33479
-
Roman #7721 én szedek l-karnitint mondjuk, de 1 hét alatt még szinte semmi eredményt nem láttam. pedig már minden nap hasazok, kétnaponta guggolok, minden nap aerobozok.. nembaj, majd lesz valami.. úgyse akarom 1 hónap alatt megváltani a világot, van időm :P -
#7720 Akkor ilyen hogy kalcium vagy vitaminok sok mindent nem segítenek mi, nah jó most lehet daniságot kérdeztem. -
#7719 pedig az nagyon megerősíti ha jól csinálod !! amúgy pihentesd, plusz valami krém esetleg...aztán ha bírod csinálni, a felhúzásra menny rá !, jah és övet csak akkor használj ha muszály
ha feleslegesen is rajtad van hogy fogjon, akkor gy idő után elgyengül a derekad, mert nem az izom tart hanem az öv -
#7718 Derékfájásra tudtok vmit ajánlani? felhúzást nem tudok csinálni mert annyira fáj az a rohadék, pedig övet is használok:@ -
#7717 én először lepucolnám magam, lássam mi a helyzet, aztán szép tudatosan építenék (minnél tisztábban)
de már az is jó ha minőségi kajára térsz át, és edzel, hidd el már az is hoz változást
A cigiről...nekem sincs rá szükségem megvagyok nélküle nagyon jól, a másik hogy nem baszok el 500 ft- dobozára...és tüdőrák, egyénfüggő valakinek úgyse lesz ha szívja valaki meg kerüli mégis...de jó hatással biztos nincs ! És mint említett higéniai okok is vannak ellene -
#7716 Szerintem dobd ki az az el karnitined az ablkon.
dik, most az okos emberek meg akarják nekem magyarázni,hogy ha nem cigizel nem kapsz tüdő rákot és ha meg cigizel sokáig fogsz élni.
Mert minden dohányos ezzel jön hogy a xy pista bá meghalt már 20 évesen és nem cigizett, de a szomszéd jános bácsi meg még 100 évesen is szívja.
Érted.. akkor most jobb ha mindnyájan el kezdünk füstölni, ezek szerint a cigi jó tüdőrákra. -
juzosch #7715 De nem azért hunyt el, mert nem dohányzott. Ha még dohányzott is volna, lehet még 5 évvel korábban történik.
Magyarul lehet nem azért halsz meg mert cigizel, de hogy jobb nem lesz tőle az tuti. Ha szerencsés vagy nincs hatás*, de ez csak a halálos ágyadon derül ki:)
* Most eltekinve attól, hogy mocskos büdös a szád/kezed, és mérgezed a környezeted is. -
#7714 Éld úgy az életed ahogy akarod.
De légyszives ne fejtsd ki itt a véleményed arról, hogy igenis dohányozni jó, ne a te példádat kövessék a fiatalabbak.
Igenis dohányozni nem jó és ha te csinálod csináld, de magadban. -
170Kg #7713 Én azt mondom csináld egyszerre. Térj át a tiszta kajálásra, és láss neki a súlyzós edzéseknek. Rögtön úgyse bírnád az alacsony szénhidráttal a diétát. Egyenlőre ne a menyiséggel törődj hanem a minőséggel. Megtanulsz idővel diétázni félrezaba nélkül (nem két hét alatt) intenzíven edzeni, és ha már úgy érzed nem áldozat, csökkentheted a ch-t, és beiktathatsz plusz aerobot. -
#7712 Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Egy éve nem igazán sportoltam semmit, és hát néhol igencsak elkezdtem zsírosodni. Főleg has.. :/ Elötte sportoltam, szóval egész jó testfelépítésem van, mondhatni jó alapok, és itt jönne a kérdés.
Újra elszeretném kezdeni a súlyzós edzést, de nem tudom hogy először zsírtégessek/fogyjak, vagy először erősítsek, tömegetnöveljek. A kettő együtt gondolom nem nagyon megy. A kajálás az rendben lenne, kiegészítők terén fehérje, kreatin, illetve L-karnitin ami szóbajöhet. Utóbbi főleg ügye a zsírégetéshez.
A body builder-en azt írják, előszőr érdemes tömegetnövelni, mert a nagyobb izomtömeg aztán jobban tudja majd égetni a zsírt.
Biztos igazuk van, de én attól félek, hogyha elkezdek izmosodni, akkor a bőröm repedezni fog (nemtom mi a jó szó rá, tudjátok, vízszintes csíkok a bőr nyúlása miatt) főleg, hogy "hízás" után vagyok, ami még csak rontana a helyzeten.
Szóval mit tanácsoltok? -
#7711 attól függ hogy mit szeretnél.. én tömegezéskor nem ennék semmi puffasztottat -
#7710 mondjuk világ életemben sportoltam...
amugy mi a véleményetek a puffasztott rízsről, meg a búzaszeletről? így unalmas perceimben szoktam rágcsálni -
#7709 nemtom mennyire gáz-e! De én most 18 éves srác vagyok, és még sose cigiztem. szal még 1 slukkot sem.. ez komoly. és nem is hiányzik :D -
#7708 Nem csak a testépítés van a világon. Szeretem, imádom, csinálom ,de én se szeretnék versenyző lenni. Mellesleg a versenyző élet még durvább mint a dohányzás, ivás vagy a partydrogok. Szerintem mindenki ugy élje az életét ahogy jól érzi magát. Sajnos édesanyám is az egészséges életmódot támogatta (ásványvíz, reformkonyha stb.) mégis elhunyt 48 éves korában. Tüdőrákban. Pedig soha nem dohányzott.
#7700+#7703 : Köszi hogy kiálltál mellettem :) Előre kurvák gangsterek :) -
#7707 én is cigiztem régen.
a nikotin 3 napig hiányzik ha leszoksz, azt kell átvészelni
a mozdulat hiányzik sokáig, meg az a rituálé amikor cigizel , a füst kifújása ahogy fogod, a társaság mikor mentek cigizni, de nem nagy cucc
le lehet erről is szokni mint a wc ülőke le nem hajtásáról -
#7706 a füst méreg
az alkohol nyomorba dönt
a drog (fenti kettő is az amúgy) meg no comment -
juzosch #7705 Én is le tudtam tenni. Nekem se a cigi hiányzott úgy konkrétan, hanem a megszokás, hogy kilépek az ajtón, rágyújtok, vagy várok a buszra rágyujtok. Ma már eszembe se jut.
Persze rengeteget segített, hogy elkezdtem ezzel párhuzamosan sportolni. A gyúrás mellé pont befér, de egy jó kis futás után kifejezetten rosszul tud esni a mocskos füst, és jó érzés a tiszta oxigéndús levegő:P -
#7704 Én már pár évvel ezelőtt megtértem. A cigit igenis le lehet tenni, és csak két napot hiányzott. -
#7703 hát lehet:) csak nem akartam hogy kocka egyedül érezze magát, mármint ha a káros szenvedélyt nézzük. -
FFX #7702 Aranyos ahogy mondod hogy 10 üveg sör minimum, de csak hétvégén :)
Szerintem t is nyugodtan csöndbe maradhattál volna. -
#7701 és arról még nem is beszélve, hogy 500 ft egy doboz... -
#7700 "És külömben is a cigiről mindenki le tud szokni" ezt azt állítást sztem Jazzy már meg is cáfolta.
Am meg én passzív dohányos vok, de ha pl. k.o vok (ritkán), akkor én is elvszívok vagy 1 szálat, de az rendesen beszédít, méga leggyengébb is, sztem még addig jó míg ilyen hatással van rám.
Ha már káros szenvedélyről van szó, akkor nekem spec a sör, minden hétvégén lecsúszik min. egy 10 üveg, de csak péntek-szombat, hétköznap no alkohol, persze ez a minimum, ha szünet van vagy olyan a kedv, akkor olyat csinálunk mint most pl. hogy csütörtök-péntek-szombat (sajnos), dehát ez is egy káros szenvedély, ez van sajnos...
A másik az meg a drog, de persze azt sokkal ritkábban, és nem is annyira keményen, kb. egy félévente úgy 2-3 max.
Tom hogy ez az életmód nem egy gyúrós életmód, még ha úgyis eszek-edzek, de csak akkor hagynám abba ha versenyszerűen csinálnám ezt a sportot, még ha tudom hogy ezzel nem élem meg kb. az 50et se, dehát most ez az életnézetem, majd később biztos megváltozik... (de leeht hogy már túl későn xD) -
#7699 "Nem ihatunk?" Ez nem igaz. Itt arról van szó, hogy nem kell seggrészegre inni magad minden 2. nap. Nekem is le szokott csúszni néha 1 kis bor, ritkán még 1 kis pálinka is..
"Nem drogozhatunk?" Hát ennek a kijelentésnek tapsolnom kell én a helyedben nem ismertem volna be, hogy 30hoz közeledek.
"Figyelni kell a kajára?" Milyen meglepő! Én azthiszem, hogy a kajára figyelés 1 év után rutinná válik. Én személyszerint nem is kívánok más kajákat. És ha tömegelés alatt mégis megkívánom? Hát akkor megeszem. Ha pizzát kívánok meg megeszem azt is de ha disznózsírt azt is! A lényeg itt az, hogy csak ritkán, és normális mennyiségben, nem vagyunk hedonisták, lehet ezt ésszel csinálni.
A dohányzáshoz gratulálok. Apám dohányzik, nem tud róla leszokni és tudja, hogy rossz. Világ életében tiltott engem a cigitől és még ha dohányoznék is az ő környezetében nem szívhatnék el soha 1 szálat sem. Meg is mondta, hogy aki dohányzik az hülye, természetesen ő is, de nem tudja letenni. Gáz, hogy akaratgyenge, ezt ő is tudja, de legalább bevallja, hogy a dohányzás baromság és ő maga is hülye, és nem jön ide, hogy ő bizony teljesen egyetért a dohányosokkal.
Ha az örömöt a dohányzásban találod meg és nem a testépítésben nem tudom mi a fenének csinálod egyáltalán. -
#7698 hááát:D
jó persze, ez is mint sok minden egyénfüggő...apám 16 éves kora óta cigizik és most lesz 48 éves..és bírja, és nem fulladozik, stb...
én a füstjét se szívesen viselem személy szerint -
#7697 A szomszédunkat most vitte el a rák, 55 évesen.
A tüdejét már meg se műtötték mert annyira teli volt daganatokkal.
2 éven át szenvedett. Bár van aki nem szívott egy slukkot sem, mégis elviszi a rák, más meg mint a gyárkémény és még 80 évesen is szíjja. :D
-
#7696 Én lassan 30 vagyok és 12 éves korom óta dohányzom :)
Egyesek szerint haladó testépítő vagok és esetleg a küzdősportokban jelentett problémát a dohányzás, testépítésben soha.
Mellesleg biztos vagy abban hogy fogsz még 10 évet élni?:) -
#7695 hát ne haragudj, én ha nem edzenék akkor se drogoznék:DD
de ki mit:D
és a tüdőrákkal csak a "kemények"...msot még kemény vagy, nem most lesz a gond...van olyan oszt. társam cigizik mint az állat, és simábban veszi a levegőt mint én...de 10 év múlva is jobban fogja vajon venni a levegőt?:) -
#7694 Sziasztok!
Én megértem a dohányos testépítőket,mert közéük tartozom.Nem eléghogy nem ihatunk,drogozhatunk,és még a kajára is oda kell figyelni? szerintem ennyi örömöt megérdemlünk:) És külömben is a cigiről mindenki le tud szokni,de a tüdőrákkal csak az igazán kemény férfiak képesek megbírkózni:) -
bandus #7693 sziasztok!
aki próbált már animal pumpot, stak-et, vagy m-stak-et leírná nekem a véleményét, tapasztalatait?
köszi! -
FitWay #7692 Együtt edzeni a Magyarországon legkiemelkedőbb eredményt elért testépítővel?
Nézzétek meg, hogy zajlik egy láb- vagy egy melledzés Kiss Jenőnél, lopjatok néhány jó ötletet!
Fit-Way Magazin
-
#7691 Persze, lehet néha iszogatn, vagy leinni magad a sárga földig.
A gondok már akkor jönnek ha rendszeressé válik, minden hétvégén az megy és ha úgy füstölsz mint egy kémény.
És érdekes a profik közt is mennyi dohányos van :O
És nem szégyellik magukat, és mire lennének képesek füstölgő fej nélkül.. -
#7690 Hát sztem most 1 este nem a világ vége, most azért mert egy kicsit iszol nem lesz semmi bajod, nem fogsz vissza esni.. sztem. -
Roman #7689 :D na ez a mai nap iszonyat lefárasztott, mert nem szeretem 1 napon a ferde és a sima padot, mert egyszerűen visszaesik nagyon a teljesítményem.. de így nagyon lefáradok.. azzal szórakoztunk, hogy nyomtunk sima szériákat, ahogy szoktunk, a végén meg leszedtük kb. 70%-ra a súlyt,és amennyi megy bele :) -
#7688 ismerős !!! szilveszteri buliba nem akartak beengedni a haverok hogy nem iszok:DDD aztán sikerült őket meggyőzni hogy nemes a cél:D persze azért egy fél üveg sört csak rámerőszakoltak:D -
Roman #7687 szépen haladunk, csak egy kis probléma jött közbe, nevezetesen a szülinapom... 3 hónapja tartóztatom magam a szesztől, de ha most is ezt teszem majd, szerintem az összes barátom és haverom kiutál, vagy legalábbis nem fog szóbaállni velem hetekig. ajj rohadjon szét az, aki az erjesztést is kitalálta :@
nembaj, megvettem egy adag scitec carni-xt, remélem hatásos lesz.. és hátha megérti majd a jónép, hogy van fontosabb célom is most, mint bebaszni.. :-) amúgyis veszélyes lenne most leinnom magam pár ok miatt -
juzosch #7686 Azért tegyük hozzá, hogy egy tablettában nem csak aszkorbinsav van, hanem minden szar is ami összetartja.
Szal azért egy paprika csak más, mint ugyanannyit tartalmazó tabletta.
De mivel ha jól értem itt mind2 tabbletta volt, így ténylge tökmind1, csak a gyártól függ melyiket baszták el jobban, nem attól h miből vonják ki:) -
#7685 de hát na hülye voltam még:D -
#7684 :) erről eszembejutott egy régi történet..:D évekkel ezelőtt még nem nagyon foglalkoztatott ez a sport meg a kajálás tudománya, és emlékszem c-vitamint akartam venni bioboltba (télen? asszem) és a nő mondta hogy van x grammos aszkorbinsav, hogy az jó-e...mondom nem jó, nekem c-vitamin kell:DDD -
#7683 Szeva fox :)))) -
#7682 Hát ez az, ezért mondom,hogy tudatlanok az emberek, ennek az embernek szépen átmosták az agyát PR-osok, és bemesélték neki,hogy a "természtes" az frankóbb.
Tudom,hogy működnek ezek a dolgok, én is marketingel foglalkozom, szépen megvezetjük az embereket, mert ebben van biznisz, ők meg azt veszik amit mi akarunk hogy vegyenek.
A szervezet számára kurvára mindegy hogy honnan jön a vitamin, ugyan az a molekula, ugyan azzal a képlettel leírható akkor kurvára mindegy hogy honnan van, akár a holdról is származhat, még nem lesz tőle fél méteres.
Én már biztos vagyok benne hogy betegek az emberek agyilag.