Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor tegyél róla.
Én nem szeretnék olyan segget 😄
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Idén Magyarországon tartozkodott Tarek is. A 27 éves egyiptomi születésû bodysról egy film is készült. A naopkban néztem meg. Óriási õ is.

Egy újabb film érdekesség, ezúttal Svájból. Nem túl hosszú, de remek.

Hehe 1972-ben készítették ezt az epizódot.
Meghallgattam volna eredetiben, hogy töri az angolt.
Meghallgattam volna eredetiben, hogy töri az angolt.
LOL! A közszolgálatin a San Francisco Utcáin c. krimisorozatban Arnold Schwarzenegger is szerepel!
Asszem õ lesz az aktuális bûnös, akit elkapnak majd Stone-ék...
Na épp most volt egy verseny a filmben, Franco Columbu-val, meg egy csomó réga "nagy"-gyal.
Asszem õ lesz az aktuális bûnös, akit elkapnak majd Stone-ék...
Na épp most volt egy verseny a filmben, Franco Columbu-val, meg egy csomó réga "nagy"-gyal.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Pont azt ecseteltem, hogy nem igazán látok testépítéssel kapcsolatos számjlokat, nekem sincs, így nem is töltöttem fel az oldaladra semmit sem.
Így már étrem az elõzõ tõmondtatodat. Valóban nagyon jól néz ki, és a film is szuper. Nem mai gyerek, hiszen 1955-ben született. Mondjuk az edzõfilmje sem mai kiadású, de mivel én nagy gyûjtõje vagyok, így Mike sem maradhatott ki belõle. Bazi nagy kigyúrt testû bodys, kár hogy mostanában õróla sem lehet semmit hallani....
Ellenben megnéztem a honlapodat, valóban sok "szmájl" található, kár, hogy nincs köztük valami ami a testépítéssel kapcsolatos, akár humoros is lehet.
Nem értem mivel van tele? A kezei valóban ttele vannak a súlyokkal. Amennyiben a kokszra gondolsz, azt meg nem tudom, mert a filmrõl, sem a képekrõl nem jön le.
Egy újabb gyári, eredeti produkció ezúttal Mike a fõszereplõ.

Ühüm, én is kalóriatáblázatból vettem, nem a kisujjamból: KATT IDE
na akkor lássuk:táblázat
Ezek szerint:
Sötét csirkehús sütve:
Tömeg:
62,91% - Víz
9,9% - Zsír
27,10% - Fehérje
1,42% - Egyéb
0% - szénhidrát
Energiatartalom:
49.6% - fehérje
0% - szénhidrát
46.8% - zsír
3.6% - egyéb
Sötét pulykahús sütve:
Tömeg:
61.80% - víz
26.91% - fehérje
0% - szénhidrát
11.28% - zsír
0% egyéb
Energiatartalom:
49.6% - fehérje
0% - szénhidrát
46.8% - zsír
3.6% - egyéb
Ezek szerint:
Sötét csirkehús sütve:
Tömeg:
62,91% - Víz
9,9% - Zsír
27,10% - Fehérje
1,42% - Egyéb
0% - szénhidrát
Energiatartalom:
49.6% - fehérje
0% - szénhidrát
46.8% - zsír
3.6% - egyéb
Sötét pulykahús sütve:
Tömeg:
61.80% - víz
26.91% - fehérje
0% - szénhidrát
11.28% - zsír
0% egyéb
Energiatartalom:
49.6% - fehérje
0% - szénhidrát
46.8% - zsír
3.6% - egyéb
Nem igaz, hogy sütve a fehérjetartalom 50% fölé is mehet.
A csirkemell a legtisztább hús, 100grammra számítva kb 28g fehérje, a zsír csupán 1g. A pulyka ennél 'rosszabb' a fehérje 24körül van és zsírosabb is. Sertésnél ez kb 20 és 8 körül van. szóval a csirkemell(!) a legtisztább.
De kalóriatáblázatban benne van minden. (body.builder.hu)
A csirkemell a legtisztább hús, 100grammra számítva kb 28g fehérje, a zsír csupán 1g. A pulyka ennél 'rosszabb' a fehérje 24körül van és zsírosabb is. Sertésnél ez kb 20 és 8 körül van. szóval a csirkemell(!) a legtisztább.
De kalóriatáblázatban benne van minden. (body.builder.hu)
Ha gyakorlatok kellenek, nézz be IDE.
skacok egy kérdésem lenne nkem is gyakorlattla kapcsolatban.
mell felsõ/belsõ részére milyen gyakorlatot lehet csinálni?(tárogató mincs
)
mell felsõ/belsõ részére milyen gyakorlatot lehet csinálni?(tárogató mincs
)
nem,csak anniyt,h mind1 mit csinálok nappi 1 óra minimum.a tápnyag kigészítõ meg nem olyan amit megkapsz akárhol,nem is olyan látványos,de legalább ha leálok 2 hónap alatt nem esek vissza,amerikában csinálják biokertészet gde nem akarok belemenni...
hát te tudod, tõlem azt csinálsz amit akarsz.
mindenesetre kérdezz meg egy szakembert a témáról...
mindenesetre kérdezz meg egy szakembert a témáról...
nézd,te azt mondod,h hanyagoljam,más azt mondja,h keményen.szerintem is lehetnek belõle gondok,de most tényleg kell...de ezt hagyjuk is.
-------------------------------------
ezt szedem,szerintetek menniyre jó?:
Tápérték
energia 884kj
fehérje 22g
szénhidrát 20g
ebbõl cukrok 0,2g | poliolok 18g | keményítõ 1,7g
zsír 8g
ebbõl telített1,5g 1*esen telített 6,2g többszörösen telített 0,4g koleszterin 5mg
Rost 1g
nátrium 0,19g
kálcium 200mg
köszi
-------------------------------------
ezt szedem,szerintetek menniyre jó?:
Tápérték
energia 884kj
fehérje 22g
szénhidrát 20g
ebbõl cukrok 0,2g | poliolok 18g | keményítõ 1,7g
zsír 8g
ebbõl telített1,5g 1*esen telített 6,2g többszörösen telített 0,4g koleszterin 5mg
Rost 1g
nátrium 0,19g
kálcium 200mg
köszi
é neddig csak a fehérje'vel törõdtem,látom ti másra is adtaok
pl szénhidrát.
gondolom nem egyszerre kell bevinni.
kérdés adott😉
pl szénhidrát.
gondolom nem egyszerre kell bevinni.
kérdés adott😉
Ezt nem értem. Megeszel egy csomaggal, az 100g, és máris 80g jó minõségû szénhidrátot vittél be! Kb. annyit, amennyit a barnacukor tartalmaz!!! Burgonya vagy bármi más "jó" szénhidrátforrás kevesebb szénhidrátot tartalmaz!!!
Többféle van. Van natúr és sózott stb.
Én csak natúrt tolok.
Tehát a név lényegtelen, puffasztott rízs. Ha így kéred, bárhol tudni fogják, mit akarsz.
Amúgy számomra érthetetlen, hogy mi alapján találták ki, hogy ez diétásoknak jó. 80% szénhidrátot tartalmaz.
Fehér kenyér kb. 50%, fekete kenyér kb 30% és kb. ugyanilyen arányokban - csak fordítottan tartalmaznak rostot (tehát a feketében van a legtöbb)
Én csak natúrt tolok.
Tehát a név lényegtelen, puffasztott rízs. Ha így kéred, bárhol tudni fogják, mit akarsz.
Amúgy számomra érthetetlen, hogy mi alapján találták ki, hogy ez diétásoknak jó. 80% szénhidrátot tartalmaz.
Fehér kenyér kb. 50%, fekete kenyér kb 30% és kb. ugyanilyen arányokban - csak fordítottan tartalmaznak rostot (tehát a feketében van a legtöbb)
nah újra
Ennek a hungarocelnek mi a neve?
nem edzéshez kell
jó lehet lakni vele?
Amúgy ilyen terembe se járnék ahol ilyenekkel tömik az ember fejét, hogy egyen cukrot mellé.
Ennek a hungarocelnek mi a neve?
nem edzéshez kell
jó lehet lakni vele?
Amúgy ilyen terembe se járnék ahol ilyenekkel tömik az ember fejét, hogy egyen cukrot mellé.
Ennek a hungarocelnek mi a neve
nem adzéshez kell csak utazáshoz lehet jó lenne kenyér helyett (amibõl szintén a barna a jobb)
mondjuk lehet asszonyból is P
nem adzéshez kell csak utazáshoz lehet jó lenne kenyér helyett (amibõl szintén a barna a jobb)
mondjuk lehet asszonyból is P
A pulykahúsnak mennyi a fehérjetartalma?
Sajnos nem találtam róla pontos adatot sehol.
A zsírtartalma gondolom kevesebb, mint a csirkének.
Sajnos nem találtam róla pontos adatot sehol.
A zsírtartalma gondolom kevesebb, mint a csirkének.