12316971501353788406.png
  • Frayer
    Hali, Én nem 15 éves vagyok, sem 166 centi.
    Na mindegy.
    Nem, nem káros, semmilyen mértékben.
    Én meg azt akarom kérdezni,hogy mijen megfontolásból merült fel benned az a kérdés,hogy káros lehet-e?

52 kilósan nem igazán lesz hatásos, előbb nem ártana egy kis husit is pakolni magadra aminek már elég nagy az ATP igénye ahoz hogy szignifikáns hatás mutasson a kreatin.
    Így 52 kilósan a plusz töblet kreatin, nemhiszem hogy sokat tudna dobni rajta, azért valamilyen plusz hidratáltsági szintet el tudsz érni, ami a szer elhagyása után visszaál.

Mint orvos azt tanácsolom,hogy vegyél tejsavó proteint, abból dobjál be napi 3X 30 grammot, egyet edzés után, kettőt meg a nap folyamán jó kis turmixnak megcsinálod és eliszogatod.
    De ez mellé nagyon fontos,hogy napi megegyél FÉL KILÓ csirkét is, nem lesz olyan sok az ha jól kisütitek, jól összemegy, persze ezt is több részletbe egyed, egyenletesen elosztva a nap folyamán.

Próbálj meg minél több szénhidráot is fogyasztani, ezt is minél egyenletesebben időben jól elosztva bevinni, ez lényeges.
    A protein turmixba tegyél dextrózt, vagy maltodextrint, nagyon jó kis üzemanyag ez is, de csak edzés után szabad egyszerre szénhidrátból sokat meginni, máskor könnyen zsírosíthat ha sokat viszel be egyszerre. plusz inzulin ingadozása is felléphet, hosszútávon nem javallom.
    Szal tapasztald ki neked mi a jó szénhidrát mennyiség és csak mértékkel.

Jó edzést kívánok.

Ha megfogadod amit leírtam és amiket itt kiokoskodtunk a forumba, biztos vagyok benne hogy minőségi ugrás fogsz végre hajtani :D
    52 kilóról kurva gyorsan 80 körül fogod találni magad, penge élesen zsírmentesen.
    Aztán nem befenyítani a mezei tücsköket.
    Hirtelen jött tömeg változás hajlamossá tesz pengéskedni a kisebbekkel akik az előtt pengéskedtek velünk mielőtt megnőttünk volna.
    Csak csináld úgy mint az egyszeri gomba, nőjjé.