12316971501353788406.png
  • Palinko
    köszönöm hogy a buta kérdésemre enyi időt szántál és nagyon örülök hogy nem lettem elküldve a fenébe mert általában azt szokták tenni ezen a fórumon sok helyen ha az ember kezdő mer lenni. szóval minden tiszteletem kijár! sajna a netem szar. most esik szóval alig használható. de hát leírtaf hogy mi van a videóban és én maradéktalanul elhiszem.te ismét az izmok növekedéséről beszélsz. szeretném magamban letisztázni, hogy izom=erő? mert én nem csupán izmot szeretnék felvenni mert az ugye csak plusz súly és abból így is van 115 anyi szerintem bőven elég inkább ezt lefelé csökkenteném emrt komolyan mondom hogy nem bírom magam felhúzni egyszer sem! n ajólvan a lábam elhagyja a földet 1-2 centimétert... fekvőtámasz az viszont megvan a 8x8 ágyra feltett lábbal és még lehetne több is. sajna konditeremmel szarul áll a falunk :D szóval itthoni körülmények között megteszek mindent hogy magasabb fokra fejlesszem a jártasságom. mert már asszem több mint fél éve csinálom hetenete 5ször amit leírtam +a boksz zsákom rendezem és elérkezettnek láttam az időt a húzótszkodásra és komolyan meglepődtem hogy nem megy :D és azért nem szeretnék még izmot mert nem tom hogy menyi van rajtam a zsír alatt és a szúlyt és 90kg alá szeretném csökkenteni mert futni is szeretnék később csak most még nem nagyon szerenték mert ahogy említetted a futás is megterhelő az izületekre nézve és akkor már -kilókkal jobb esélyem van.. egész déálután bújom a tesztoszteron leírásait és sajna nem tudok még semmi újat. vagy azért mert hülye vagyok vagy mert összekavarom magam ahogy szoktam :) szóval tényleg nem nagyon tudok mit csinálni és a nagyobb baj hogy mint látod kérdezni sem tudok csak panaszkodok itt nektek :) remélem azért értitek a problémát és van kedvetek/időtök engem tanítgatni, de ha nincs akkor sem sértődök meg mert ugye nehéz eset vagyok ahogy kitűnik :) ha valaki mégis rám szánna időt szívesen felvenném vele a kapcsolatot msn en mert már lassan szégyellem a hülye kérdéseimet. minden jót!