"Nem ihatunk?" Ez nem igaz. Itt arról van szó, hogy nem kell seggrészegre inni magad minden 2. nap. Nekem is le szokott csúszni néha 1 kis bor, ritkán még 1 kis pálinka is..
"Nem drogozhatunk?" Hát ennek a kijelentésnek tapsolnom kell én a helyedben nem ismertem volna be, hogy 30hoz közeledek.
"Figyelni kell a kajára?" Milyen meglepő! Én azthiszem, hogy a kajára figyelés 1 év után rutinná válik. Én személyszerint nem is kívánok más kajákat. És ha tömegelés alatt mégis megkívánom? Hát akkor megeszem. Ha pizzát kívánok meg megeszem azt is de ha disznózsírt azt is! A lényeg itt az, hogy csak ritkán, és normális mennyiségben, nem vagyunk hedonisták, lehet ezt ésszel csinálni.
A dohányzáshoz gratulálok. Apám dohányzik, nem tud róla leszokni és tudja, hogy rossz. Világ életében tiltott engem a cigitől és még ha dohányoznék is az ő környezetében nem szívhatnék el soha 1 szálat sem. Meg is mondta, hogy aki dohányzik az hülye, természetesen ő is, de nem tudja letenni. Gáz, hogy akaratgyenge, ezt ő is tudja, de legalább bevallja, hogy a dohányzás baromság és ő maga is hülye, és nem jön ide, hogy ő bizony teljesen egyetért a dohányosokkal.
Ha az örömöt a dohányzásban találod meg és nem a testépítésben nem tudom mi a fenének csinálod egyáltalán.