no burst, az is jó, de az ehez képest sehol sincs....
ma felkeltem, szétvagyok szakadva, amit edzettem, mindent érzek, minden fáj:D
ha tehetitek próbáljátok ki. -
#7964 kukpricás, húsos rízst -
#7963 hát én meg úgy jertem hogy:
már egy jóideje kínaiban eszem, mert a sulinktól nincs messze és nem is drága annyira.. aztán anyám szólt hogy nyílt egy kínai itt a házunkhoz közel..
hát mondom kipróbálom.. vettem kukoricás rízst..és hát olyan szar vlt hgoy dobtam ki a 10. percben.. . pedig a sulinál tök finom..itt meg szar volt.
Aztán maradt a jól bevált rízs+májas hús -
Roman #7962 Ja amúgy ma szépen elkezdtem párolni a rizst, és eszembe jutott, mi lenne, ha szépen belepárolnék egy kis mexikói zöldségkeveréket. Hát tettem szépen bele, megcsináltam a párlatot, és iszonyat finom, főleg a jó kis halackával ami még van lenn.
Asszem kénytelen leszek beszerezni pár műanyag dobozkát, ha ilyen fullbádis és fullfinom kaját a suliban is élvezni akarok.