12316971501353788406.png
  • Frayer
    Szerintem is, tapasztalatból is beszélek, meg már sokszor láttam jó és rossz példákat.
    Kezdőknek mindenféle képpen heti 3X kell teljes testre menniük.
    Nekik ez jelenti a legnagyobb növekedési ingert.
    Aztán később úgy pár hónap múlva olyan edzetté válnak az izmok,hogy ugyan azt a növekedési ingert már csak úgy érhetjük el ha jobban megdolgoztatjuk az izmot. :))) De a volumeneket meg nem növelhetjük a végtelenségig. Kikészülnénk testileg és idegileg is.
    Szal, ilyenkor kell elbontani részes napokra a testet.

Múltkor hallottam egy olyan viccet,hogy csaj azt mondta,hogy a fiúja minden nap edz 6 órát a teremben, meg hogy rendőr, meg hogy milyen edzett. Mondtam is neki, nehogy bevedd má ezt maszlagot.
    Napi 6 órás edzéssel kinyárná bárki az izmokat.
    Jahh, úgy lehet edzeni 6 órán át,hogy beszélgetek meg csak emelgetek ezt azt, akkor inkább megyek út építőnek, ugyan ott vagyok és még meg is fizetnek érte. :))))
    Egy komoly edzést 40-60 percig épp hogy ki lehet tartani és úgy hagyod el a helyszint,hogy remeg kezed lábad, aludni vágyol a fáradságtól és olyan laza vagy,hogy majd szét folysz.
    Ilyenkor bazz, egy szót nem tudok leírni a gépen normálisan, annyira dekoncentráltá válok edzések után, nálatok is van ilyen jelenség?