12316971501353788406.png
  • Roman
    engem csak az zavar.. pl. egy jóbarátom (lány), ki felpakolt magára egy év alatt 13 kilót, zsírban, sír, hogy hízik, mikor minden nap megeszik kb. fél kiló fehérkenyeret, néha gép előtt este pizza v tábláscsoki, aztán amikor bűntudata támad, éhezteti magát napokig, aztán meg jól teleeszi magát.. sír, hogy a csirkemell rizzsel drága, meg nem lehet csak azon élni, mert az anyja mit szólna hozzá, de azért a cigi ott lóg a kézben, heti 3-4 doboz elmegy, meg minden hétvégén a "mókázás", mert hogy alkohol nélkül nem élet az élet. amit meg külön nem értek, hogy minek a szeszhez cukros üdítőből inni.. minden feleshez két deci kólát.. nem vagyok rá büszke, de elég tapasztalt szeszelős voltam, és sose volt szükségem ilyen segédeszközökre, hogy lenyeljem és benntartsam a szeszt.. :D

és elvittem őt párszor edzeni.. persze 70 perc edzésből 10 perc átöltözés 10 perc visszaöltözés 20 perc cigiszünet, 15 perc pihi és 15 perc munka.. Amikor egyik edzésen megjegyeztük, hogy ez így nem jó, mert ide edzeni jár az ember, besértődött és hazamentszépen..

Ööö amúgy egy rossz szavam nem lehetne róla, mert kibára imádom, meg minden, de csak egy személyes példát írtam le :\