"És külömben is a cigiről mindenki le tud szokni" ezt azt állítást sztem Jazzy már meg is cáfolta.
Am meg én passzív dohányos vok, de ha pl. k.o vok (ritkán), akkor én is elvszívok vagy 1 szálat, de az rendesen beszédít, méga leggyengébb is, sztem még addig jó míg ilyen hatással van rám.
Ha már káros szenvedélyről van szó, akkor nekem spec a sör, minden hétvégén lecsúszik min. egy 10 üveg, de csak péntek-szombat, hétköznap no alkohol, persze ez a minimum, ha szünet van vagy olyan a kedv, akkor olyat csinálunk mint most pl. hogy csütörtök-péntek-szombat (sajnos), dehát ez is egy káros szenvedély, ez van sajnos...
A másik az meg a drog, de persze azt sokkal ritkábban, és nem is annyira keményen, kb. egy félévente úgy 2-3 max.
Tom hogy ez az életmód nem egy gyúrós életmód, még ha úgyis eszek-edzek, de csak akkor hagynám abba ha versenyszerűen csinálnám ezt a sportot, még ha tudom hogy ezzel nem élem meg kb. az 50et se, dehát most ez az életnézetem, majd később biztos megváltozik... (de leeht hogy már túl későn xD)