12316971501353788406.png
  • Frayer
    Nincsenek, meglepő, de a myostatin gén blokkolása nincs hatással sem a szív vegyes izomzatára, sem a sima izomzatra.
    Olvastam, hogy az izületek is sokkal ellenállóbbak lesznek, akár az izület kopás is teljes mértékig vissza gyógyulhat.
    Nagyon komoly lehetőségeket ad ez a cucc, abból a szempontból is,hogy a természetes halál egy evolúciós program, az evolúció szempontjából előnyös ha az idősebbek átadják az életteret a fiatalabb, új generációnak. Tehát nem azért halunk meg mert szarul vagyunk megépítve, hanem mert belénk van kódolva,hogy idővel leépüljünk.
    Na most ha le tudjuk állítani ezeket a leépülésért felelős folyamatokat, isten tudja csak, mi lesz a végeredménye. Egy biztos, ez a myostatin gén blokkoló nagyon meggyőző, most gondolj bele, egy terápi az olyan 60-70 éves fasziknak akik már szarni nem tudnak annyira gyengék, egy csapásra könnyű sportolókká válhatnának abban a korban is.
    Egy terápia nekünk :), soha nem látott izomállományt tudnánk növeszteni, biztonsággal, a szteroidok mellékhatása nélkül.
    Nem csak izmot növeszt a cucc, de segít akár extrém alacsonyan tartani a ztestzsírt is.
    Most kéne elvileg hogy piacra kerüljön, 07 negyedik negyedét olvastam annó, de belemehet még 08 ba is, nembaj eddig is türelemmel vártam.
    Nemtom én olyan 120 kilónál megállok, annyira nagyon nem akarok megnőni. :DD lol